Jump to content

jante de 15'' cu latimea J7 pe golf 3 ?

razor-
 Share

Postare recomandată

Ba da. Sunt dublate, asa ca nu se gasesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GenuVW

17

• szrobik

11

• sochaux_s

10

• ovidiu89

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

@gti 85

gasesti jante de tabla latite doar sunt cam piperate la pret

1. comanzi din germania de la mattig ( pretul difera de la marime si latime)

2. comanzi din state tot de tabla sunt da sunt destul de grele undeva la 11 kg si consta ff mult au si arat aca si cele din nascar

3.iti cumperi niste jante caut un mester meserias si din 2 jante iti faci una lata.. doar ca trebuie taiat si sudat

si eu am cautat da au preturi foarte mari incep de la 280 euro janta si de aici difera de la latime et si marime

Modificat de atygolf3
Link către comentariu

N-as fi crezut ca ajung la asemenea sume..... :blink:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

nu chiar asa de ieftin tinand cont ca daca le vrei pe 15' mai ttrebe sa dai 100 dolari sati faca gaurile de la prezoane de janta plus transportu care te ajunge la .... mult

o janta are in jur de 9.5kg o janta...

Link către comentariu

• 1 month later...

are cineva 195/55 r15? stiu ca diferenta e de 1 cm in inaltime dar la viteza se schimba ceva? politia se leaga de acest lucru? am acum 195/50 r15 dar ma scutura tare si as vrea sa trec pe 55.mersi

Link către comentariu

diferenta nu este de 1cm.Diferenta este de 5% .40,50,55 reprezinta procentul din suprafata de rulare, adica 50x195/100;aceasta reprezinta inaltimea la care te referi

Link către comentariu

Eu am 185/55/15 mai nou si nu ma deranjeaza cu nimic, BBS J7...dar sunt curios daca ar intra 185/65/15 de iarna tinand cont ca am suspensie sport...tare mi-e frica sa nu atinga...

Numai bine.

Link către comentariu

diferenta nu este de 1cm.Diferenta este de 5% .40,50,55 reprezinta procentul din suprafata de rulare, adica 50x195/100;aceasta reprezinta inaltimea la care te referi

Adica 50% din 195 = 9,75cm iar 55% din 195= 10.72cm, deci 1 cm mai mult. :blah: Eroarea vitezometrului va creste cu 3.3 km/h la 100km/h. Plus ca furi la km...la 10 000km pe bord o sa ai in realitate inca 330. Oricum e mica diferenta. Eu am mai vazut golfuri 3 cu cauciucuri de 195/55/15 si in afara faptului ca arata urat n-au nici o treaba.

post-27196-0-01781300-1289292327_thumb.j

Modificat de GTI_85
Link către comentariu

Nu stiu daca imi poate raspunde cineva dar am zis sa incerc.

Am un Daewoo Espero care sta pe dreapta si ma gandeam sa iau de pe el jantele si cauciucurile de iarna. Jantele sunt pe 14, dar nu scrie nicaieri ce J sau ET sau ce o mai fi. Cum fac sa vad daca sunt bune pentru Golf 3?

Multumesc,

Cristian

Link către comentariu

• 7 months later...

buna ziua tuturor.........vreau sa-mi cumpar un set de jante echipate cu cauciucuri de 195/50-15, cred ca jantele sunt ori de 6,5 ori de 7 toli, cele originale sunt de 6 toli 185/60-14, originale de aluminiu model orlando.....amkbele dimensiuni sunt trecute in cartea tehnica dar intrebarea mea este daca jantele sunt de 6,5 sau 7 toli merg pe masina mea din semnatura fara sa atinga undeva?????.........as avea nevoie de un raspuns cat mai repede cu putinta ca astazi vreau sa le cumpar.

atasej o poza cu jantele pe care vreau sa le cumpar.

post-37124-0-35544700-1309867641_thumb.j

Link către comentariu

Daca citesti topicul de la inceput o sa vezi ca sunt mai multi care si-au pus jante cu ET 7J.

PS- Toli sunt cei 14, iar 6.5 sau 7J este ET (offset)

Link către comentariu

......scuze dar mai bagat in ceata la afirmatia.....sunt mai multi care si-au pus jante cu ET 7J.......ET la jantele originale este ori 43 sau 45, J este tipul buzei sau al jantei iar cifra de dupa J respectiv J7.......unde 7 este latimea jantei exprimata in (inchi)toli iar in cm este 17,78 cm

la fel la afirmatia PS- Toli sunt cei 14, iar 6.5 sau 7J este ET (offset)

am citit mai multe subiecte legate de jante dar nu am vazut sau poate am omis eu ceva unde am citit, dar pe mine ma intereseaza daca le pot pune pe masina fara sa-mi atinga sau daca altcineva care are aceste cauciucuri si jante cu specificatiile date de mine respectiv anvelopa de 195/50-R15 si janta de 6,5 sau 7 toli sau inchi (ma refer la cifra de dupa J)......de ET nu intreb ca oricum cred ca sunt foarte aproape de cele originale.

Mai precizez ca am suspensia standard dar in primavara am schimbat telescoapele si am pus pe gaz.....!!!!.....poate si asta conteaza....!!!

Modificat de danutszy
Link către comentariu

merge cu siguranta Danutszy eu am pe fata 7.5 J cu anvelope 195/45/r16 (suspensie fixa sport + distantier) si pe spate 9J 225 40 r16 cu susupensie standard vr6 si fara distantier

Atasez si o poza din lateral sa it ifaci o parere cum pica

post-44049-0-69895600-1309876041_thumb.j

Modificat de Changeme
Link către comentariu

Cateva lamuriri despre jante

post-68751-0-14766500-1309892855_thumb.j

Simbolizarea Jantei

Ex. de simbolizare: 5

Link către comentariu

Depinde foarte mult de ET-ul jantei,dar in mare parte nu are de ce sa iti atinga 7j mai ales daca nu ai suspensie sport. Am avut pana acum 2 saptamani 7j 15'' pe masina acum am trecut pe 16 si fara probleme la niciuna.

Link către comentariu

OK, scuze am incurcat putin ET cu latimea in toli.

Ideea era ca se pot monta fara probleme.

Modificat de taz21
Link către comentariu

nici o problema taz21.......intradevar nu ating niciunde......au mers perfect.........jantele sunt de 7 toli(J7), iar de ET tot nu m-am uitat cand le-am pus dar oricum e cuprins intre 43 si 45.

........ca o completare pentru viitori useri care vor sa-si puna roti de 195/50-R15 cu J7 si et cuprins intre 43 si 45.....va merge perfect.....asta daca au suspensie standard ca la sport nu stiu.....!!!!

la echilibrat pe una a intrat 5 grame plumb, 10 g plumb , 20 g plumb iar pe ultima a intrat 30 g plumb......nu bat nu sunt indoite.....sunt perfecte.....!!!!

Atasez si doua poze cu ele montate pe masina....!!!

post-37124-0-28850300-1309959048_thumb.j

post-37124-0-13138300-1309959068_thumb.j

Link către comentariu

stai linistit ca merg si cu ET mai mic eu am 7,5j si ET:32 si jante pe 16 si merg fara probleme

Link către comentariu

am o nedumerire legate de jantele pe care le-am achizitionat fata de jantele de aluminiu originale ci anume la jantele originale prezonul se infileteaza 1,8 cm dar la cele pe care le-am achizitionat recent doar 1,5 cm......prezinta asta vreo problema pentru siguranta mea?????

am atasat si o poza sa vedeti despre ce vreau sa zic in caz ca nu m-am facut intales.

post-37124-0-37523500-1310393403_thumb.j

Link către comentariu

asta pentru ca difera grosimea jantelor in zona gaurilor pt prezoane. Eu zic ca n-ai dece sa iti faci griji oricum doar la jantele de tabla se infileteaza pana aproape in capat. Eu am luat jantele de noi si am primit un set de prezoane identice cu cele originale deci nu mai lungi

Link către comentariu

• 9 months later...

salut sunt si eu destul de nout pe aici eu am pe golfuletul meu jante de 15 si cauciucuri 195.50.

dar rotile din fata pare ca ies putin inafara si astept sa mile schimb pe cele din spate sa pun 205.55 merge ???

idea este in felul urmator merg puse 195.50sau 55 pe r15 j7

va zic din experienta si le am puse de 3 ani jumatate

Link către comentariu

poate ai distantiere ?

Link către comentariu

Tracto- Chiar ai inteles ce vrea sa spuna? :blink:

cicorico- incearca sa scrii corect ca nu se intelege nimic din ce spui sau vrei sa intrebi :study:

Link către comentariu

Din cate stiu eu puntea de pe spate este putin mai scurta, de aceea ies rotile din fata mai inafara decat cele de pe spate. Poate zic prostii dar tin minte ca asa am citit undeva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!