Jump to content

Odorizante Auto

VEKAU
 Share

Odorizante auto  

1.683 voturi

1. 1. Ce odorizante auto folositi?

• Ambipur
      397
    • MyShaldan
      131
    • TurtleWax
      36
    • Wunderbaum
      435
    • Ma Fra
      39
    • Sonax
      37
    • Arexons
      62
    • California Scents
      256
    • Altele (braduti de la benzinarie, imitatie ambipur, etc.)
      396
    • Nu folosesc
      35

Postare recomandată

pai zi-ne acu si un pret :).

cat ai dat pe o sticluta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

6euro+tva am raspuns de la ei pe mail

"Daca se incheie un contract pe 3 ani, pretul rezervei este de 4 euro + TVA insa se pot achizitiona doar 2 rezerve/aparat/luna."

Modificat de Muale
Link către comentariu

Banuiesc ca undeva la 30 Ron 85ml...am mai cumparat de la cineva la 35 ron sticluta dar am impresia ca este diluat cu apa,doar traim in Romania :RO flag:

Stii ceva,este vreo diferenta intre ce se gaseste pe internet si ce vand astia de la care ai cumparat?(Ma refer la calitatea produsului)

Link către comentariu

fara banuieli, citeste mai sus raspunsul oficial de la cws

Link către comentariu

la intrebare tot nu mi-ai raspuns :10[1]: daca este vreo diferenta dintre ce gasesti pe net si ce vand astia,sau nu ai idee

Link către comentariu

revin... colegul de la care le iau are contrat cu firma de... aprox 2 ani de cand il stiu eu (are sala de biliard si sala de fitnes). fara contrat nu te baga firma in seama, nu lucreaza cu persoane fizice, si te conditioneaza la 2 buc pe luna/ aparat ca sa nu te apuci de bisnita cu produsele lor. Apropo, preturile de 4 respectic 6 euro sunt fara T.V.A , asa ca 6 euro plus tva ajunge la 33 ron. . Un aparat este 75 euro fara tva. am incercat sa vad daca-l pot dilua (parfumul), pur si simplu am pus 2 picaturi de apa distilata... mi-au ramas la suprafata oricat m-am chinuit eu sa le amestec... am imbibat un colt dintr-un servetel ca sa le traga. deci nu pot fi "indoite" .... sau macar trebuie sa fi atent cand le cumperi. mi-a spus ca firma nu comercializeaza produsul la sticlute cu dop lemn, braduleti sau alte recipiente. acea sticlute de plastic de 85 ml este stric rezerva pentru aparatele de camera/ birou etc.

Mi-a povestit si o speta de-a lui : dupa primele luni de contract cu firma si-a dat seama ca-l furau baietii de la sala de biliard, aveau cheitele de la aparate (odorizatoarele CWS au cheita) si pusasera acetona (cred ca deja incercasera apa si toate cele) ... l-au atentionat baietii care se ocupa de mentenanta aparatelor CWS. I-a bagat putin in "corzi" si apoi a tinut numai el cheitele. asa ca orice lichid (apa, alcool etc) ai pune in ele se vede, pt ca sunt usor uleioase. l-am intrebat daca are mai multe pt vanzare si a zis ca ma anunta in cateva zile (la urmatoarea comanda).

daca imi da ok-ul eu va anunt... dar nu stiu daca am voie sa dau date de contact pe site??!!

Modificat de whitefang01
Link către comentariu

@ whitefang01 vrei sa ne spui ca nimeni din romania NU POATE face din 85 ml veritabili in 2 x 85 ml amestecati? Ma indoiesc...

Link către comentariu

am cumparat de la mai multe persoane cws frutto si nu este asa puternic mirosul ca cel din magazine,ori aia in magazine il folosesc cu aparat ori...sa fie asa mare diferenta daca il folosesti fara aparat?in masina este ok dar pt casa nu prea face fata parerea mea

Link către comentariu

quaresma91 nu am idee / nu vreau sa ma pronunt pentru ca nu vreau sa supar/sa acuz pe nimeni; cand am nevoie cumpar original,mai ieftin.

in aparat miroase mai puternic pentru ca are un ventilator ce sufla peste sugativa aia si unele aparate au 2 rezerve in ele ;)

whitefang01 eu am mentionat care sunt preturile si ca se adauga TVA . am mentionat si despre contract. chestia cu " fara contrat nu te baga firma in seama, nu lucreaza cu persoane fizice" este o minciuna :)

ai voie sa dai date de contact in aria de vanzari (faci anunt cu date de contact,pret,tot ce trebuie)

chestia cu "indoitul" nu ma intereseaza. sunt sigur ca romanul este inventiv si nu s-a oprit la cel mai evident lichid (apa) si nici ca fac profit de 4-6 lei la o sticluta,altfel s-ar lasa de treaba :)

IONUTBLV :)) vad ca tu vinzi si tot tu spui ca sigur se "indoaie"? cam aiurea,reclama negativa,indirect.

a nu se considera ca te-am acuzat de ceva,doar mi s-a parut ciudat ca afirmatia sa vina din partea ta :winter:

Modificat de Muale
Link către comentariu

Sunt aparate SH 150-200 lei , conteaza mult acel aparat. Daca vrei sa faci un experiment umezeste un bradut si pune-l in gurile de ventilatie. E acelasi principiu.

L.E. Cine ma stie [in cei 3 ani jumate de odorizante ] pot infirma sau afirma daca sunt un tepar.

Aici spuneam ce aceste cws-uri ca sunt foarte usor de "multiplicat" , nu mai zic de termenul de valabilitate cand cumperi acele sticlute de 5-8 ml.

Cred ca nu e reclama negativa , consider ca un posibil client sa stie de la inceput ce cumpara [cel putin de la mine].

Salutes

Modificat de IONUTBLV
Link către comentariu

sandel-are-pasatzel

Am achizitionat un odorizant auto California Scents - Golden State Delight (guma turbo). si pe linga mirosul puternic, intr-adevar de guma, imi place nu zic nu, parca mi se pare ca are un iz de acrishor asa ... cam neplacut parca am ceva stricat in masina. mentionez ca nu se fumeaza in masina si pe cutie zice made in U.S.A.. Am deschis capacul cam un sfert. ce parere aveti ?

Link către comentariu

Salut, aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am deschis cutia prima data desi am tinut capacul inchis, pt ca mirosul era f puternic (si de guma si cel acrisor). Ce pot sa-ti zic e ca dupa o sapt a diaparut acreala si am ramas doar cu guma.

Link către comentariu

sandel-are-pasatzel

sa stii ca parca dispare mirosul acrishor.... sa vad cum mai evolueaza...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am achizitionat un odorizant auto California Scents - Golden State Delight (guma turbo). si pe linga mirosul puternic, intr-adevar de guma, imi place nu zic nu, parca mi se pare ca are un iz de acrishor asa ... cam neplacut parca am ceva stricat in masina. mentionez ca nu se fumeaza in masina si pe cutie zice made in U.S.A.. Am deschis capacul cam un sfert. ce parere aveti ?

deschide mai putin capacelu la inceput.. foarte putin chiar :). Dupa o saptamana sau 2 il poti deschide la max :). Incercati si coronado cherry, la fel de persistent :)

Link către comentariu

Wunderbaum pina colada :icon_thumleft: pana miros si hainele dupa mine :winter:

Link către comentariu

Am luat un Areon Tutti Frutti negru, d-ala cu lichid ce se imbiba intr-un mic cartonel ce sta sub rezerva aia de lichid. Dupa 2 saptamani se tine tare bine si nici 1/4 nu s-a dus din el. Pana acum foloseam Wunderbaum negru clasic

Link către comentariu

ingrijireauto.ro

Sau California Scents, smoke away, imi lasa impresia de o puternica aroma de scortisoara.

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2

Link către comentariu

• 4 weeks later...
ingrijireauto.ro

Sau California Scents, smoke away, imi lasa impresia de o puternica aroma de scortisoara.

Persista mirosul puternic, momentan circul cu capacul inchis complet.

Link către comentariu

am avut timp de 2 ani aproape numai cali scent dar am renunțat la el ca se pierdea pe repede, acum am revenit la ambipur antitabac chiar dacă nu fumez dar lasă un miros rafinat și tine dublu... iar prețul este aproape la fel ca găsesc rezerve la 25lei.

Modificat de Mr VW
Link către comentariu

• Administrator

Am de ceva timp asta

post-1-13582504629406_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!