Jump to content

SCIROCCO MK I

DanS22

Postare recomandată

hfuaaii ce bine arata!!!!! daca si sub vopsea e asha ok treaba eshti super fericit. sunt curios sa o vad live, poate ne intalnim la un meeting ceva......

cat despre problema ta...nush, poate segmentzii :Driver:. tre investigat mai serios

Link către comentariu

nu am probleme cu rugina..da .....la intalnirea din CJ nu am venit :D( (in Decembrie) TOTUL este original pe masina motor gti 1600 stock 110cp ,motorul are 210 000 si nu s a umblat in el nici odata, nu a fost lovita nici odata (adica i am indoit eu putin aripa:D) , am sa incerc maine sa mai pun niste poze :Driver:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte frumoasa masina domne.....chiar asa ceva nu vezi zi de zi...super....sa o pastrezi asa cum o ai acum....marfa!!!

Ce vreau sa te intreb ......jantele( nu cunosc ) ...mi se pare mie sau sunt de bmw ?

Modificat de xqzme
Link către comentariu

Da sunt de Bmw ursuletz.le am si cele din tabla originale ale ei da astea dau mai bine! :angry:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!