Jump to content

tips Leon

Ratzoiu
 Share

Postare recomandată

am inteles ca exista anumite smecherii care iti pot schimba configuratia computerului de bord ma intereseaza cum sa fac ca usile sa se blocheze automat dupa plecarea de pe loc sau cum sa cobor geamurile din telecomanda chestii de astea :(

apropo am un Leon 1.9 TDI 90 CP din 2002

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

gaseai cu search sigur , merge decat cu un vag-com sau cu un vas la reprezentanta

Link către comentariu

• 2 years later...
am inteles ca exista anumite smecherii care iti pot schimba configuratia computerului de bord ma intereseaza cum sa fac ca usile sa se blocheze automat dupa plecarea de pe loc sau cum sa cobor geamurile din telecomanda chestii de astea :lol:

apropo am un Leon 1.9 TDI 90 CP din 2002

:icon_thumright: ce zici tu tocmai am facut eu..doar din vag-com..5 minute a durat toata chestia.usile se inchid dupa ce depasesc 20 km/H,iar gemurile cum tin mai mult apsta pe inchidere se inchid iar pe decshis se deschid..e foarte comod

drive safe

Link către comentariu

• 3 weeks later...

La Leon-ul meu se inchid toate geamurile (uitate deschise) o data cu activarea alarmei. De asemenea, daca rotesc cheia in portiera spre stanga si o tin acolo 2 sec se deschid automat toate geamurile - este foarte practic vara la temperaturi mari - mai ales ca masina este neagra.

Masina a venit cu setarile astea de la dealer/fabrica, dar sunt curios daca e posibil sa setez prin vag-com sa se rabateze oglinzile o data cu activarea alarmei.!?!? Mi-am facut reflexul sa le rabatez tot timpul, insa daca s-ar rabata la activarea alarmei nu ar mai trebui sa ma intorc foarte aproape de masina ca sa verific daca am blocat-o sau nu.

numai bine si asfalt uscat :offtopic:

Modificat de VIGABLU
Link către comentariu

• 1 month later...

ar fi interesant asta cu rabatatul oglinzilor... daca afli lasa aici un tutorial. iar aia cu vag comul sa se inchida usile automat.... sigur se poate?

Modificat de Roger
Nu mai da QUOTE la mesajul anterior. Multumesc
Link către comentariu

• 3 months later...

ca sa iti faci inchiderea dupa depasirea vitezei de 15-20km/h ai tutorialul acesta:

[select]

[46 - Comfort System]

[Adaptation - 10]

Aici vei avea mai multe canale de comunicare:

te intereseaza doar acestea doua:

Channel 03: Auto-Lock

Channel 04: Auto-Unlock

Tot ce trebuie facut e sa modifici la "NEW VALUE" valoarea care este acolo din 0 (sau 1) in 1 (sau 0), in functie de ce doresti sa activezi/dezactivezi. Apoi TEST, dupa care SAVE.

DONE.

Modificat de turbocip
Link către comentariu

• 7 months later...

eu vreau sa scot chestia asta cu blocarea usilor dupa ce pleci de pe loc.

pot face cumva asta singur, sau trebuie pusa pe tester si modificat de acolo ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!