Jump to content

Tuning Fabia

Vially
 Share

Postare recomandată

ei ... normal dar totusi trebuie sa ne adaptam la drumurile noastre care sunt de ..... asa si pe dincolo nu poti sa'ti pui un spoiler ca oamenii sau niste jante ca stai cu grija ca le plesnesti !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bebeko

143

• saboteur

47

• Andrey_sxg

44

• b77eru

42

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si daca ar fi sa aveti un Murcielago, ia-ti modifica garda la sol doar ca traiti in Romania...,si vreti sa urcati si BORDURILE; Tuningul poate presupune niste compromisuri dar pentru mine inseamna mai mult decat un sticker pe capacul de rezervor.... No ofense !

Link către comentariu

Cornelutz, daca as avea bani pentru un Murcielago, crede-ma ca m-ar durea in **** de drumurile din Romania.

Dar asa ... :)

Link către comentariu

Tuningul poate presupune niste compromisuri dar pentru mine inseamna mai mult decat un sticker pe capacul de rezervor.... No ofense !

-_- :D :D aici te-ai luat de mine ca si eu am sticker pe capacul de la rezervor... oricum n-am considerat-o niciodata tuning nici eu si nici altii.

Link către comentariu

am pus xenon pe fabie. Urmeaza pleoape si grile si vedem ceva prin spate. Bate mortal xenon-ul. 50W - 6000 grade kelvin, lumina bestiala. Bec H7 - doar faza scurta.

Link către comentariu

am pus xenon pe fabie. Urmeaza pleoape si grile si vedem ceva prin spate. Bate mortal xenon-ul. 50W - 6000 grade kelvin, lumina bestiala. Bec H7 - doar faza scurta.

cam cati W au atatea injuraturi iti iei si tu la ce lumina puternica fac :icon_thumright: :censur: (asta din ce am vazut la intalnire). trebuie neaparat pleoape.

Link către comentariu

• 5 months later...

nu stiu daca tine de tuning dar am facut si eu o modificare pe la fabie la bara din fata. treaba e ca nu am terminat, urmeaza plasa (care nu stiu ce culoare o sa aiba) si niste fibra de sticla. app: totul e facut de mine :D.

post-11924-1208464149_thumb.jpg

post-11924-1208464164_thumb.jpg

post-11924-1208464269_thumb.jpg

Modificat de Andrey_sxg
Link către comentariu

• 2 months later...

Andrey, cumva masina ta o tot vad la TV in reclama pentru Millenium Bank ??? :study:

Link către comentariu

scuze, nu am mai intrat de mult pe forum. da, ai dreptate e vedeta!!! :Driver:

Link către comentariu

Wow, pai cum ai reusit ?

Si eu vreau ... :icon_cool:

Link către comentariu

mi-am pus si eu xenoane 35W/6000K pe faza scurta, si am parte de 1-2 blitzuri(sa zicem injuraturi)/100KM noaptea; daca le reglezi mai jos nu-s deranjante pt cei din sens opus, in schimb vizibilitatea este MUUULT mai buna, vezi carutza inainte sa te sui pe ea. Nevasta-mea care evita sa conduca noaptea zicea ca e zi o portiune in fatza :coffee_lol:. Is curios cum afecteaza pleoapele toata treaba, si daca cineva de prin Iasi vinde un pont unde gasesc asa ceva local.

Si inca niste maruntisuri : pus leduri albe mari pe pozitii fatza - arat misto noaptea, bec cu led-uri(tre sa numar cite led-uri/bec) pe lumini frinare, arata din spate mai mici :8: (de fapt le-am schimbat ca se ardeau in draci becurile astea vindute pe la noi, cel putin pe frine). As mai putea adauga folia llumar(95% opacitate spate, 23% geamuri fatza) si niste jante Rial de 15" cu cauciucuri goodyear eagle f1 :) Banuiesc ca cei 8 senzori de parcare pusi pentru nevasta-mea nu intra la tuning da m-am obisnuit cu ei mai ales cum gasesc locuri de parcare din abundenta in Iasi

Modificat de Gabriel DIACONU
Link către comentariu

• 3 weeks later...

A incercat careva praguri pe fabia ? care ar fi dezavantajele majore? Am gasit ceva de la autostyl la 425 RON (bucata,cred).Orice parere e binevenita.

MS

post-12995-1218479459_thumb.jpg

Link către comentariu

• 2 weeks later...

...

Praguri n-am incercat.Dar pe fabia mea(1.4tdi, 80cp) hatchback i-am pus pleoape, capac rezervor, manere si scoici la usi toate carbon + praguri de interior(cele din fata cu logo fabia) + plus eleron + inele cromate la bord.

M-ar interesa si pe mine daca a facut cineva chip tuning la motor, sdau daca stie cineva ceva.Cat e de eficient la un motor in 3 pistoane?

Modificat de BLiTZ
Fara QUOTE la mesajul anterior. Folositi Reply sau Fast Reply.
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Eu m-am gandit sa imi personalizez putin masinuta si m-am gandit sa incep cu fata ei, in sensul ca m gasit angel eyes ptr fabia la 250 e....acuma problema este: oare gasesc altundeva mai iefitn?stie cineva ceva?>

sau e ok pretul?

Link către comentariu

Mie farurile astea mi se par deosebite, merita din plin banii din punctul meu de vedere (am mai vazut si alte modele dar aratau ca dracu). Sunt si pe argintiu. Ia legatura cu Saboteur de-aici de pe forum, din cate stiu el mai merge prin Cehia si poate-ti aduce.

Cheers!

Link către comentariu

Numa ce-am venit de vreo luna :) , intradevar sunt betoane farurile. Din pacate cred ca numa in primavara mai ajung pe la cehi, anu asta am fost de 2 ori si nu stiu daca mai am drum. Dar aia de pe site cred ca trimit si prin posta (curier)

Modificat de saboteur
Link către comentariu

Problema e ca nu accepta plata decat printr-un cont E-Bay. Se pare ca nu au incredere in card-urile noastre.

Arata foarte bine farurile si si pretul mi se pare bun.

Link către comentariu

Daca nu ma insel, Hardhouse are aceleasi tipuri de faruri. Ia legatura cu el poate te ajuta.

Link către comentariu

eu nu am faruri din acelea :lol: am un model mai in spate :D intradevar sunt destul de mijto . incearca pe logtuning.ro . baietii sunt super . seriozitate maxima .. recomand

Link către comentariu

• 2 weeks later...
scuze, nu am mai intrat de mult pe forum. da, ai dreptate e vedeta!!! :P

Tu esti persoana din masina ? Chiar asa , cum ai reusit sa iti apara masina la TV ?

Link către comentariu

• 6 months later...

Pentru cei care vor un mic tuning vizual la bara fata - o buza de Leon Cupra :))

post-5995-1238774040_thumb.jpg

post-5995-1238774054_thumb.jpg

Link către comentariu

muaaaa....domnu doctor....o fi buna la cosit? Ce-i drept n-arata rau, dar la cat de julit e spoilerul la mine mai asta ar lipsi :biggrin:

Buza, buza, cat e buza?

Link către comentariu

Oricum parea prea ridicata partea din fata, acum este mai ... completa :P Si, la cat de bine am prins-o, daca o agat cumva cred ca vine cu tot cu bara jos.

Inca nu a apucat sotia sa conduca masina ...

Cost la reprezentanta - 154 ron.

Modificat de bebeko
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Buna! am un fluturas in cap dupa o discutie cu un mecanic ma gandeam sa-i maresc cilindreea la fabiutza mea :D :P de la 1.4 sa o duc incet la 1.6, prin simpla schimbare a pistoanelor :)) :( acuma urmeaza sa discut cu "ginecologul" fabiei mele ...ce credeti??? Pastrand toate angrenajele, tot-tot, doar schimband niste pistoane si camasi.

Avertisment

Ti-am mai atras odata atentia sa ai mare grija la editarea posturilor (nu suntem pe mIRC si nici pe Y!M). Este a doua abatere, la urmatoarea trecem la sanctiuni administrative. Te rog sa ai grija pe viitor. Multumesc.

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!