Jump to content

Passat&Touran

Extreme

Postare recomandată

Buna as vrea sa va prezint si eu masinutele mele sper sa va placa.

Touran Trendline:

2004 (achizitionat nou de la d&c orade- apropo mi se pare un diler super ok fata de mures sau cluj)

RC300, Climtronic, Tempomat, 8Xairbag-uri, 105 cp, 4X geamuri electrice, computer de bord, 6+1 viteze, ABS, ESP, EDS,ASR, etc.

Passat Confortline:

2001 (adus recent din germania)

120.000km, 4xgeamuri electrice, 4xairbag-uri, cd-canger, car kit nokia, navigatie mcd, computer de bord, tempomat, 6+1 viteze, 130 cp (rosu :D )

Sa mai pun niste poze

Si inca o poza sorry dar nu am putut sa pun mai multe odata

Link către comentariu

sper sa va placa

Modificat de Extreme
Link către comentariu
  • 1 month later...

Ba da sunt faine ... da vezi ca nu se prea omoara lumea sa vb despre masinile stock... fara modificari pe ele.

Link către comentariu

Da am observat, oricum o sa vina pe ele niste jante dar inca nu m-am hotarat de care sa iau. Oricum merci pentu mesaj.

Link către comentariu

Nu ai pentru ce sa-mi multumesti... dar asa e .... nu se prea vorbeste despre masinile stock... si a mea e ca si passatul tau si nu ma baga nimeni in seama :icon_redface: .

Link către comentariu

Sa le stapanesti sanatos ! Imi place Touran-ul ca masina. Mult spatiu, pentru tine si pentru muzica :(. Pe cand niste modificari ?

Link către comentariu

Misto . Jante :(

Am vazut ca ai numere de BN.

Recomandarea mea daca o iei spre Suceava ... jante pe 14 :D ... si balon pe cat se poate de mare ... e dezastru cu drumu ...

Eu am mers de la Campulung Moldovenesc pana la CJ cu a mea ( jante pe 17 ) ( distanta ... aprox. 230 km ) si am facut 7 ORE !!!!!!!!!!!!!!!!!

E dezastru. Intrarea in Dorna e de belea .. se merge cu 1'a ...

Multa bafta si grija mare la gropi.

Cat despre masini . Misto. Am vrut si eu Touran inainte sa imi iau passatu. Parerea mea e ca este mai misto si mai lejer la drum lung datorita pozitiei mai sus.

Link către comentariu

Da intradevar drumul spre suceava este ddezastru, deabea acuma au inceput sa lucreze la el. La touran chiar in primele luni de la cumparare a dat tata intr-o groapa si a indoit ambele jante pe fata plus un cauciuc taiat.

Link către comentariu

Doamne doamne bata'i sa'i bata.

Nush da e dezastru. Eu am ramas in iarna SUSPENDAT cu masina pe gropi !!! Pe un pod in comuna FRASIN ... la intrarea in Gura Humorului.

Pai da sa nu le spargi capu ! ???? Am vrut sa ma duc la primarie a doua zii sa fac un scandal monstru. Nu se poate oameni buni ,

Mai am un coleg care a taiat 2 cauciucuri dintr'o data la Campulung !

Bafta multa.

Link către comentariu

Foarte mishto Touran-ul ca masina de familie : mult spatziu, confortabil, siguranta ;)

Passat-ul 17DVD l'am vazut de multe ori prin oras ;)

Link către comentariu
  • 3 months later...

Am revenit cu poze.

Motorul de 130 cp pe care voi il stiti foarte bine.

Modificat de Extreme
Link către comentariu

Fumoase...sa le stapanesti sanatos :somnmare:. Apropo pe cheie vad o telecomanda...e de la webasto sau de la alarma?

Link către comentariu
Fumoase...sa le stapanesti sanatos :somnmare:. Apropo pe cheie vad o telecomanda...e de la webasto sau de la alarma?

E as vrea eu sa am webasto. E codul cheii.

Link către comentariu

sa le stapanesti sanatos...si multi km fara probleme...apropo..cd de navigatie pt romania la pasat ai cumva?ca am si acelasi sistem MCD]

Link către comentariu
sa le stapanesti sanatos...si multi km fara probleme...apropo..cd de navigatie pt romania la pasat ai cumva?ca am si acelasi sistem MCD]

Am doar pentru germania 2000, pentru romania nu este. Urmeaza sa se scoata, nu stiu exact cand dar in urmatorii 2-3 ani speram sa apara.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumoase masini! Sa le stapanesti sanatos! Spune-mi te rog Passatul are folie pe geamuri sau sunt de fabrica?

Craciun fericit!

Link către comentariu

Passatul a fost lovi in usa de la sofer nui asa... ? si totusi ce te-a facut sa iei Touranul nou daca ti-ai cumparat o masina SH !?

Idividualiza-l putin pe Touran ca iese ceva frumos din el :) sa fie mai special :)

Link către comentariu

Da intradevar passatul a fost atins in partea staanga, usa si aripa fata. Am vazut numai dupa ce am luat-o. Oricum masina se comporta foarte bine.

Touranul l-am luat primul si apoi a urmat Passatul SH.

Nu este nici folie si nici nu sunt fumurii sunt geamurile standard.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Super masinile sa ai parte de ele.

Ma intereseaza cum se coporta Touran-ul , cam ce probleme au fost si ce este si ce nu este ok la el, intentionez sa achizitionez un Touran SH cel putin din 2005 si am nevoied ecat mai multe detalii.

Multumesc anticipat.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Touranul este foarte sigur pe viraje, are o suspensie tare care si simte pe drumurile noastre un pic mai tare, dar este acceptabil. Motorul de 1.9 TDi trage bine pt masa masini de peste 1500 kg. imi pare rau ca nu l-am luat cu 7 locuri, te-as sfatui sa cauti unul cu 7 locuri.

Probleme cu el nu am avut, decat niste biulete pe partea dreapta. Masina are acum 75.000km. Au mai fost unele prob cu deschiderea portbagajului, un contact imperfect sau ceva. Pana acum s-a dovedit a fi o masina foarte fiabila.

Link către comentariu

@extreme-passatul...nu ma omor!Dar Touranul...TOURANUL!!!!!!!!!!!!!Pina mi-a venit masina,din tot ce avem noi la firma,inclusiv cele de drive-test,in Touran m-am simtit cel mai bine!Sa ai parte de el!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!