Jump to content

unde se afla buzzerul de avertizare sonora !?

Red
 Share

Postare recomandată

am o problema cu buzzerul de avertizare sonora .. cel care piuie cand uiti pozitia pusa sau cand nu mai ai motorina sau cand nu mai ai lichid de sters parbrizul ,etc ..

la mine suna numai din cand in cand dar in general nu face nimica ..

am ajuns la concluzia ca nu e microintreupatoul din yala masinii deoarece nu canta nici la celelalte avertizari!

ma puteti ajuta cu sugestii !?

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu la B5 insa la B4 este in cutia de sigurante. Verifica acolo mai ales cand il declansezi cu ceva.

Link către comentariu

Nu stiu la B5 insa la B4 este in cutia de sigurante. Verifica acolo mai ales cand il declansezi cu ceva.

in panoul de sigurnate nu e .. dar e foarte posibil sa fie in spatelel lui caci se vede un soclu mare cu relee.. problema e ca nu stiu cum ajung la releele respective . si si asa nu imi dau seama dupa sonor care ar putea fi .. postez niste poze .. poate ajuta

Link către comentariu

Ca sa ajungi la relee e ceva de lucru....ti-as sugera sa nu umbli pe acolo de unul singur asa ca....mai asteapta poate se mai loveste vre-unul cu problema ta.Oricum nu e grava pt ca pe langa avertizarea acustica ai parete si de una optica (in cele mai multe cazuri).

Link către comentariu

vreau sa va spun ca ma obsedeaza treaba cu buzzerul .. cand vrea canta cand nu nu .

de obicei dupa ce masina a stat in soare cvea vreme merge .. dar nu pentru mult timp .. se intampla ca se opreste in timpul cantatului .. sunt aproape sigur ca e vorba de un contact imperfect .. :( help me pls :(

Multumesc

Link către comentariu

• 3 weeks later...

He...eu tare as vrea sa il dezactivez..cel putin doar pe functia de depasire a vitezei legale locale..120km/h..

Gandeste-te..sa bazaie intr-una cand mergi mai repede de 125km/h?... e ciudat...tre sa imi urle muzica in cap daca vreau mai repede...

Ii dau eu de cap...

Link către comentariu

eu vreau sa rezolv problema caci .. cam tot timpul uit farurile aprinse . adica pozitiile .. si avertizarea sonora ma ajuta mult ..

Link către comentariu

eu vreau sa rezolv problema caci .. cam tot timpul uit farurile aprinse . adica pozitiile .. si avertizarea sonora ma ajuta mult ..

Sigur ii vei da de cap... si mi mi s-a intamplat sa uit lumina aprinsa..8 ore si mi-a mancat bateria..dar tot am mai tinut-o un an dupa... :)dar de atunci mi s-a format un gest reflex....inainte sa opresc motorul opresc Ac-ul si luminile, chiar daca nu sunt "on" nici una din ele ... dar sa iti zic drept eu nu am avut niciodata buzz daca uitam luminile aprinse.... dar am intotdeauna la apa de la stergatoare si la benzina...si la centura de siguranta daca nu o pun ..de cateva ori insa

Modificat de moosct
Link către comentariu

Sigur ii vei da de cap... si mi mi s-a intamplat sa uit lumina aprinsa..8 ore si mi-a mancat bateria..dar tot am mai tinut-o un an dupa... :Driver: ... dar sa iti zic drept eu nu am avut niciodata buzz daca uitam luminile aprinse.... dar am intotdeauna la apa de la stergatoare si la benzina...si la centura de siguranta daca nu o pun ..de cateva ori insa

pai si eu ar trebui sa am la benzina si la sergatore si la pozitii .. daca scoti cheia din contact . si pozitiile aprinse piuie .. al mine .. il mai aud din cand in cand . mai ales cand e afara calc .

cred ca e vorba de un contact aiurea .. de aia vreau sa stiu unde-i .. :D sa-l mustruluiesc un pic

Link către comentariu

pai si eu ar trebui sa am la benzina si la sergatore si la pozitii .. daca scoti cheia din contact . si pozitiile aprinse piuie .. al mine .. il mai aud din cand in cand . mai ales cand e afara calc .

cred ca e vorba de un contact aiurea .. de aia vreau sa stiu unde-i .. :Driver: sa-l mustruluiesc un pic

Incearca la cineva care are un catalog de service... sau cumpara unul de pe net..e-bay sau www.passatworld.com/forums

In catalog tre sa fie dat unde si cum

da-mi si mie un mail daca ii dai de cap..sa il vad si eu pe al meu...

Link către comentariu

• 1 month later...

si se poate schimba ? adica .. e ca si un releu ? si pot sa-l scot ?

Modificat de Red
Link către comentariu

si se poate schimba ? adica .. e ca si un releu ? si pot sa-l scot ?

Trebuie dat jos bordul, desfacut, si acolo o sa-l gasesti lipit pe placa de circuit.

Il dezlipesti si lipesti altul la loc.

Link către comentariu

mulumesc mult ... si crezi .. ca daca mege cand vrea el .. trebuie schimbat ...?

mentionez .. ca microswichul din broasca e oki . si traseul de fire de asemenea e oki ..

de obicei dupa ce masina sta in soare !!!! merge !

mulumesc

Link către comentariu

Daca merge din cand in cand, nu cred ca trebuie schimbat... Poate e un contact imperfect pe undeva.

Incearca, atunci cand NU merge, sa faci un "Output test" cu VAG-COM pe instrument cluster si sa vezi daca atunci merge buzerul sau nu. Daca nu merge nici atunci, este din instrument cluster. Daca merge, atunci e din senzorii din usa/lumini, etc.

Modificat de alex_pescaru
Link către comentariu

saptamana viitoare ... fac schimbu de distributie si numai bine pun un instrument de diagnosticare pe masina . si vom afla .. eu tind sa cred ca e un contact imperfect mai ales ca atunci cand sta in soare merge !multumesc mult de sfaturi !

Link către comentariu

• 7 years later...
johnny erasure

Scuze ca dezgrop un topic asa de vechi dar nu am vrut sa mai creez altul.

De ceva timp nu mi se mai aude semnalul acustic atunci cand uit pozitiile aprinse, la usa deschisa etc. Deci nu mai functioneaza deloc acel semnal nu intermitent cum a fost cazul lui Red. Sa fie vreo siguranta, sa fie buzerul acela? Care ati mai patit asa ceva?

M-am obisnuit cu acel semnal si de cand nu mai functioneaza tot uit pozitiile aprinse.

Link către comentariu

Verifica siguranta de comfort. Daca e ok verifica switch-urile de la usi. Iti arata in bord fiecare usa cand e deschisa? Daca da, verifica sa nu vreun scurt la plafoniera.

Link către comentariu

S-o fi ars difuzorul din cluster.

Link către comentariu

Scuze ca dezgrop un topic asa de vechi dar nu am vrut sa mai creez altul.

De ceva timp nu mi se mai aude semnalul acustic atunci cand uit pozitiile aprinse, la usa deschisa etc. Deci nu mai functioneaza deloc acel semnal nu intermitent cum a fost cazul lui Red. Sa fie vreo siguranta, sa fie buzerul acela? Care ati mai patit asa ceva?

M-am obisnuit cu acel semnal si de cand nu mai functioneaza tot uit pozitiile aprinse.

Verifica siguranta de comfort. 

nu are treaba - daca erau probleme la sigurante, nu mai mergea inchiderea centralizata.... sau geamurile electrice, etc.

Johnny - trage cativa dinti la frana de mana - sa fie aprins martorul din bord - dupa care mergi un pic cu masina - trebuie sa inceapa sa te avertizeze.

Daca nu o face - atunci ai buzzerul ars - jos ceasurile, inlocuit buzzerul

Daca o face - atunci trebuie reconditionata yala, schimbat switch, etc.

Link către comentariu

ma baieti, ajutati-ma si pe mine...e posibil ca la masina din semnatura sa nu am buzzer pt avertizare sonora..? insa imi amintesc ca atunci cand am schimbat ledurile in bord era ceva negru pe acolo ce semna cu un difuzor mic...

Link către comentariu

NU exista sa nu aiba, chiar si G2 avea asa ceva. Ala rotund si negru din spatele placii de la ceasuri este.

Link către comentariu

ok, ms mult, insa un cod pt el gasesc, sa ii dau comanda??sau de unde as putea sa il achizitionez...

Link către comentariu

Nu exista cod separat.

Il iei de pe alt cluster sau poate cineva dezmembreaza clustere si vinde componente.

Link către comentariu

sau magazine cu piese electronice.

la modelul tau, trebuie sa arate ca in poza.... parca imi aduc aminte ca a ta e fara can.... e cu 3B0 919 xxx

Ti-am incercuit buzzerul. E pe spatele placii. Doar desfaci capacul din spate, al ceasurilor... dupa ce le dai jos de pe masina

post-30007-0-11116400-1404124643_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!