Jump to content

Schimbare joja

Ciucur
 Share

Postare recomandată

Cred ca si plasticul de la joja mea e rupt.Eu asa am luat masina,cu banda de izolat pe joja.N-am probleme:D

JOJA.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

care aveti ideie de ce uneori imi arunca ulei pe langa joja si se prelinge pe "furtumul" jojei????

Link către comentariu

• 10 months later...

salut,am si eu o problema cu acel plastic de ghidare a jojei,mi sa spart si am cumparat altul de la un magazin de piese auto,l-am montat dar acum joja nu i-mi intra decat pana la primul prag si ramane loc intre ea ,acum cred ca nu pot masura corect nivelul uleiului din motor.

intrebarea mea este atunci cand intra joja trebuie sa ajunga pana la teava metalica care iese din motor,

Modificat de geanipetre
Link către comentariu

• 2 weeks later...

am rezolvat,dupa ce am cumparat 2 modele de la magazin

Link către comentariu

Ne spui si noua cum... Ce s-a intamplat? Dupa cum ai vazut se pare ca nimeni nu a mai intalnit problema ta. Ar fi utila o detaliere... de ce ai luat 2 modele? Samd.

Link către comentariu

Cu o saptamana in urma am fost la un magazin auto si am cerut suportul pentru joja pentru golf3,mi lau dat de pe stoc,cost 6 ron,dar nu sa nimerit la masina mea ,cred ca era pentru un motor mai mic,acum cand am fost iar la magazin i-am dat certificatul si a facut comanda dupa el si mi-au adus piesa care trebuia,cost 3ron.Dupa cum vedeti costul nu este mare,imi era teama ca nu pot verifica sigur nivelul uleiului din motor,acum totul este ok. :)

Link către comentariu

• 3 years later...

o intrebare am,stie cineva cat ulei este intre nivelul min si maxim de la joja? 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!