Jump to content

jante de 15'' cu latimea J7 pe golf 3 ?

razor-
 Share

Postare recomandată

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GenuVW

17

• szrobik

11

• sochaux_s

10

• ovidiu89

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

marius .pentru ca aveam aceeasi motorizare recomand configuratia mea nimic mai lat sau janta mai mare sau profil mai mic :)

uite o poza :sick:

post-10002-1253289459_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tracto c config ai? dupa mine parca ar fi r15 cu 55.asa-i? revin cu poza

Link către comentariu

are eroare vitezometrul ...:)

Modificat de szrobik
Link către comentariu

Am golf 3 CL din 97. 1.6 benzina

Am gasit niste jante faine pe 15'' cu latimea J7.

Nu sunt prea late pt golf 3?

M-am gandit sa pun cauciucuri de 195 pe ele. O sa arate bine? Adica nu o sa am buza la geanta prea in afara rotzii?

Daca pun cauciucuri de 205 chinui motorul?

merci

Si eu am tot jante pe 15 7j si am cauciucuri 195 da sunt foarte inguste. Ai nevoie macar de un 205 parerea mea pentru ca daca atingi o bordura dai foarte repede cu janta.

Modificat de alex_carhat
Link către comentariu

degeaba pune cauciuc cu latime mai mare pentru ca tot o sa atinga bordura.Exista cauciucuri cu proiectie la janta,acelea protejaza janta de borduri, dar bineinteles nu daca dai ca nesimtitul si freci bordura ca s-o iei acasa

Link către comentariu

Salutare tuturor.Eu am 195/50/15 [asa am adus-o echipata] dar as vrea sai pun 195/65/15 oare as putea ??ar fi eroarea mare la kilometraj? deoarece sant mai inalte cred cu 1,5cm.Mi-ar prinde bine un sfat de la cei care cunosc.Multumesc si o zi buna. :ceuameni:

Link către comentariu

Cred ca o sa iti frece in aripi (asa am patit eu) la dimeniunea de 195/65/15.Procentul este cu 15% si nu 1,5cm mai mult decat da producatorul.Incearca 185/60/14

Link către comentariu

plus ca nici vitezometrul nu mai indica viteza reala. chiar nu va inteleg atata de greu e sa folosesti jante pe 13, 14 sau 15, eventual 16 ptr masinile preparate sport. cat despre talon sa nu mai vorbesc. din proprie experianta, am testata pe autostrada jante pe 16/40/225 si 15/50/195 la cele pe 16 o usoara stabilitate in plus dar la final e vb de consum, pe distanta de 240 de km a crescut cu 1,5 L/100 km. ar mai fi si inconvenientul prin oras cu gropi una alta. am cumparata masina cu jante +cauciucuri pe 15/50/195 si la ce drumuri avem deja sunt in cautare de jante pe 14. decizia va apartine. dar daca vrei jante mai late e nevoie de suspensie sport sa nu frece in aripa sau daca te tin si mai mult buzunarele modifici aripa in interior sa se ascunda roata fara sa frece. spor la mesterit si sper sa isi potriveasca fiecare configuratia de anvelope ptr feleul si stilul de a conduce, mai ales ptr siguranta. drive safe ;)

Link către comentariu

eu am avut pe 16 pe fata cu 7,5j si pe sapte cu 9j(225/50/16)

si pe spate frecau poate daca aveam suspensie sport atunci nu era problema de asta le-am si dat jos si le-am schimbat pe 15 cu 7,5 j 195/55/15 dar ma bate gandul sa pun pe spate de 205

img1606.th.jpg

img0213.th.jpg

numa asa am pozele ,ultima poza e cu jantele pe 16

post-16230-1254144089_thumb.jpg

post-16230-1254146070_thumb.jpg

Modificat de bzsa
Link către comentariu

Buna tuturor,

Este primul meu post pe vwforum..... :D

Vreau sa cumpar niste jante pt un VW Vento din '94, dar nu stiu cat e distanta intre prezoane.

In talon am omologate urmatoarele marimi pt cauciucuri:

185/60 R14

195/50 R15

Va rog sa ma ajutati cu distanta exacta dintre prezoane, si eventual diametrul de centrare a jantei.

Multumesc mult.

Link către comentariu

4x100 iar diametrul butucului este de 57 mm

te pot ajuta cu jante daca iti plac cele din prima poza

Link către comentariu

Salut si eu am din fabrica Jante pe 15 cu cauciucuri in talon trecute si pe masina fata 15/50/195 spate 15/50/205. Cand am cumparat masina aveam cauciucuri 15/60/195 si 15/60/205 care nu erau trecute in talon si mi-a fost teama sa umbu asa pt ca poti ramane fara talon. Cand era masina incarcata atingea la spate de telescop. In rest nu au fost probleme. Iar acum cu cele din talon merge excelent. :Driver:

Link către comentariu

tre sa-mi schimb si eu de acum cauciucurile pt primavara viitoare si as fi interesat de 1 sfat si anume: acum am cauciucuri 195,45,r15 -pot sa-mi pun 195,60,r15 nu este problema ca o sa-mi atinga in spate din cauza ca sunt mai inalte? la latimea lor nu am probleme. daca nu, care este varianta recomandata dar sa nu fie la talon 50 ca is prea subtiri, zic eu tinand cont de experienta care o am cu astea cu talon de 45. :(

Link către comentariu

Depinde de mai multi factori pt talon de 60 dar nu recomand daca nu il ai trecut in talonu masinii. Eu am pe 50 daca te uiti in poze la masina mea se vede talonu de 50. Sunt mulumit de 50 ca asa am si in talon. Cand am cumparat masina a luat-o cu talon de 60 si atingea. Insa pe spate din cauza ca aveam 205 deci mai late fata de 195 fata imi atingea cand aveam greutate mare chiar de telescop partea inferioara unde sta arcul.

Link către comentariu

aha .e bhine de stiut.ms :P dra stie cineva c diferenta de inaltime (in cm) este de la talon 45 la 50?

Modificat de GenuVW
Link către comentariu

salutare...daca imi permiteti as vrea sa va dau si eu un sfat.\La Golf 3 as recomanda 175/70/13, 185/60/14 sau 195/50/15....nu mai mult.Cine vrea mai alte dimensiuni trebuie sa stie ca "smecheria costa"...eu am avut jante 205/40/17"(stabilitate si siguranta de nota 10*) dar stiu cati bani trebuie bagati in telescoape, bucse, pivoti, etc...(daca nu avem strazi mai bune) si oricum nu se pot omologa...eu deocamdata ma multumesc cu jante pe 14. Bafta!

Link către comentariu

215/40r16 se poate omologa...am eu in certificat ;)

Link către comentariu

deci nu stie nimeni ce diferenta e in cm de la 45 la 50 pt talonul pneului? :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

depinde ce latime are pneul. 40, 50, 55 reprezinta procentul din banda de rulare a cauciucului si nicidecum 40mm sau 45mm.De ex 40/100x195mm=78mm sau 50/x195=97.5mm,depinde de latimea cauciucului

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!