Jump to content

Intrebare pentru cei din Timisoara

iZOTOPE
 Share

Postare recomandată

Unde se gaseste prin Timisoara un platou mare sau o pista de karturi sau ceva in genul ??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Unde se gaseste prin Timisoara un platou mare sau o pista de karturi sau ceva in genul ??

Platou mai mare gasesti pe Calea Sagului, dupa Iveco ..... adica depinde ce-ntelegi prin "mare" ... :D

Link către comentariu

Exista o pista de karturi cu tot cu carturi in zona Freidorf pe strada Ardealul unde este scoala de soferi Isac, langa Liceul Auto. Ei au acolo carturi si cu asta se ocupa...nu stiu exact la ce te refereai tu!

Link către comentariu

pai ma gandeam sa merg cu inca un prieten si sa ne alergam golfurile pe acolo :wub:

Link către comentariu

dar oare mai are 90 de cai ?? :D pai scot tot din ea, o fac cat mai usor posibil, si tot ma dau :D, si chiar de avea 90 sa mergi cu a 2-a cu 120km/h :D si sa-i auzi motorasul cum toarce :D

Link către comentariu

hai ca ma bag si eu in discutie...pe Aeroportul International "TRAIAN VUIA" ati incercat?..poate gasiti vreo pista dezafectata si indeajuns de incapatoare pentru hergelia voastra de calutzi. :)

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

:D asta e buna , hehehe

Link către comentariu

Nu cred ca te lasa nimeni sa intri pe aeroport.

Langa aeroport, chiar pe drumul ce duce la aeroport era o zona unde la cativa metri langa sosea se intra pe viitoarea sosea de centura. Parca auzisem ca se mai dau unii pe ea. Dar cred ca trebui sa mergi sa o vezi ziua, ca e facuta pe portiuni si se termina cam ... brusc ;)

Link către comentariu

hmm, nu vreau ***, ci un circuit :Driver:, la *** nu prea ai senzatie :blush:

Link către comentariu

• 1 month later...

ai daca masina accelereaza frumos si esti mandru de asta.... dar nu este cazul nostru....e vb de peste 200 cai :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!