Jump to content

Huse pentru Octavia

Mama Omide
 Share

Postare recomandată

Ca veni vorba.

Aveti idee unde si cu cat se gasesc huse pentru Octavia? Adica huse care sa aiba 4 "capisoane" pentru tetiere si , mai ales, bancheta din spate fractionabila! Si sa fie si dintr-un material mai de....soi...

Sarumana anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai, eu zic sa facem o chestie desteapta. Hai sa deschidem un topic comun, cu Fabia, Octavia, Felicia si ce o mai fi, si sa facem o comanda mai mare la gagii aia din Cehia, eu zic ca e cea mai buna oferta pina cum, putem sa ne alegem culori, airbaguri lateral... etc, si poate beneficiem si de o reducere la preturile cu care vin, care oricum sunt foarte mici. Eu tot caut de o luna si ceva nishte huse special facute pe scaunul de Fabia, si pina acum nu am gasit decit doua variante, 400EUR + TVA la un magazin de tuning, si mai putin de 100 la cehii aia, solutie care mi se pare mai buna.

Avem nevoie si de cineva care le cunoaste pasareasca, stiti pe cineva ?

P.S. Rog un moderator sa intervina, si sa ne ajute sa ne organizam putin. Eventual sa punem si un poll, sa vedem exact cine e interesat si cine nu... etc. Asteptam sugestii.

Link către comentariu

A....domnu!

Hai sa ne intelegem!

NU DAU 100 EURO (4bulioane) pe niste carpe care au menirea de a se freca de fundul meu!

NO WAY!

Ca asa se gasesc si in Metro la cca 2,5 milioane.

Problema e ca nu le poti spala. Adica poti, dar dupa aia sunt bune de pus pe Tico, ca intra la apa si nu mai cuprind scaunele.

Eu schimb husele de 2 ori pe an, unele de tesatura mai groasa iarna, ca sa nu-mi inghete fundul, si unele din tesatura subtire, de bumbac, sa nu-mi transpire fundul, vara.

Concluzionand, husele sunt consumabile, si nu ma tenteaza la preturi d'astea...

2 huse = 1 rata....no way!

Link către comentariu

pai daca tot ai rezolvarea la ce ai mai deschis acest topic? acum sa nu te superi dar dupa raspuns ......

Link către comentariu

Eu speram sa-mi dea cineva vestea ca se gasesc mai jos de 2,5 milioane.... si cu bancheta fractionabila!

Link către comentariu

Ma indoiesc ca vei gasi la banii astia. Eu astept sa vina masina, in maxim o saptamina o am, dupa care ma mai agit pe aici, si daca nu se baga nimeni comand singur un set de huse la cehi. O sa postez si la huse Fabia, sa vad ce zic si baietii de acolo.

Link către comentariu

• Administrator

eu mi-am facut husa pentru bancheta spate. E plus auto de cea mai buna calitate (a fost cam scump dar e gros si bun) E fractionala si e f.buna (juniorul are 11 luni acum dar cand o sa mai creasca o sa apreciez foarte mult ca pe bancheta recaro este husa (cand am facut-o am facut si doua pernute fantezie care momentan nu le port dar pe viitor le pun si pe ele in spate.

Pentru fata nu am facut husa.

Nu ma intrebati de preturi ca nu mai stiu cat a fost. Le-am facut acum 3 ani.

Link către comentariu

Ei bine....succes!

Am gasit in targ, in Vitan. Exact pentru Octavia, croite perfect, cu tetiere diferite fata/spate, cin bumbac caserat la 1.500.000.

Din stofa (personal nu-mi place) 2.400.000

Aia ie!

Link către comentariu

• 7 years later...

Stie careva unde as gasi niste huse de calitate,inafara de reprezentante...care sa potriveasca bine sau o firma ce face la comanda?

Link către comentariu

huse.ro

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!