Jump to content

Faruri de A4 B5 Facelift pe B5

lucian_r
 Share

Postare recomandată

Salut.

Am intrebat la reprezentanta daca se pot monta faruri de B5 Facelift (clare) in locul celor de B5, mi-au raspuns sec : nu se poate.

A incercat cineva? Ce modificari trebuie facute?

Merci.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bineinteles ca se poate.

Trebuie "decupata" portiunea de aripa care vine SUB semnalizator (in capatul dinspre semnalizator al farului)

Link către comentariu

poate ne zici la ce "reprezentanta " ai intrebat. Mai radem si noi de ei....... Aia nu-s reprezentanta sunt BODEGA .......La ei nimic nu se POATE......

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Pai nu e plug-n-play, dar se poate rezolva relativ usor.

Link către comentariu

Dar oare mufele se potrivesc?

Link către comentariu

Probabil ca nu, asa ca va trebui sa pui papuci.

Link către comentariu

• 4 years later...
Salut.

Am intrebat la reprezentanta daca se pot monta faruri de B5 Facelift (clare) in locul celor de B5, mi-au raspuns sec : nu se poate.

A incercat cineva? Ce modificari trebuie facute?

Merci.

Da se poate trebuie doar taiat din aripa interioara ... spor la treaba

Link către comentariu

Nu ar fi rău dacă pe viitor te-ai uita și la data postului căruia vrei să-i răspunzi. Nu de alta dar ai dat un răspuns, care pe l

Link către comentariu

• 3 years later...

Ca tot nu pot deschide topic,aici e cel mai in tema sa intreb,pe zona de B5.E vorba de un A4 din 2000,pe care vreau sa pun faruri xenon oem.Am gasit masina ce doneaza,trebuie sa stiu ce demontez.Exceptind farurile si bara de fata cu pishatoarele,Ce altceva demontez?Unde sunt lwr la aceasta masina?Instalatia electrica de faruri e mufata undeva?Pishatoarele sunt la buton sau merg pe stergator de parbriz?Repet,ce e de demontat si implicit montat pe cealalta masina?Multumiri anticipat...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!