Jump to content

jante de 15'' cu latimea J7 pe golf 3 ?

razor-
 Share

Postare recomandată

Am golf 3 CL din 97. 1.6 benzina

Am gasit niste jante faine pe 15'' cu latimea J7.

Nu sunt prea late pt golf 3?

M-am gandit sa pun cauciucuri de 195 pe ele. O sa arate bine? Adica nu o sa am buza la geanta prea in afara rotzii?

Daca pun cauciucuri de 205 chinui motorul?

merci

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GenuVW

17

• szrobik

11

• sochaux_s

10

• ovidiu89

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Merg, stai linistit. Eu am Passat B4 (care este aceeasi generatie) si care are cam aceleasi motoare si am 15" cu 7J si vin excelent.

Crede-ma!

Link către comentariu

Merg, stai linistit. Eu am Passat B4 (care este aceeasi generatie) si care are cam aceleasi motoare si am 15" cu 7J si vin excelent.

Crede-ma!

super, ms fain

dar daca as pune cauciucuri de 205? ar fi prea mult pt golfuletzul meu?

Link către comentariu

Costi_geo de pe forum are Golf 3 cu 205/55 R15 (exact dimensiunea mea) si merge cu ele de vreo 30-50 de mii de km fara probleme. Vb si cu el daca vrei :blink:

Link către comentariu

Costi_geo de pe forum are Golf 3 cu 205/55 R15 (exact dimensiunea mea) si merge cu ele de vreo 30-50 de mii de km fara probleme. Vb si cu el daca vrei :blink:

da, da el are motor de 115CP, normal ca duce cauciucuri de 205

io am 75CP. De aia intrebam daca pot sa pun cauciucuri de 205, sa nu fortez motorul.

Link către comentariu

Nu, el are motor 1.9 TDI 90CP. Fara nici o modificare la motor (inca; a promis el ceva :beer: dar asta e pe viitor). In plus 205-ul iti va da o stabilitate laterala (rezistenta la derapaj) deosebita.

Link către comentariu

merg foarte bine, eu am pe masina mea cauciucuri de 195/50/15, atata doar ca daca am incarcatura pe spate adik 2-3 pers, cind dau in gropi imi cam freaca de caroserie pe exteriorul cauciucului, dar cred ca e de la arcuri, telescoapele sunt noi.

Link către comentariu

Si eu am 195/50R15 si jante pe 7J si nu am absolut nici o problema.Merge fara nici o problema si la mine nu freaca cu 3 pers in spate si bagaje.De 205/50R15 nu stiu ce sa zic ca n-am incercat.dar cred ca merg si alea dar la 75 cai mai bine 195.

Link către comentariu

ok, ms fain everybody

o sa va zic sapt viitoare ce am rezolvat

Link către comentariu

na am luat jetzile astea cu cauciucuri de 195 pe fatza si 205 pe spate (inainte aveam de 185 pe spate si pe fatza)

acuma simt toate gropile si volanul merge mai greu :( da arata mai bine asa

Link către comentariu

na am luat jetzile astea cu cauciucuri de 195 pe fatza si 205 pe spate (inainte aveam de 185 pe spate si pe fatza)

acuma simt toate gropile si volanul merge mai greu :( da arata mai bine asa

Daca cu greutate pe spate atinge de jente, rezolvarea e f simpla (bine in cazul in care amortizoarele si arcurile sunt inca bune :D), in capul amortizorului sta un tambur de cauziuc care se macina in timp (eu le-am schimbat de curand), sunt destul de lungi incat sa iti tina aripile departe de rotii indeferent de hopurile intalnite. pretul acelui cauciu este de 22 ron, asa ca eu zic ca merita!! Succes

Link către comentariu

• 8 months later...

care stie va rog ce semnificatie are litera ''J" la jante?

Link către comentariu

latimea propiu-zisa la jante.eu am avut si 9j :offtopic:

Link către comentariu

Atentie la ET eu am 7jx15 195/50/15 Et 25 si imi atinge un pic aripa spate in cauciuc, normal din cate stiu tre sa fie ET 38, 7jx15 unde 7 e latimea in inch, j e profilul jantei,

http://www.carbibles.com/tyre_bible.html

mai concludent

Modificat de GBI
Link către comentariu

Eu am avut cu ET13 si atingea nasol tare , pana la urma le-am pus pe cele din fabrica pana gasesc un set de jante care sa vina 'ca o manusa' :lol:

Modificat de ZBENG
Link către comentariu

Atentie la ET eu am 7jx15 195/50/15 Et 25 si imi atinge un pic aripa spate in cauciuc, normal din cate stiu tre sa fie ET 38, 7jx15 unde 7 e latimea in inch, j e profilul jantei,

http://www.carbibles.com/tyre_bible.html

mai concludent

Incearca ET 28.

E dificil sa pui jante late pe VW,fara sa rolui,mai ales cu un ET inadevcvat.

Modificat de homeboy
Link către comentariu

• 2 weeks later...

pana la urma ce ET se potriveste pe un Golf III din 97` in 4 prezoane ? intreb ca trebuie sa cumpar jante ( repede ) si nu am nici o idee pe jantele vechi nu scrie nimic de ET

Link către comentariu

Motoarele av

Link către comentariu

mersi de raspuns , eu vreau jante pentru cauciucuri 195/50/15 am cautat pe http://www.depozituldeanvelope.eu si nu imi da nimic cu ET 45 sau 43 ( sau nu merge motorul lor de cautare ) . Sa inteleg ca ar merge si ET 45 cat si ET 43 ?

Link către comentariu

Cred c

Link către comentariu

• 2 years later...

ca sa arate bine 215/40r16, ca sa arata binishor 195/50r15...in rest 175/70r13 sau eventual ceva pe 14

Modificat de szrobik
Link către comentariu

toata lumea vb de jante....ceea ce vreau sa achiitionez cat de curand.....dar rog p cei care au deja jante late p masina sa puna ceva poze sa ne dam si noi seama cam cu ce arata mai bine...ok...multumesc

Link către comentariu

Volkswagen perminte utilizarea jantelor pe 15" in conditii de siguranta pe golf 3 si cu latimea maxima de 195 :icon_redface: deci nu cred ca e problema :(

masina mea a venit din germania cu jante pe 15 si cauciucuri cu latimea 195. deci se poate spune ca era legala configuratia asta acolo :)

Link către comentariu

eu am p masina jante de 195/45/r15. merg bine dar nu recomand ,daca in oras sunt multe gropi ,o inaltime a talonului asa mica (45). in iasi sunt o MULTIME de gropi (cred ca astea nu s mai numesc DOAR gropi) si de cand am pus talon asa mic a inceput masina sa zdrangane. :blah:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!