Jump to content

jante de 15'' cu latimea J7 pe golf 3 ?

razor-
 Share

Postare recomandată

Inteleg ca Dl Cicorico intreaba daca isi poate pune pe spate 205.55.R15, pentru a elimina impactul vizual neplacut dat de faptul ca rotile din spate sunt mai putin iesite in exterior decat cele din fata. A doua fraza constituie asigurarea dumnealui din cunostinte proprii, catre cei ce au respectiva nedumerire, anume a faptului ca pot fi montate roti de dimensiunile 195/15/R15 cu latime 7J, fara a afecta confortul interior si integritatea caii de rulare.

In cazul in care m-am inselat, il rog pe Dl. Cicorico sa ma corecteze, subliniind chiar din aceasta etapa incipienta a conversatiei noastre faptul ca cele scrise mai sus reprezinta doar umila mea parere asupra ideilor pe care dumnealui a incercat sa le exprime.

Ca sa ii raspund si eu la randu-mi, doresc sa il asigur ca exista posibilitatea montajului rotilor de asemenea dimensiuni (205/55/R15) pe puntea spate a unui "Golfulet", insa depinde foarte multe de ET-ul jantelor. Cu un ET intre 43 si 45, montajul se poate efectua fara probleme.

Cu stima!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GenuVW

17

• szrobik

11

• sochaux_s

10

• ovidiu89

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

conteaza ET-ul jantei. la golf 3 trebuie sa fie undeva la 45-48 in functie de model. cu cat e mai mic, cu atat iti ies rotile mai in afara de sub aripa. si intradevar cele din spate stau putin mai inauntru.

Modificat de MS88NFS
Link către comentariu

Pe masina am jante 7J et 35 (195/50-15)si sunt ok.Nu freaca pe nimic, dar sunt mai in afara decat cele originale cu 195/50-15

Link către comentariu

Si eu am 7j si et 28 (195/50/15) si la fel, sunt ok :)

Link către comentariu

• 3 weeks later...

scuze pentru disconfortul in a va lamuri la ce am scris mai sus

ideea era cum a spus si alex mai sus cu okzia asta ii multumesc ca ma facut inteles

Link către comentariu

adrianviperdodge2012

O scurta intrebare,acum am pe masina 195/50/R15.Masina are 66kw(90cp),merge sa pun 205/50/R15?Daca da imi va atinge pe spate contraaripile?Multumesc

Link către comentariu

Probabil ca depinde de et-ul janteii.Daca vei lua un et mai mare posibil sa nu atiga

Link către comentariu

• 3 weeks later...

o intrebare merge 195/50/15 7J 15 H2 et 38 pe golf 3? vreau sa ma asigur, am citit topuicul si am vazut ca este foarte important et-ul, momentan am jante pe 14 tot de ajuminiu dar am posibilitatea de a primi 4 jante pe 15 cu cauciucuri noi noute.

Merci

SAu are rost sa trec de la 14 la 15 sau sa sta in banca mea ca imi va parea rau

Modificat de bobo_mihaita
Link către comentariu

Merg. BBS-urile de fabrica eu et 40 si ceva

Link către comentariu

si 38 nu merge? nu stiu ce firma sunt din cate am intele au fost puse si pe un polo dar nu bag mana in foc pt ca nu leam vazut sus

Link către comentariu

am pe golf 195/50/15 - 7J et 35.Se observa ca sunt mai iesite in afara decat cele stock, dar nu ating deloc, atata timp cat se respecta specificatiile cauciucului

Link către comentariu

Da merg. Eu sus am zis ca merg puse si cu et mai mare, iar ca un et minim zic un 28-30 ca sa nu trebuiasca sa umblii la aripi. Eu am jante pe 16 cu et 32 si merg fara probleme

Link către comentariu

Am pus jantele pe masina se potrivesc perfect cu cauciucuri noi 195/50/15 j7 et 38 , dar am problema sau mi se pare poate daca virez brusc stanga dreapta mi se pare ca fuge putin spatele, sau poate cum nu sunt obisnuit cu rotile actuale,

Ar trebui sa reglez geometria cum am schimbat dimensiunea la janta si am pus cauciucuri noi?

Link către comentariu

• 6 months later...

Imi puteti spune ce model de jante sunt cele din postul 82,poza 2 ,mi-am luat si eu 4 bucati si scrie pe ele doar made in Italy :icon_confused:

Am facut si o poza cu una

http://imageshack.us/photo/my-images/14/10012013082.jpg/

Modificat de Robert_rby
Link către comentariu

cele de la postul 82 scrie pe ele borbet dar sunt diferite de cele cumparate de tine. astea par a fi momo si par a fi reconditionate. oricum grija mare la borduri deoarece spitele sunt iesite in afara si se zgarie foarte usor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!