Jump to content

Odorizante Auto

VEKAU
 Share

Odorizante auto  

1.683 voturi

1. 1. Ce odorizante auto folositi?

• Ambipur
      397
    • MyShaldan
      131
    • TurtleWax
      36
    • Wunderbaum
      435
    • Ma Fra
      39
    • Sonax
      37
    • Arexons
      62
    • California Scents
      256
    • Altele (braduti de la benzinarie, imitatie ambipur, etc.)
      396
    • Nu folosesc
      35

Postare recomandată

Eu folosesc braduti Areon si sunt multumit de produs...mai ales de cel de mar sau brad sau ceva in genul si tine in jur de 1 sapt 1,5 sapt...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@ semit : me happy too :soothe[1]:

eu am incercat deocamdata numai pestisorul albastru.

miroase foarte bine si nu e nici scump.

Link către comentariu

am mai bine de o luna cu Ambipurul cumparat din Grecia si pot sa va spun ca este intradevar BUN!

de consumat s-a consumat ceva mai mult de jumatate, insa miroase de trazneste.

daca aveti drum pe afara, nu ezitati!

este incomparabil mai bun decat apa colorata pe care ne-o servesc astia aici. si chiar mai ieftin cum spuneam....

Link către comentariu

Salutare.

Caut de ceva timp un odorizant primit de la cineva si pe care nu l-am gasit pe nicaieri. Daca poate da cineva niste informatii despre acest oforidant as fi recunoscator.

Multumesc.

post-3589-1192732585_thumb.jpg

Link către comentariu

De ceva vreme imi inveseleste nasul Alpin-ul de la Rompetrol, bradulet sau cu lichid si cartonas, am avut si turtle wax, miroase mult dar nu am gasit aroma care sa-mi placa

Link către comentariu

@premieru

Acesti braduleti se gaseau in Bucuresti in magazinele Mega Image!!

Link către comentariu

@premieru

Acesti braduleti se gaseau in Bucuresti in magazinele Mega Image!!

Merci mult Bogdan. Am sa caut.

Link către comentariu

Wunderbaum lichid, cel ce se pune la gura de aer

Mi-am luat si eu unu' (varianta sport) dar nu sunt multumit de el.

Acum am Air Wick de scortisoara si nu mai stiu ce. Este "putin" de camera da i-am gasit loc in usa. Miroase super si se simte foarte bine in masina, fara sa-ti rupa nasul. Sunt chiar multumit de el. Mi l-a adus cineva din Ungaria dar cred ca se gasesc si la noi. Un recipient din sticla asa mai butucanos.

http://www.airwick.co.uk/product_page/prod...html#Decosphere

Arata ca si modelul Decosphere. Merita incercat. In Ungaria a fost 1000 forinti.

Link către comentariu

Am avut eu Mafra.....nu pot sa zic nici ca sunt nici ca nu sunt multumit. E ok per ansamblu! :)Dar nu mi-as mai lua a doua oara!Asa si asa cu Mafra, deci! :salut:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Ieri, surpriza mare la OMV... au adus din nou odorizant aroma APPLE (cartonas cu lichid, d-ala cu sigla lor..). Eram innebunit dupa acest odorizant.. insa nu stiu de ce, au facut o pauza la un moment dat (de vreo 2 ani.. :Driver: ) si nu am mai gasit la nici o benzinarie... aseara cautam ceva prin OMV pe la piese auto si intamplator l-am vazut.. E super, exact cum il stiam.. recomand!

Link către comentariu

Ieri, surpriza mare la OMV... au adus din nou odorizant aroma APPLE (cartonas cu lichid, d-ala cu sigla lor..). Eram innebunit dupa acest odorizant.. insa nu stiu de ce, au facut o pauza la un moment dat (de vreo 2 ani.. :D ) si nu am mai gasit la nici o benzinarie... aseara cautam ceva prin OMV pe la piese auto si intamplator l-am vazut.. E super, exact cum il stiam.. recomand!

Bradulet d`ala cu lichid si cartonas de la OMV mi`am luat si eu, de Vanilie:D si imi place la nebunie cum miroase. Sa vedem acum cat tine ....

Pana acum am folosit Ambi Pur si am ajuns la concluzia ca nu face banii. Costa destul de mult si nu`si face treaba. Parerea mea :Driver:

Link către comentariu

Eu folosesc cele din benzinarii cu lichid, alpine, new car... insa am vazut recent in carfur ceva cu esenta de ceai... niste bilute intr-un cilindru, o sa iau...

Am vazut mai sus ca cineva nu stie cum sa atenueze mirosul de tutun... eu am mostenit la un mom. dat o masina afumata... 2 tuburi de oust si apoi niste granule (din omv) lasate in scrumiera, si in 2 saptamani am reusit.

Link către comentariu

mai vorbim la vara cand se incinge. mie mi-a scos peri albi... :Driver:

Link către comentariu

VEKAU, ce? :scratch: mirosul de fum sau odorizantul ala cu aroma de ceai? :huh:

Link către comentariu

Ca sa fiu sincer, am tot incercat. M-am oprit la My Shaldan. Si chiar imi place.

L.E. Cu miros de lamaie !

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

De acord cu Forceturbo, cel cu iros de lamaie de la MySheldan este super tare. Am unul in masina de 2 luni si inca ma rupe la nas de cate ori ma urc in masina.

Link către comentariu

Acuma incerc ceva nou, home made. Mi-am luat niste braduleti de pasla, cum vine craciunul se gaseste in magazinele de deco', si le-am picurat cu ulei aromaterapie de vanilie. Mi-am pus una in masina si se simte excelent cam o saptamana, dupa care mai pui iarasi doua trei picuri. Costul este foarte redus, Braduleti(sau orice altceva de pasla, Ingeri, Reni, Stea, etc)3,5Ron/set, Ulei aromaterapie 3Ron.

Chiar acum mi-am facut si restul braduletilor cu ulei, si le-am pus toate intr-o punguta. Le voi purta in masina si cand simt nevoia mai scot una si-l inlocuiesc pe cel vechi. Practic am 6 braduleti parfumate si parfum pentru dat ulterior de 6,5Ron. Mai ieftin nu exista. O recomand.

Link către comentariu

Conserva cu gel/gelatina miros portocale... tine mai mult de o luna, numai nu prea am unde sa o pun in masina :D. Am incercat in suportul de pahare, dar e incomod... un timp a stat sub volan, apoi in spate de tot (VW Lupo).

Link către comentariu

Me happy :wub: :) ... Carfur BV e singurul magazin unde am mai gasit asa ceva.. mi-am facut plinul :) :)

Am gasit in Cora Militari pestisori de astia.

Link către comentariu

Mie personal imi place cel din imaginea de mai jos. Are doua mirosuri selectabile si e de la ambipur. Imi place ca e si elegant suportul. Daca va place merita incercat.

post-13930-1195753774_thumb.jpg

Link către comentariu

My shaldan de mera si braduti cu rezerva de lichid de la Rompetrol, FRESH si ALPIN.

Modificat de al bundy
Link către comentariu

Dupa ce am patit-o o data cu cele lichide, ma feresc de ele. Mi-a curs pe bord si aparatura, nu am observat, dupa care s-a sters tot de acolo iar plasticul a devenit casant, si cu urme de topire.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!