Jump to content

Motoare noi

SORAN
 Share

Postare recomandată

Am observat in oferta la All Inclusive mai nou sunt trecute motoare de 85 cai, insa pe internet la detalii nu gasesti nimic. Inca nu sunt actualizate cum trebuie site-urile. S-a mai schimbat cate ceva. Oricum motorul poate mai mult fara probleme!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intr-adevar, odata cu facelift-ul Ibiza 2006 - 1.2 62 CP a devenit 1.2 70 CP iar 1.4 75 CP a devenit 1.4 85 CP.

Motivul pentru care inca nu apar pe site aceste noi motorizari este cat se poate se simplu si logic: trebuie sa se vanda mai intai motoarele "vechi" de 62 si 75 CP pentru ca altfel ar ramane cu ele in brate.

La show-room-uri, ofertele cu 70 CP si 85 CP au inceput sa se faca publice (destul de discret) pe la inceputul lunii iulie...

Masina mea o sa aiba 85 de caluti :angry:

citeste si aici --> http://vwforum.ro/index.php?showtopic=12455

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu

Pai motoarele sunt la fel...zic eu probabil din soft e diferenta. Adica pe Ibiza 2006 s-au pus motoare mai vechi la inceput sau cum?

Modificat de SORAN
Link către comentariu

Diferenta e din soft + alte cateva mici modificari (filtre & co.) o sa pun un link mai tarziu...

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu

La motorul de 1.2 diferenta e doar soft. La 1.4 au umblat si la structura motorului.

Link către comentariu

Ce intelegi prin structura motorului? Dati si voi link ala unde ati citit mai multe detalii ca sunt si eu curios!

Link către comentariu

Da, noile motoare 1.2 si 1.4 sunt un pic mai performante si consuma si ceva mai putin.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!