Jump to content

Schimbare joja

Ciucur
 Share

Postare recomandată

Va rog sa imi spuneti daca se poate schimba joja.

Ma intereseaza tot de la motor in sus.

Daca se poate si ati putea sa imi dati codurile pieselor necesare as fi foarte fericit.

Merci.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu l-am lipit cu Poxipol si 3 sarme ca nu l-am gasit nicaieri

Link către comentariu

Mai, dar se poate inlocui?

Si joja de pe motorul diesel e la fel cu cea de pe motorul cu benzina?

Adica are aceeasi lungime ?

Link către comentariu

Daca gasesti undeva spune-mi si mie ca vreau si eu una noua

Link către comentariu

daca este vorba de 'gulerul' de plastic in care intra joja (un fel de manson care se fixeaza pe teava metalica ce iese din motor) sa stii ca de aceeasi problema m-am lovit si eu. am gasit reperul la augsburg - dupa ce s-au uitat la masina au zis ok, se comanda vine in x zile (maxim 10 cred). bineinteles ca au adus ... joja :)) . le-am spus ca vreau doar suportul, pe care l-au gasit pe stoc pe undeva prin bucuresti, la un pret modic - cateva zeci de mii de lei (e mult de atunci, insa sper sa nu gresesc daca spun ca undeva pina in 30).

nefiind din bucuresti poti incerca sa iei legatura cu ei prin email.

Link către comentariu

Daca e vorba de gulerul acela de plastic in care se fixeaza joja, aproape sigur il gasiti pe stoc la orice magazin de piese auto.

Link către comentariu

Eu nu l-am gasit decat asa pe comanda nu stiu cate zile... dar nicaieri pe stoc si mi-a fost lene sa-l comand dar cred ca o sa-l comand pana la urma. La Augsburg sigur il aduce

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio

Am un vecin care are un magazin de piese import si am luat de la el cu 300 mii acel guler.

Link către comentariu

Nu mi se pare scump. Insa as vrea sa schimb toata joja. Ma rog mai putin tija metalica pe care se verifica nivelul.

Link către comentariu

Va rog sa imi spuneti daca se poate schimba joja.

Ma intereseaza tot de la motor in sus.

Daca se poate si ati putea sa imi dati codurile pieselor necesare as fi foarte fericit.

Merci.

rezovare, pe acel guler de plastic se baga un furtunas de cauciuc sa il tina strans, dar sa se poata baga si pe teava de la joja.se face fara bani si fara bataie de cap.Este eficienta solutia si nici nu va mai ceda.Parctic este o mufare cu furtunas

Link către comentariu

Pentru 2-3 zeci ron, cit costa piesa, nu merita sa cirpesti cu "furtunas". Uleiul va ataca furtunasul care in scurt timp va ajunge un "buretel", iar in jurul lui se va scurge uleiul...

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Am un vecin care are un magazin de piese import si am luat de la el cu 300 mii acel guler.

Daca asta e piesa defecta, care o arata Sorin, incearca si la Auto Karma o aveau pe stoc. Preturile sint destul de bune doar ca nu sint toate produsele originale Germania asa ca e bine sa fi atent.

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
rezovare, pe acel guler de plastic se baga un furtunas de cauciuc sa il tina strans, dar sa se poata baga si pe teava de la joja.se face fara bani si fara bataie de cap.Este eficienta solutia si nici nu va mai ceda.Parctic este o mufare cu furtunas

Si nivelul uleiului va mai fi citit oare cu aceeasi precizie?

Link către comentariu

ingerul_danutz

si eu am avut aceasi problema( suport spart + joja rupta) nu vreau sa fie off-topic, dar chestia aia..suportul de joja, l-am cumparat pt a mea masina cu 4 roni (4 sau 8 roni in functie de model) de la magazin, cat despre o joja noua am inteles k se face comanda ..sau daca ai putin noroc pe sos. mihai bravu sau colentina inters. cu morarilor. Bafta

Link către comentariu

Multumesc pentru raspunsuri. Insa....eu sunt din Deva.

O sa incerc sa dau o comanda la unul din magazine (cred ca mai degraba la service-ul Skoda).

Link către comentariu

Pentru 2-3 zeci ron, cit costa piesa, nu merita sa cirpesti cu "furtunas". Uleiul va ataca furtunasul care in scurt timp va ajunge un "buretel", iar in jurul lui se va scurge uleiul...

pentru 20-30 ron o sa cauti si nu stiu daca vei gasi.Nu este o carpeala daca operatia o face cineva care are rabdare si spirit estetic.Daca furtunul este de calitate, nu se va face burete si nici gram de ulei nu va curge pe la el.crede-ma la mine are 1 an si nu are nimic.trebuie sa fie furtun care nu isi modifica proprietaile la diferente mari de temperatura.la mine chiar este estetic, poate o sa pun si o foto sa vedeti.

Link către comentariu

Rog pe cineva sa imi dea codul de piesa pentru camasa jojei . Repet, vreau sa inlocuiesc tot mai putin tija metalica pe care se citeste nivelul.

Golf 3 , motor 1.9 AAZ '92

Link către comentariu

• 2 years later...

Am avut si eu bucatica aia de plastic rupta, am pus furtun de cauciuc dar a crapat. Din ce am citit mai sus, se gaseste la orice magazin de piese (mira-m-as). Codul l-am cautat pe vagcat dar cam greu de gasit.

Link către comentariu

Da, plasticul in care intra joja se gaseste la orice magazin de piese, cel putin aici in bucuresti. cost 2-3 lei. Vezi ca sunt 2 dimensiuni.

Link către comentariu

Eu am 1.8 ABS, poti sa imi spui dimensiunea? Eventual 'ce sa il intreb pe vanzator' :biggrin:

Link către comentariu

Pe vanzator il intrebi daca comercializeaza piese de schimb pt VW golf 3 si daca poate sa aduca acel plastic.

Te duci cu talonul la magazin si in functie de serie, an fabricatie, model, vanzatorul se uita in catalog si face comanda.

Eu nu pot sa-ti spun ce dimensiune iti trebuie la motorul tau doarece nu comercializez piese si nu am catalog. :study: ;)

Link către comentariu

Ah da, asta stiu... ma gandeam ca sunt modele 'universale'.

Bunul simt nu m-ar lasa sa dau 40-50 RON pe o bucata de plastic 'originala'. Am sa merg astazi sa ma interesez.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

2.8 ron la autokarma, tre sa ajung si eu sa-l iau :rolleyes:

PRODUCATOR FEBI 2.80 ron

Modificat de Mihaitza83
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!