Jump to content

Ce as putea pune in spatiu ce ramane intre mp3 si climatronic la o Ibiza?

Aries
 Share

Postare recomandată

buna tuturor,

sunt un nou membru al forumului iar de maine voi intra in "marea familie ibiza"

maine o sa primesc o Ibiza de 1,2 cu 70 de caluti, dupa o lunga asteptare dar sper, meritata

Ideea e ca nu imi place spatiul gol ce ramane intre mp3 si climatronic, si m-am gandit sa va intreb pe voi ce as pute pune acolo?

Astept raspunsuri

Merci

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este un spatiu de depozitare. Eu acolo tin carcasa de la CD Player. Altii isi tin telefonul mobil... Tu banuiesc ca vrei sa iti montezi o "scula", gen navigatie sau ceva de genul asta. Nu stiu daca merita sa strici bordul incercand sa strecori acolo ceva.

Link către comentariu

nu vreau sa pun ceva "spectaculos" dar vreau sa pun ceva ce sa completeze spatiu si sa fie si folositor la ceva si bineneteles sa nu fie prea scump. o perioada o sa-l folosesc si eu ca spatiu de depozitare dar dc o sa descoper ceva mai incolo as pune ceva acolo. o alta conditie ar fi sa arate bine in spatiu respectiv, adica sa nu para o chestie " fortata", sa se potriveasca bine cu restu interiorului

Link către comentariu

Pai este un spatiu de depozitare destul de util (Ibiza nu are prea multe spatii de depozitare :) )Si eu tin acolo telefonul,telecomanda de la mp3 player si cand folosesc detectorul de radar,sta foarte bine acolo si este si mascat :) Chiar nu stiu ce ai putea monta acolo... :)

Modificat de Benzaru
Link către comentariu

idea cu detectorul de radar e bine venita, zilele astea chiar ma gandeam unde sa il tin.pana la urma cred ca o sa ajung si eu la concluzia voastra si nu o sa mai vreau sa pun nimic.apropo, merita sa cumpar de la dealer presurile si trusa,extinctorul si triunghiul ?

Link către comentariu

Depinde de la ce dealer iei masina:eu am luat-o de la Alto si mi-au dat covorasele cadou dar am platit trusa,triunghiul si extinctorul.Cristian Nastase a luat masina de la Metrotehnica si el a platit covorasele dar trusa parca a fost din partea dealerului...

Link către comentariu

ti-au zis de la inceput ca o sa le primesti cadou? mie nu mi-au zis nimic,dar in cluj cred ca e un singur dealer,si unde e numai unu nu e concurenta. dar totusi,poate primesc si eu ceva... :) .trusa si alea,alea fac cam 1400000 si covorasele tot pe acolo, numai astea =2800000, plus ca tre sa mai dau ceva pe acolo..si nimic cadou

Link către comentariu

eu zic sa cumperi trusa si stingatorul de la dealer, ca oricum iti trebuie peste 2 ani la revizia technica. sau nu le cumpara daca crezi ca gasesti tu undeva mai ieftin de cumparat.

depinde de tine, da oricum e bine sa le ai prin preajma (just for safety)

Link către comentariu

pai o sa le cumpar de la ei ca sa fie toate in regula si sa termin cat mai repede cu chestiile administrative, ca sa ma pot bucura de condus.

Link către comentariu

In catalogul de accesorii originale pentru Seat Ibiza apare un suport de CD-uri care se potriveste perfect in locul respectiv la 293,81 RON fara T.V.A. --> vezi pozele atasate

Personal nu cred ca merita sa ocupi spatiul acela cu asa ceva. Mai bine il folosesti sa tii telecomanda de la CD player, mobilul si alte maruntisuri :)

@Benzaru Spune-mi te rog ce detector de radar ai, cat costa si de unde l-ai cumparat :) Si evident daca este bun de ceva. Ma intereseaza in special in extraurban daca "vede" suficient de departe. Si inca ceva: daca il tii direct pe bord merge mai bine sau mai rau decat daca il tii in "golul" de sub CD player? Multam fain.

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu

Pai este un spatiu de depozitare destul de util (Ibiza nu are prea multe spatii de depozitare :( )Si eu tin acolo telefonul,telecomanda de la mp3 player si cand folosesc detectorul de radar,sta foarte bine acolo si este si mascat ;) Chiar nu stiu ce ai putea monta acolo... :beer:

Detectorul de radar il folosesti in spatiul de depozitare sau acolo il pui doar in momentul in care detecteaza ceva?

Ce marca e?

Link către comentariu

Detectorul de radar este un beltronics E220 si a costat 500 ron.Are garantie 24 de luni.Il am de o saptamana si nu am iesit cu el din oras,maine plec la mare si il testez atunci.In oras il tin in spatiul de depozitare de sub cd,si imi semnaleaza radarul ok,dar cred ca de la o distanta mai mica decat daca l-as tine pe bord.Pe bord ar trebui sa lipesc ariciul pe care mi l-au dat in cutia detectorului,dar dat fiind faptul ca il folosesc si pe masina de servici,si umblu destul de mult in oras,nu l-am lipit inca pentru ca ar fi destul de expus pe bord.Poate dupa ce intra in vigoare noul cod rutier il voi tine pe bord.

Modificat de Benzaru
Link către comentariu

Am sa incerc si eu sa-l pun acolo sa vad ce se intampla.

Din cate am citit eu pt a mari distanta de detectare ar trebui sa stea pe bord.

Link către comentariu

Pentru a avea rezultate maxime este mult mai bine pe bord asta stiam si eu,dar in oras il tin acolo pentru ca este mai ferit si ma avertizeaza si de acolo :screwy:

Link către comentariu

Confirm ceea ce a scris Benzaru.

Si eu il tin in spatiul dintre RDC si clima.

Il scot doar cand merg in afara orasului mai cu nesimtire (cu peste 30km peste limita legala).

Testat in oras simte (e adevarat ceva mai aproape de radar) suficient cat sa nu iau amenda.

Am un cobra7080

Link către comentariu

Poti monta o statie de radio emisie daca esti pasionat sau radioamator :screwy: Cam obturat detectorul acolo dar daca voi spuneti ca functioneaza...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!