Jump to content

Cat de mult poate un Golf?

cristivw
 Share

Postare recomandată

mda.. bine.. m-au apucat dracii.. bine.. golf/jetta.. same stuff... dar... ma! nu-mi vine sa cred! adica eu ma chinui si caut piese si in fiecare zi surubaresc si o ingrijesc, si uitati ce fac nemernicii astia cu biata jetta din '87...

adica... masinile voastre prin ce teste de foc au trecut? asa, de curiozitate...

watch this:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bai fratilor despre ce este vorba ca la mine nu merge..deschide, dar se opreste cand sa inceapa filmuletzu.. :D

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

o jetta fara lichid de racire si un pumn de

Link către comentariu

eu cred ca e "regizat"

cristi fa si tu la fel,poate aflam si noi cat tzine un motor gti!

:)

;)

Link către comentariu

nu ca m-ar apuca plansul. desi regizat nu este... sunt doar smintitii aia de americani, care n-au valoare pt nimic... :rolleyes:

anyway - personal endurance test: am mers cam 2 luni cu electroventilatorul decuplat, timp in care mi-a fiert o data apa, si atunci m-am prins. greseala mea ca nu ma uitasem si eu sub capota dupa ce fusese motorul dat jos. ideea este ca am remediat problema, dar 2 luni am cam mers fara racire... vad ca nu s-a intamplat nimic grav nici dupa ce a fiert apa :P

Link către comentariu

Daca cineva are o masina in stare de functionare de dus la remat unde stiu ca oricum o zdrobeste m-as sacrifica...

Ceva in genul asta au incercat si la mith buster

Link către comentariu

:rolleyes: saracutza masina..cum sa pui tarana in ulei!? :P

Link către comentariu

Niste nemernici.Pe mine m-a durut sufletul sa vad cum este "hacuita" masina......... :rolleyes:

Link către comentariu

Cel care a trimis filmul este "honda187"

Link către comentariu

Prostii aia nu stiu sa se distreze! Puteau sa faca ceva mult mai interesant cu masina aia daca tot voiau sa o distruga!

Link către comentariu

de dure sunt destul de dure :Driver:, am vazut golf cu 600 si de mii de km pe bord, fara nici o segmentare, doar ca uleiul era schimbat la timp, si foarte ingrijita masina :blush:.

pacat de acea jetta...

Link către comentariu

stoopid americans... :blink:

Link către comentariu

atat ii duce mintea .. ce poti sa le ceri

Link către comentariu

• 1 month later...

E bine de stiut... nu de alta dar pe drumurile "patriei" se poate intampla orice. Ex. un bolovan mare in baie si apoi tarana cu apa. Eu l-am incasat in rezervor. Noroc ca aveam Diesel ca altfel saream si in aer la desert. ;)

Link către comentariu

O gramada de tarani....ar trebui bagati in fabrica la pila sa vada cat de greu se lucreaza cu fieru....

Link către comentariu

Atata timp cat masina aceea in state costa 100USD, normal ca nu au respect pentru ea. La Romanica masina aia reprezinta diferenta dintre a merge cu autobuzele infecte cu miros de transpiratia, si accea de a merge cu MASINA. La noi multi fac credit la banca sa-si ia o Jetta din 87 si cand o parcheaza in fata blocului langa dacia din '84 cu bord de ceneu mor vecinii de ciuda. Degeaba ii judecam, pentru ei asa o masina are valoarea unui televizor diamant. Ce ne ramane de facut, sa ne punem centuri cu explobil sai sa-l detonam in Times Square? Pur si simplu ei nu sunt ca noi.

Link către comentariu

stai linistit ca sunt si acolo oameni care au pasiune pentru vee dub-uri :), si baga atat de multi bani in ele incat nu-ti vine sa crezi. ce sa mai zic de motorizari.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Intr-adevar niste oameni rai. Cum pot sa ii faca atata rau masinutei? Pai pe mine ma doare sufletul cand iau o groapa dar sa ii fac asa. :hainoroc: Din cate am observat este o Jetta de '87 pe benzina. Se pare ca oamenii dupa ce ca au lasat motorul fara apa si au bagat si pamant in el, au incercat sa mearga cu treapta intai cu 6000rpm. Era inevitabil dar oricum totusi se vede ca masinile astea sunt robuste si nu se lasa induplecate asa de usor. RIP Jettta 1987 - 2006 :) Ciao. B)

Link către comentariu

• 2 months later...

Mai era un filmulet cu o honda civic in care bagasera apa in loc de ulei si o tineau turata maxim ... honda nu a cedat !

Cat despre americani se stie ca sunt niste idioti ce nu apreciaza masinile europene ... de parca noi am aprecia masinile lor cu motoare imense , consum de 30-40% si putere ioc :Driver:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

eu am incredere in motoarele de la vw pt k stiu eu cum ma port cateodata cu a mea masina , canda ma mai iau la cate o line scurta , la fiecare treapta nu schimb sub 4500 ture , si ma intreaba baieti simandicosi cu passsat-uri sau golf-uri peste 2000 (anu fab ) cum de rezista motorul , dar acum sa trecem si la partea cealata , eu cand schimb uleiu am schimbat si toata natia de filtru care o are maina si nu prinde uleiul 10 000 si lam si dat jos

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Bai da imbecili americani astia. Ce or avea in creier?Dar creier au?

Mie scirba si nici nu am putut sa ma uit la film.

Link către comentariu

Oare lor nu le este scarba cind vin prin Romania si vad junghiurile de Dacii care fumega pe strazi ?

Oricum era o masina de casat nu vreo bijuterie tunata, au destule si din alea .

Link către comentariu

Ce vor toti sa DOVEDEASCA ? CA masinile japoneze sau alea europene sau alea americane sunt mai fiabile si mai rezistente.

Eu nu prea cred............. Insa una e sa pui pamant in ulei si alta e sa pui apa. Totusi :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!