Jump to content

Tuning Fabia

Vially
 Share

Postare recomandată

Neata,

Apropo de ce spune Mar1an .. stie cineva, cat de cat avizat cam ce tipuri de motoare intra sub capota Fabiei cu tot cu matze si alte accesorii gen turbina, samd?

Stiam de o Fabie cu 1.8 turbo .. si restul de motoare din oferta curenta. Oare 2.0 tfsi sau 2.0 tdi (care pana la urma ar fi 1.9 tdi-ul) isi gasesc loc usor, un swap cinstit oare in cati bani se poate face ?

Am vazut un BBU 1,8T 16V 132KW .. cel de pe Ibiza Cupra/Polo Cup cu 2000 eur si cutia cu inca 800 .. la asta cat s-ar mai adauga, oare ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bebeko

143

• saboteur

47

• Andrey_sxg

44

• b77eru

42

Top Posters In This Topic

Posted Images

bebeko ai dat bar jos pt a monta buza? Cu ce ai prins-o?

Vreau sa dau si eu grila de sub nr jos si nu reusesc, imi pote spune cineva cum a procedat? In curand voi atas si eu poze cu micile modificari aduse masinii din semnatura

Link către comentariu

Am dat bara jos doar pentru a monta mai usor buza ( oricum bara fata se da foarte usor si redepe jos ). Am preferat sa o prind cu surub + piulita, pentru a rezista mai bine. In plus, buza trebuie usor curbata pe dupa bara, deci este mai greu cu bara pe masina.

In cazul in care vrei sa montezi buza direct pe bara, fara a o demonta,se poate monta si cu holsurub, dar ... mai greu.

Link către comentariu

kryss782001

salut, as vrea sa pun pe masina din semnatura arcuri sport ce parere aveti?sa fie o problema daca nu pun si amortizoarele tot sport si le las pe cele din fabrica.

Link către comentariu

Nu este o foarte mare problema dar sa nu te astepti sa te tina mult amortizoarele.

Link către comentariu

kryss, daca ai vreo 400EUR de investit iti recomand kit complet suspensie V-maxx ( www.v-maxx.info ).

Lista de preturi pentru Skoda: http://www.v-maxx.info/pdf/skoda.pdf

Lista de preturi la importator V-maxx (www.segasiauto.ro din Timisoara): http://www.segasiauto.ro/vmaxx_reg.pdf

Ar mai fi undeva la 100Eur montajul si reglajul amortizoarelor functie de necesitati :(

Link către comentariu

kryss782001

Salut, multumesc pentru raspunsuri, dar care sa fie diferenta intre cele reglabile si fixe? Pretul sau sunt mult mai bune cele reglabile, cele fixe fiind mai eftine(200e).

Modificat de BLiTZ
Grija la redactare!
Link către comentariu

Fratilor am si eu o rugaminte la voi toti, scuze ca nu are nici o legatura cu ce scrie mai sus dar nu stiam unde sa postez. Va rog din suflet spuneti-mi si mie de unde gasesc sa cumpar acele deflectoare de aer (paravanturi) pentru fabia mea ca din cate am vazut sunt o raritate, ma puteti indruma si pe mine unde? Va rog din suflet. Cu respect si multumirile de rigoare.

Modificat de BLiTZ
Mai multa atentie pe viitor la redactarea posturilor. Multumesc pentru intelegere.
Link către comentariu

Imi vine greu sa cred ca ai cautat la reprezentanta si nu ai gasit ... :salut:

Link către comentariu

Da intreaba si tu la o firma de piese auto ..sau la mai multe si sa vezi ca-ti aduce , facute in Ungaria sau cauta pe net. Scrie si tu pe google "paravanturi fabia" si sa vezi ce primesti, si poti comanda , nu am vreme acum dar o sa revin eventual cu un link daca nu te descurci

Link către comentariu

• 2 months later...

cam pe unde as putea sa fac si eu capota gen bad-boy look?

@ bebeko : de unde pot sa imi cumpar si eu o buza din aia gen leon cupra?

post-2048-1248516840_thumb.jpg

Link către comentariu

Buza se gaseste la orice reprezentanta Seat.

Link către comentariu

• 3 months later...
cam pe unde as putea sa fac si eu capota gen bad-boy look?

ai 2 variante: ori sa prelungesti cu tabla dar e destul de complicat, ori cu fibra de sticla, dureaza mai putin si e mai putin costisitor. la a 2-a varianta de pot ajuta cu un baietas care lucreaza cu fibra si care te poate ajuta. PM me

Link către comentariu

acum vreo luna am intrat si eu in randul celor care au schimbat luminile la bord... ce sa zic, e o diferenta...

aa, si acelasi tip de leduri am pus si la pozitie. (in poza pare ca e faza scurta :icon_thumright: )

post-11924-1257122139_thumb.jpg

post-11924-1257122173_thumb.jpg

Link către comentariu

Poti sa pui si niste poze de pe zi? Ca-s curios cum se vede lumina alba mai pe lumina :)

Link către comentariu

• 1 month later...

Stie cineva sa-mi zica unde pot gasi inele cromate pentru bord (pentru ceasurile mari si pentru ceasurile de sus) pentru Fabia I (2003) si la ce pret?

Stiu ca sunt pe un site romanesc de tuning (dar parca alea costa la vreo 300 RON total), si parca erau mai ieftine (pana in 200 RON).

Ma insel eu?

De la Milotec daca dau comanda, cat este Shippingu` si in cate zile se face?

Mersi!

P.S. Sarbatori Fericite!

Link către comentariu

Skodatuning.ro, car-tuning.ro, tuning100.ro, ok-shop.ro, etc.

Dar mai simplu cauta cu gugal "milotec" si gasesti mult mai multe site-uri.

Bafta !

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Salutare .

N-am reusit sa deschid un topic si m-am gandit sa pun o intrebare aici ca tot se vorbeste de infrumusetare .

Masina mea a fost folosita cand am luat-o si din pacate emblemele originale de pe fata si spate s-au stricat putin din cauza apei . As dori sa le schimb dar vreau sa pun si niste embleme pe jante .

Stie cineva in Constanta pe cineva ce vinde asa ceva ? Cu google am gasit stikere in care nu am incredere .

Multumesc anticipat . :icon_thumright:

Link către comentariu

Te referi la capacelele din mijlocul jantelor? Nu ar strica sa suni si la reprezentanta Skoda si sa te interesezi de niste preturi, nu pot costa o avere acele capacele. Lafel si emblemele.

Link către comentariu

O sa incerc si asa dar speram sa gasesc vre-un shop ceva unde sunt embleme nu neaparat cu skoda . Da de cele din mijloc vorbesc si de cele de pe capota si a-5-a usa .

Link către comentariu

Incearca la volksmann de aici de pe forum.Eu de la el am cumparat emblemele.

Pentru cele de jante nu stiu ce sa iti spun,incearca tot la el.

Link către comentariu

Hmm, linkul merge foarte bine. Se pare ca esti prea mic pentru a vedea mai multe ....

Cauta pe urmatorul drum : lucruri generale/ anunturi online/ oferte + servicii exclusiv pentru membri/ volksparts - magazin piese auto

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!