Jump to content

zgomote puntea fata

coiotulro
 Share

Postare recomandată

Salut

Am si eu o problema.Detin o O1 din 2004.De curand am observat ca se aud scartaieli la puntea fata.Cand trec peste orice denivelare scartaie parca s-ar rupe in doua.

Ceva sfaturi sau posibile cauze la problema.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bucse bara stabilizatoare. Ieftine. Cati km are masina. Alea cad des...

Link către comentariu

Setul costa sub 100 RON, fara TVA si manopera.

Link către comentariu

bai, iar te bagi pisti mini :rolleyes: :angry: :lol: ?

Link către comentariu

Godo, ai venit lansat, am observat, dar si eu veghez... :rolleyes:

Link către comentariu

esti offtopic, ai observat :rolleyes: :angry: :lol:

Deci bucsa bara stabilizatoare. Comanda-le la volksman de pe forum, vezi ce pret iti da. Apoi monteaza-le undeva la un service.

Link către comentariu

bucse bara stabilizatoare. Ieftine. Cati km are masina. Alea cad des...

Masina are 65000 km.

Pana acum nu a facut asa .....

Daca nu e grav e ok.Deja ma panicasem nu stiam ce are ..... imi era si frica sa merg mai tare cu masina: :D

mersi pentru informatii.

Link către comentariu

la mine pe la 80000 km au picat. Cumpara-le si schimba-le , pe mine ma tampea zgomotul ala.

Link către comentariu

Dupa modelul 2004 au aparut alte bucse cu alte cleme de prindere . Intereseaza-te si vezi daca ai noul tip de sistem la bucsele de la bara stabilizatoare. Daca nu ai e cazul sa le schimbi, o sa te coste 125Ron cu tva si cu tot cu manopera la reprezetanta Skoda.

Modificat de CrisXtian
Link către comentariu

Dupa modelul 2004 au aparut alte bucse cu alte cleme de prindere . Intereseaza-te si vezi daca ai noul tip de sistem la bucsele de la bara stabilizatoare.

Initial, bucsele de la bara stabilizatoare au fost montate pe niste piese turnate din teflon, care se fisureaza de la socurile dure ale drumurilor noastre. Ele sunt corp comun cu bara stabilizatoare originala. Mai nou (si am schimbat-o si eu!) poti comanda bara stabilizatoare din otel si bucsele vor fi montate direct pe aceasta. Riscul sa le schimb des se diminueaza...eu le-am schimbat la 20.000 km inainte sa schimb bara cu totul (deh, se fisurasera acele tefloane...).

Link către comentariu

Initial, bucsele de la bara stabilizatoare au fost montate pe niste piese turnate din teflon, care se fisureaza de la socurile dure ale drumurilor noastre. Ele sunt corp comun cu bara stabilizatoare originala. Mai nou (si am schimbat-o si eu!) poti comanda bara stabilizatoare din otel si bucsele vor fi montate direct pe aceasta. Riscul sa le schimb des se diminueaza...eu le-am schimbat la 20.000 km inainte sa schimb bara cu totul (deh, se fisurasera acele tefloane...).

O sa mai stau pana la revizie....Ca nu mai am mult sa nu fac un drum in plus la iasi la reprezentanta.sper sa nu pateasca nimic masina.... in rast o sa merg cu muzica mai tare ca ma scot din sarite zgomotele alea obositoare ;)

inca o data mersi ...... mi-ati fost de mare ajutor

Link către comentariu

sa cresti mare. Anunta-ne ce a fost.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!