Jump to content

Manual de utilizare Golf III

guvidu
 Share

Postare recomandată

cojocariu.marian
Nu reusesc sa postez. Cine doreste, sa-mi trimita mesaj privat cu adresa de mail si asa sigur o sa reusesc sa-l trimit. E manual de utilizare, la inceputul documentului scrie ,,Manual de instrucciones"

am rezolvat pana la urma, il gasiti aici: http://www.fileshare.ro/2844963139.28

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eleet

12

• CVA G3

5

• varusase

5

• cheloo_e13

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

salut, are cineva si in engleza acest manual sau romana:D?

Link către comentariu

Link către comentariu

manualul de intretinere si reparatii este in ambele topic-uri cu toate ca topicul asta este despre cel de utilizare-adica despre cel postat un pic mai sus si care e in spaniola.

Manual de reparatii se gaseste peste tot, cel de utilizare nu este nicaieri

Link către comentariu

Am intrat in posesia unui manual de utilizare pt golf 3 in limba germana. Intentia mea era sa merg la o firma de traduceri ca sa il traduc in romana. Pretul care l-au cerut e dea dreptul exagerat. 4760Ron pt 160 de mini pagini . O sa ma rezum in al scana :icon_cool:

scannedimagehi.th.jpg

Link către comentariu

Dragi colegi, am primit cateva oferte de la mai multe firme specializate in traduceri. Chiar daca sunt putin offtic postez raspunsul cu cae mai buna oferta primita " Am analizat cartea tehnica in limba spaniola. Textul este abordabil, nici foarte usor, nici foarte greu. Intr-adevar, va dura cam 3 saptamani.

Am aproximat ca vor iesi in jur de 100 de pagini A4 (aproximativ 2000 de caractere inclusiv spatii). Daca doriti, putem numara caracterele la sfarsitul traducerii, sau poate ramane valabila aceasta aproximare initiala.

Daca stiti ca manualul in spaniola este identic cu cel din germana, sau este exact ce va trebuie dumneavoastra, atunci preferam sa-l traducem din spaniola, deoarece putem asigura un volum mai mare de lucru pe zi in limba spaniola si de asemenea va putem oferi un pret mai bun decat daca l-am traduce din limba germana.

Asadar, pretul pentru traducerea cartii:

-din limba spaniola este de 9 ron / pag* x 100 = 900 ron

-din limba germana este de 16 ron / pag* x 100 = 1600 ron

*-pagina de 2000 de caractere incluzand spatiile dintre cuvinte.

Asteptam raspunsul dumneavoastra.

" .

Daca mai sunt persoane interesate de acest manual, poate ne strangem mai multi si reusim sa achitam aceasta traducere. De unul singur imi e cam greu.

Link către comentariu

Enorm. Il cautam pe cel in romana, engleza... Sau vorbim la reprezentanta si il cerem. Rusii au vorbit cu dealerul vw local si au primit tot ajutorul. Au aratat ca sunt o comunitate de Golfisti G2 - G3 si au avut acces la cataloagele de piese cu codurile, la manuale, samd, multe traduse de dealer in rusa. Poate primim ajutor din partea ownerului/moderatorilor acestui forum... sa trimitem o scrisoare la reprezentanta vw. Nu suntem singuri, suntem o comunitate.

Link către comentariu

Da ai dreptate. Deja am facut acest demers, dar in calitate de persoana fizica. Am trimis un email la vw atat la noi cat si la reprezentanta mama din Germania. Acum nu pot decat sa astept.

[PS] azi sper sa reusesc de terminat scanarea manualului plus inca cateva borsuri.

Link către comentariu

Am terminat de scanat manual de utilizare pentru golf 3. Manualul este in limba germana. Atasez tot aici si manualul radiocasetofonului gamma din pacate tot in germana. Ambele sunt in format pdf, scanate la o rezolutie foarte buna. :icon_thumright: Pentru un download cat mai bun am ales 3 servere de upload (in ordinea vitezei de download).

1. Manual utilizare Golf3 - Manual utilizare radiocasetofon Gamma

2. Manual utilizare Golf3 - Manual utilizare radiocasetofon Gamma

3. Manual utilizare Golf3 - Manual utilizare radiocasetofon Gamma

Modificat de eleet
Link către comentariu

Nice work :icon_thumright: Incerc astazi sa cer de la prietenu si sa postez acest manual in lb maghiara poate ajuta langa germana ;)

Link către comentariu

cine mai vrea manual de reparatii pt benzinare sa ma caute pe mail sau pe yahoo messenger ...o sa va trimit arhiva daca vreti...e destul de maricica are 158 MB...atasat aveti continutul arhivei .

post-63413-1265539815_thumb.jpg

Modificat de rtanase
Link către comentariu

Te-ai tinut de cuvant. Buna treaba :banghead: Am gasit mai multe deosebiri fata de cel postat de mine. E impartit oarecum pe categori, variant, tdi :blink: .

Modificat de eleet
Link către comentariu

Nu stiu ce va chinuiti atat este 50 ron manualul in limba romana ,la bani astia ti-l aduce acasa

Link către comentariu

Colegul varusase sunt foarte curios daca sti despre ce e vorba :) . Intradevar exista "Manual de intretinere si reparatii - Golf/Vento atat pentru diesel cat si benzina, pe care l-am cumparat. Dar noi cautam manualul de utilizare pentru golf3. Daca sti unde gasim asa ceva, asteptam cu interes sfatul tau.

Link către comentariu

AAAAAAAAAA de utilizare ,dar ce te intereseaza din el?

Link către comentariu

arunca o privire prin el...sunt foarte multe chesti interesante. indiferent de limba in care iti dai seama si din poze, dar totusi ideal ar fi in limba romana. :)

Link către comentariu

Am eu dar nu stiu pe unde l-am pus cand dau de el te anunt ,dar oricum ce gasesti in el gasesti si pe net

Daca ai vre o problema anume si pot sa te ajut cu etka tekdoc workshop

Link către comentariu

E bestial, daca ai manualul. Da, stiu aceste programe. Dar totusi eu prefer sa am si manualul :) .

Link către comentariu

Cand dau de el vb si ti-l trimit ,nu te costa nimic eu nu am ce face cu el

Link către comentariu

Scaneaza-l si pune-l aici. Ne ajuti pe multi.

Link către comentariu

In manualul service de golf3 la capitolul reprezentante din Europa era trecuta si reprezentanta Midocar din Bucuresti. Am trimis un email in legatura cu acest manual de utilizare. Din pacate raspunsul a fost negativ"Pentru masina dumneavoastra nu exista mapa de bord in limba romana". :icon_thumright:

Poate, totusi colegul varusase are asa ceva in romana si ne va ajuta el.

Link către comentariu

Am gasit manualul este in germana nu stiu cum sa l scanez daca vrei sa te ajut spune mi ce te intereseaza din el ca inteleg eu germana si -tispun ,nu ma pricep la calculatoare prea bine

Zi tu cum sa facem .

Osa i fac o poza sa l vezi sa nu zici ca te mint

Modificat de varusase
Link către comentariu

In lb. germana il au mai multi.

Daca erai mai atent vedeai ca se cauta sa fie macar in lb. engleza.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!