Jump to content

consum Leon TDI

Ratzoiu
 Share

Postare recomandată

Salut ,

am un Leon 2002 TDI 90 CP si nu prea ma impac bine cu consumul. Orice as face nu scad sub 7.5 % .ma poate ajuta cineva cu o informatie la ce as putea schimba sa imbunatatesc consumul de carburant .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Uite aici:

http://www.autoghid.ro/masini/articole-des...s-economic.html

daca dai search pe plattner sau consum gasesti si mai mult:

http://vwforum.ro/index.php?showto...725&hl=plattner

http://vwforum.ro/index.php?showto...563&hl=plattner

In principiu e bine sa folosesti functia >>search<< inainte de a posta...

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

7,5 medie sau in oras? mie in oras imi ia 9-10, in conditiile in care nu trag de ea deloc... asa ca... fii ferice daca este consumul urban...

Link către comentariu

medie oras si extraurban dar mi se pare mult avaind in vedere ca puterea motorului nu este mare

Link către comentariu

Pot in drumul spre casa sa scot 5.9% (daca plec tarziu rau si drumul e cit de cit liber) sau pot sa scot 10% daca este aglomerat. Nu vad ce poti sa faci cind stai in coloana ca sa consumi mai putin... Poate doar sa inchizi AC-ul si sa te sufoci de caldura...

Link către comentariu

Seat-ul meu papa in oras(adica in Bucuresti) cu AC aproximativ 8.5l, iar in afara, cu o viteza medie de 140KM/h si varfuri de 180-190km/h aproximativ (6.5-7)l.

Modificat de black leon
Link către comentariu

Tip-ul tau e bun dar in timp iti omoara motorul . Profesionistii spun ca pentru a mentine in forma un motor Diesel schimbarea vitezelor trebuie facuta dupa 2000 rpm pana in a treia si dupa 2500 rpm in vitezele superioare. Eu am fata de voi un motor destul de slab si totusi consum mult un mixt de 7.5 % pentru cei 90 de CP ai mei mi se pare mult .Vreau sa-mi adaug pana la 120 ce o sa fac atunci inseamna ca sar de 10%.eu tind sa cred k e o problema dar nu stiu care ar fi si de aceea am interbat pe forum.

Link către comentariu

si eu am tot 90 CP si scot consumuri cam ca ale tale. Ce sa fac, daca merg dimineata si seara cate 7 km pana la serviciu prin Bucuresti... nu prea am cum sa scot consum mai bun. Media o egalizez cu drumuri afara.

Contrar altor opinii, chiptuning-ul poate scade consumul, daca iti pastrezi stilul de condus. Adica va creste consumul doar in momentul in care vei "abuza" des de calutii in plus.

Link-ul l-am dat nu atat pentru recomandarea de schimbare a vitezelor cat si pentru celelalte tips-uri care mie mi s-au parut interesante (cel putin de citit, pentru ca nu stiu daca ma voi putea obisnui sa le folosesc)

Link către comentariu

hmmm.... ... asta e consumu... (tot imi faceam griji ca imi consuma mie mult)

cam 7.5-8 oras trafic....8.5 l/100km cu AC

eu nu pot sa fiu calm la volan.... asa de plictiseala o mai alerg si mi se trica consumu... :))(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!