Jump to content

Manual de utilizare Golf III

guvidu
 Share

Postare recomandată

Cine poate sa imi trimita si mie un manual de utilizare pt Golf III (in format electronic evident) sau poate sa imi spuneti de unde as putea cumpara unul.Un link ceva..... Multzam!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eleet

12

• CVA G3

5

• varusase

5

• cheloo_e13

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am si eu manualu de care spune GBI, e bunutz si ieftin

Link către comentariu

Puteti sa ni-l dati si noua (am si eu nevoie de el, si guvidu)??? am inteles ca ati dat bani pe el, dar l-am vrea si noi. daca sa poate si va face placere sa ne ajutati!!!

Multumesc

Link către comentariu

Pai eu sunt din Iasi, gaseste o solutie cum sa intri in posesia cartii (returnabila bineinteles :D si te ajut cu cea mai mare placere.

Modificat de GBI
Link către comentariu

Pai eu nu il am in format electronic, am cartea propriu zisa :D

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am si eu cartea si merita toti banii. Am luat-o cu 500.000 lei si a ajuns in 5 zile prin posta.

www.ksi.ro

Atentie pentru ce tip de motorizare comanzi manualul.

Link către comentariu

• 2 years later...
cars4fun2009

Salutare ! De vanzare gasesti cu gramezile dar ...deea e forum vw sa ne ajutam intre noi, nu ? cel putin asta e parerea mea ...

Daca nu ai gasit ..am eu in format electronic , evident gratis ! Ai datele de contact la profil .

Link către comentariu

Mai baieti, stiu ca in 2006 nu mergea lumea la scoala... dar daca tot ati adus subiectul in discutie:

Hai sa vedem.... Citez: "Cine poate sa imi trimita si mie un manual de utilizare pt Golf III", aviz amatorilor este vorba de manualul de utilizare.

Manualul de reparatii il gasiti si aici http://vwforum.ro/index.php?showtopic=22850 cat si la editura.

Si fiindca ne-am lamurit, sa inchidem topicul. Prietenii stiu de ce. :icon_thumright:

Link către comentariu

• 3 months later...

as cumpara si eu dar stie cineva daca are schema electrica exacta de la bord pana la motor sau cun cineva un electrician care poate sa-mi puna instalatia la punct?din zona iasului, de cazare nu e o pb k stau la casa este loc unde sa-l cazez

Link către comentariu

Mai demult au fost cereri pt ceva de genu, in alt topic daca nu ma insel, eu am luat manualul de aici

http://89.41.184.28/vw/

Eu zic ca este satisfacator, este si in romana. Cine l-a postat a facut un mare favor tuturor, si intre noi fie vorba, ne-a scutit de vreo 50 RON, pe aceasta cale ii multumesc. Succes

Link către comentariu

Pls! Rog mult un link cu "Manualul de utilizare Golf III" (Nu manualul de service) in lb. romana sau in lb. engleza (nu in lb. germana - asa cum este postat la http://89.41.184.28/vw/)

Ms anticipat! (id: dstefanciuc)

Link către comentariu

@miticus: ai downloadat de acolo, sa vezi cum se vede? Sau tu vrei toata cartea?

Link către comentariu

cheloo e13: am downloadat de la http://89.41.184.28/vw/ "ovidiu t.Manual de utilizare in limba germana pt golf3.rar" si se vad chiar foarte bine cele 182 de pagini scanate.

Pacat ca nu stau deloc bine cu lb. germana iar pentru a folosi traducatoarele online in cazul jpg-urilor necesita folosirea unor convertoare in format text precum "ABBYY FineReader 7.0 Professional Edition", ceea ce presupune timp, joaca ...

In lb. romana la adresa respectiva, din pacate, este numai manualul de service pentru Golf III.

Link către comentariu

@miticus: tati, ia toate link-urile de acolo, da click pe toate, toate fisierele de acolo contin date despre Golf3. Incearca toate directoarele. Astept sa vad daca te-ai descurcat. Succes

Link către comentariu

Salutare! In calitate de nou posesor G3, de azi, imi este foarte util manualul in lb romana din link. Multumesc foarte mult!

Link către comentariu

Cu foarte multa placere, si daca esti nou posesor de Golf3, sa-l stapanesti sanatos si multi kilometri fara evenimente. Succes

Link către comentariu

chello e13: Am descarcat totul de la adresa pe care ai fost amabil sa o readuci in atentie si ma repet din nou ca numai manualul de service este in limba romana cel de utilizare este numai in limba germana si contine 182 de pagini foto (in format jpg). Daca nu esti convins verifica din nou si ai sa vezi ca am dreptate...

Link către comentariu

Sunt de fapt fiu de proaspat posesor de G3, dar eu o sa-i fiu "maestru de ceremonii" :icon_thumright: si cel care-l va scoate "in lume" :)

Modificat de Bogdan-vwg
Link către comentariu

am eu manual service in limba romana!da un id si il trimit.

salut.vreau si eu manualul pls.id stroe_marius83@yahoo.com

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!