Jump to content

Locuri unde se pot rolui jante

andREI
 Share

Postare recomandată

As vrea sa deschid acest topic unde sa putem scrie despre roluit jante si preturi si locatii.

Eu am gasit doar la piciorul podului Fundeni, Auto-Soft (www.auto-soft.ro) unde din pacate orice indreptare de jante (fie ca e de tabla fie de aliaj) costa 30 RON ceea ce mi se pare cam mult.

Mai stie cineva alte locatii si mai ales pretul?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sama Service Roti face roluire la sediul din Pipera. Pretul actualizat nu-l stiu, am fost acolo acum 2 ani...

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Daca mai e de interes, la Sama cost 775.000 lei o janta de golf, de tabla, de 15. Operatiunea de roluit costa 500.000 diferenta e reprezentata de 100.000 scos cauciucul, 100.000 pus la loc cauciucul, 50.000 umflatul parca si 25.000 nu mai stiu ce dracu, dar ii justificau si pe aia.

Asa ca alte locuri mai stie cineva?

Link către comentariu

Mai sunt unii pe Sos. Antiaeriana, vis-a-vis de piata, parca vreo 40(sau 70) RON vroiau pentru una de 17" si inca unii la Razoare, vulcanizarea de langa Petrom, nu stiu cat vor decat pentru indreptat eu aveam mai multe de facut la o janta atunci.

Link către comentariu

Se mai pot rolui la vulcanizarea vis-a-vis de benzinaria Shell de pe Fundeni, intrarea dinspre Colentina.

Eu am fost de mai multe ori anii trecuti si nu mi s-a parut scump la preturile de atunci.

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut!

Hai,ca vin si eu cu o adresa pentru oradeni:str.Louis Pasteur(Fosta Spitalului),vulcanizarea din dreapta ,la200 m de Spitalul6.Preturi actualizate nu cunosc,dar acum 2 ani o janta de 13" era 150.000.Pentru jante aliaj mai exista www.brinome.go.ro.Bafta!

Modificat de golf3
Link către comentariu

Mai sunt unii pe strada Vulturilor, unde roluiesc si chiar repara jante sparte dar nu stiu sa spun pretul :lol: Safe

Link către comentariu

• 2 months later...
Se mai pot rolui la vulcanizarea vis-a-vis de benzinaria Shell de pe Fundeni, intrarea dinspre Colentina.

Eu am fost de mai multe ori anii trecuti si nu mi s-a parut scump la preturile de atunci.

De acolo am luat eu cauciucurile de iarna, Vredestein, montat si indreptat (roluit) 2 jante, nu mi s-au parut scumpi!

Link către comentariu

Si eu mi-am indreptat 3 jante la auto-soft si mi-au luat 60ron/buc pt janta pe 18. Mi-am luat si 4 cauciucuri asa ca nu stiu exact cat mai iau pt demontat-montat si umflat roata cu azot. Totalul a fost de 3100 ron.

Link către comentariu

AutoSoft raman baza

:D

Intr-adevar, am indreptat (cica nu se zice "roluit" - ca aia ar fi doar pentru buza) 3 jante de aliaj la ei si a iesit chiar bine. Doua erau strambe din fabrica :D (ProLine - un fel de Montana al jantelor)

Link către comentariu

• 1 year later...

preturi actuale pentru aliaj are cineva? in CJ unde se face?

Link către comentariu

In Buc mi-au luat 35 ron/janta. Am fost aici

Link către comentariu

Depinde si de marimea rotii si daca e din aliaj sau de tabla. Oricum pana acum cei mai buni unde am nimerit si am roluit jante, noroc ca nu am avut probleme decat de 2 ori pana acum mi s-au parut cei de la autosoft Fundeni-si daca e sa ajungeti pe acolo intrebati de Gigi, mi s-a parut foarte priceput si nu a dat buleala sa ia repede banii. In schimb acum vreo 2 luni cand am fost la ei am dat 60 lei/janta de 17 si asta fara sa o am pe masina ca inca nu le urcasem si aveam 15 de iarna si janta era fara anvelopa pe ea. Cum zice colegul de mai sus cu 30 lei ca i se pare scump, parerea mea e ca este foarte ieftin si pot sa va zic ca am auzit de o garamada de locuri unde ptr roluit o janta pe 17 se ia 60-80 lei.

Apropo prin zona Galati-Braila daca stiti vreun meserias bun, ca asa dintr-astia de se invatata sa roluiasca pe jantele tale am vazut o gramada.

Link către comentariu

• 10 months later...

ma bate gandul la un set de jante pe 17, pretul bun, dar vanzatorul zice ca trebuie roluite... ce implica, e sanatoasa operatiunea asta?

Link către comentariu

Daca jantele sunt de firma nu o sa ai probleme daca le roluiesti, iti recomand autosoft, posibil sa gasesti si in alte parti, mai ieftin, insa nu stiu daca calitatea operatiunii se ridica la standardele celor de la autosoft, acolo baietii sunt mai profesionisti, si aparatele pe care le folosesc sunt tot profesionale.

Roluirea implica in fapt indreptarea jantei pentru a fi perfect rotunda!

Nu cred ca ai de ce sa te sperii ca trebuie roluite, la ce drumuri avem in Bucuresti si nu numai ...

Modificat de D@ny
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!