Jump to content

Tuning Fabia

Vially
 Share

Postare recomandată

aham ok mercic ptr. lamuriri... :icon_thumright: si mai e o treaba controlerul acela ptr. turbo care il pui in masina si vezi presiunea la turbina...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bebeko

143

• saboteur

47

• Andrey_sxg

44

• b77eru

42

Top Posters In This Topic

Posted Images

"si mai am o ciudatenie tinind cont ca am masina de 1 sapatamina si nu prea o cunosc...in carte e data 0-100 km/h in 11,5 sec si eu am scos 9,5 cu asr decuplat si cu el cuplat 9,9 ...ce-o fi asta?"

in carte si viteza maxima e 160 km/h si in realitate ajunge si la 190/h :( deci...

Avand in vedere ca vitezometrul indica cu 10% mai mult decat viteza reala diferenta fata de ce spune in carte nu e asa mare.

Si eu am tras o data pe autostrada pana la 180 asa, ca sa zic ca am dus-o pana acolo. Dupa aia, cand m-am gandit ca aveam de fapt doar ~165 .....

Link către comentariu

Sint complet lamurit,m-am intilnit cu Cipos in orash,am facut o scanare din mers,am chip pe cumatra=>130 cp :) 2.0 presiune la turbina in mers :) it's oookk,in rest totul beheton,excluzind planetara de pe partea soferului care din cauza puterii prea mari si plecarilor necontrolate ale fostului proprietar cam bate cind brachez maxim pe loc...treb. schimbata... :D

Link către comentariu

Pentru un feeling mai placut in momentul conducerii "bolizilor", am vazut pe www.simoniracing.ro o husa de piele pentru volan. Din cate am inteles are si gauri deja date, trebuie doar cusuta :salut:

Exemplul gasit doar pentru G4, la masinuta lui Ice 2K : " Am avut si eu o husa de volan de la SimoniRacing pe Golf... foarte misto, arata ca din fabrica, era impecabila, ce mai... costa aproximativ 250RON dar face toti banii, nu se compara cu chestii d-astea care se pun pe volan... era din piele si se cosea acolo (usor de cusut, gaurile erau deja date, trebuia doar sa treci atza prin ele). M-am uitat pe http://www.simoniracing.ro si au si pt fabia, 60 si ceva de euro".

Tentant ....

Modificat de bebeko
Link către comentariu

• 1 month later...

stie cineva de unde se poate achizitiona asa ceva?

post-11924-1191532182_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca nu ma insel acea Fabiuta a fost modificata de C&I Tuning. Incearca la ei.

Ceva asemanator gasesti si la Milotec.

Modificat de bebeko
Link către comentariu

salut,

am si eu o intrebare pt cei care cunosc sau au facut un tuning la fabia. am o fabie de 14 MPI, 60 CP :( si ash vrea sa-i fac ceva sa-i cresc puterea. o turbina, un chip, ce-mi recomandatzi?

Mentzionez k serviciul meu nu e prea bine platit :D , deci....ma intzelegetzi.

ashtept si eu un raspuns.

Ms anticipat

Link către comentariu

vinde-o si ia=ti alta fabie cu motor cu putere mai mare, cel mai ieftin asa iesi, iti iei un 1,4 16V de 101 cai si gata. Din motorul ala oricat te chinui nu scoti mare branza, e conceptie veche.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

are cineva idee cum se monteaza un eleron de WRC? nu ca as avea unul si nu stiu sa-l montez dar ma bate gandul sa-mi pun si sa fiu pregatit pentru orice. mentionez ca va fi unul home made.

Link către comentariu

e intrebare sau ironie? daca ar fi un raspuns alte metode nu mai sunt??

Link către comentariu

Fara pic de ironie , dar chiar am vazut eleron prins in acest mod pe o masina ( si nu era Dacia ).

Eventual ai mai putea incerca sa o lipesti cu ceva, dar cu siguranta iti vor trebui si ceva suruburi pe acolo ...

Eventual pune si o poza cu eleronul pentru a putea vedea locul unde vine prins.

Modificat de bebeko
Link către comentariu

inca nu m-am apucat de el. oricum, pica varianta asta cu gaurile si holsuruburile CLAR. ma gandesc totusi la un adeziv puternic cu care sa il lipesc de luneta, cu toate ca nu stiu ce durata de viata o sa aiba la cat e de des folosit portbagajul si trantit.

Link către comentariu

Intreaba la firmele de tuning ( si milotec au ceva asemanator ), cum fac ei prinderea.

Link către comentariu

un kit "simplu" ce zic ca-si merita banii, in Austria la 757,15 EUR....

post-12995-1193434364_thumb.jpg

Link către comentariu

da, si vei tine masina parcata pe banda 1 ca nu poti sa urci nici o bordura sa parchezi masina. eu unul, nu as da banii astia pe asa ceva.

Link către comentariu

Bordura ca bordura, dar ce te faci daca e vre-un caine mort pe drum? Il iei ca un buldozer cu lama, sau gandeste-te ca vine iarna si iar mergem prin "troienele" facute de cei care ar trebui sa curete drumurile :D Sau o bagi prin noiembrie la garaj si o mai scoti prin martie?

Link către comentariu

Spoilerele alea nu rezista nici o saptamana la drumurile din RO. Si parerea mea ca cel din fata nici nu arata cine stie ce, e cam prea "inflorit" , arata a "ghetto tuning" de dacia 1310. Spatele ar fi ok, dar fara stopurile alea model lexus.

Link către comentariu

gusturile nu se discuta, dar sa chinui in asa hal saraca fabiuta...

Link către comentariu

da, e foarte cunoscuta poza. intr-adever, foarte frumoasa dar aceeasi problema: prea joasa pentru ;)

Link către comentariu

da nu neaparat sa fie ca aceasta! ii lasi suspensia Stock si jante mai mari si merge

Link către comentariu

da dar sa fim seriosi, nu va mai avea acelasi impact ;) oricum, un astfel de spoiler eu zic ca se poate face bine mersi dintr-un spoiler stock si niste lut, chit si vopsea :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!