Jump to content

TAXI TM

SRV-JM

Postare recomandată

passat 1.9 tdi 06.2003 fabricatie,cumparat la 249.000 km

Dotari standard:4 geamuri electrice

incalzire scaune

bord computer

interior piele

climatronic

tiptronic

motor+turbo noi,schimbate la 229.000 km,garantie 2 ani

Imbunatatiri:PDC fata spate

volan imbracat in piele nou

tempomat

Mp3 PIONEER

Masina are in momentul de fata 282.000 km si merge ca o albinuta!

Dupa TCM consumul a scazut simtitor,si trage de rupe.

Multumesc.

Link către comentariu

frumosa..merge albinuta... sa o stap mult si bine!

un adevarat pasionat de Tiptronic.

Link către comentariu

Jante de alu pe cand?De ce spui TAXI TM ca doar nu faci taxi cu ea,apropo te-am tot vazut prin oras.Unde ai imbracat volanul in piele ca vreau si eu.

Link către comentariu
Jante de alu pe cand?De ce spui TAXI TM ca doar nu faci taxi cu ea,apropo te-am tot vazut prin oras.Unde ai imbracat volanul in piele ca vreau si eu.

nu e imbracat de mine,este cumparat de afara,si probabil imbracat de respectivul.A costat 140 de euro.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

@tzucul

Masina a fost taxi in Germania. Aceasta este culoarea generica a tuturor taxiurilor in .de

Cat mai multi km cu ea cristiseven7.

Modificat de TDiFan
Link către comentariu

daca a fost taxi in .de acum inteleg de-abia entuziasmul tau de la inceput ... :Driver:

Link către comentariu

Chiar daca au mai multi km taxiurile sunt mult mai dotate din punct de vedere al optionalelor si al sigurantei.S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea

Link către comentariu

Multumesc.

Ca dotari nu stiu ce sa spun,dar am inteles de la cineva ca ar avea alt tip de suspensie,mai dura.Acum eu nu stiu dar asa am inteles.

Urmeaza(sper zilele astea) minere chrom usi exterior si "pleoape" alu minere interior.

Asa ceva.

Si,cu putin noroc minere interior usi alu R32.

TDI scris cu rosu(toate cele 3 litere!).

Momentan atit.Multumesc.

Modificat de cristiseven7
Link către comentariu
TDI scris cu rosu(toate cele 3 litere!).

Te sfatuiesc sincer sa nu faci asta!

Link către comentariu
... Urmeaza(sper zilele astea) minere chrom usi exterior ....

Din astea ma intereseaza si pe mine. De unde le-ai luat si cat au costat.

Multumesc.

Te sfatuiesc sincer sa nu faci asta!

De ce? Este vre-un motiv anume?

Modificat de bj
Link către comentariu

chiar,de ce sa nu imi montez TDI scris cu rosu,tot?

Chiar sunt curios.

Multumesc.

Din astea ma intereseaza si pe mine. De unde le-ai luat si cat au costat.

Multumesc.

De ce? Este vre-un motiv anume?

Tot ce voi monta pe masina(ma refer la pozele de mai sus) a costat 131 de euro.

Montajul il fac eu.

Placutele au fost 30 de euro(nu m-a intrebat nimeni dar totusi...).

Multumesc.

Link către comentariu

Felicitari pt masina si bune venit in familia Tiptronic!

- TDI rosii - e ciudat ca vrei sa iti pui scris cand toata lumea incearca sa scape de toate inscriptiile de pe portbagaj. Arata mult mai bine fara, crede-ma.

- Daca tot ti-ai pus numere cu caractere de Germania, te sfatuiesc sa iti pui URGENT niste autocolante cu RO si rosu/galben/albastru. Altfel, sunt numarate zilele pana te opreste Politia si iei amenda. Legea, cand descrie numarul de inmatriculare specifica dimensiunile si elementele de care spuneam.

- Manere cromate interior si exterior am si eu si arata foarte bine. Sunt luate de la Codatzel de pe ebay (HKplus - Hong Kong)

S-o stapanesti sanatos si sa ne mai incanti cu poze!

Link către comentariu

e (la alt nivel) acelasi lucru cu emblema de Renault pe Dacie.... mi se pare extrem de naspa sa ai pe masina embleme care n-au ce cauta acolo... vrei ca masina sa para ceva ce nu e... daca e pe-asa de ce te-ai opri la TDI. De ce nu V6? De ce nu W12?

Link către comentariu
Felicitari pt masina si bune venit in familia Tiptronic!

cristiseven7 e cel care m-a introdus pe mine in tiptronic... ;) . inca o data iti multumesc ;)

oricum, poate e mai bine fara TDI rosu. ideea lu' ice era sa nu pui pe masina inscriptii false, desi sunt cat de cat adevarate. ;)

Link către comentariu

OK,si daca ziceam ca imi scriu pe masina SDI?

Sau 1.2 16 v?

Ma rog.....

cristiseven7 e cel care m-a introdus pe mine in tiptronic... :D . inca o data iti multumesc ;)

oricum, poate e mai bine fara TDI rosu. ideea lu' ice era sa nu pui pe masina inscriptii false, desi sunt cat de cat adevarate. ;)

Asa zici de parca as fi vreun guru :D!

Guru Tronic.

Hai ca ii tare.

Link către comentariu

Cred ca Cristi s-a gandit la TDI rosu prin prisma cailor putere pe care ii are dupa chiptuning - parerea mea este ca reflecta realitatea din acest punct de vedere.

Link către comentariu

TDI inseamna ca sub capota este motorul 1.9TDI ARL, 150CP :)) Ceea ce nu e cazul :)

Link către comentariu

Ice 2k,am sa incerc sa te lamuresc..

Prin anii 90 aveam si eram innebunit dupa Mercedesurile tip W124(poate le stii..),exista o varianta de motorizare pe caroseria asta de 5000 cmc,o bomba de masina cu o bomba de motor de 321 cp.Se deosebea de varianta de serie doar prin buzele aripilor,care erau mai evazate(ceva de genul A6 cu motorul de 4.2,ca sa-ti faci o idee).

Am vazut versiuni d'astea la care propietarii isi puneau embleme de 200 D pe ele..si nu erau la noi(daca erau 3 bucati in Romania) ci in Germania!!

Poti realiza cam ce teapa iti luai daca nu cunosteai modelul si vroiai sa-l arzi..!

Revenind la cazul de fata,datorita faptului ca si-a chipuit masina,Cristiseven are un motor mai puternic,deci pe undeva justificat vrea sa arate asta prin embleme,nu?

Si eu i-am pus la a mea I-ul rosu(la fel ca la versiunile e 180 cai) desi varianta de baza este de 150..dar l-am chipuit si urca peste 180,poate chiar spre 185/190 cp.Si vreau ca ceilalti sa stie ce conduc in cazul asta.

Exemplul tau cu embleme de Reno de Dacia nu are relevanta aici,nu crezi?

La urma urmei este numai placerea omului,nu este nimic de prost gust in alegerea lui.

Sanatate..

Luigi Vicol

Modificat de l.u.v
Link către comentariu

ok, nu mai comentez, gustul fiecaruia :(

P.S. Faza cu 200D pus pe un monstru d-ala e cu totul altceva, ala are scopul de a da tzepe, m-am gandit si io ce-ar fi sa-mi pun SDI pe spate just 4 fun... TDI pe de alta parte n-o sa pun ever :D

Link către comentariu
Cred ca Cristi s-a gandit la TDI rosu prin prisma cailor putere pe care ii are dupa chiptuning - parerea mea este ca reflecta realitatea din acest punct de vedere.

My 2 cents: in cazul asta e mai interesant sa pui logo-ul "rabbit" langa TDI, sau un sticker mic si discret "TCM Turbo".

Link către comentariu

NU am mai pus nici un TDI.L-am dat unui prieten sa il monteze pe un T5 de 180 cp,la care original este TDI cu rosu tot.

In schimb doresc sa vind masina.Cu vamile care le-au bagat ai nostri nu mai stiu la ce sa ma astept si atunci am zis sa cumpar ceva mai nou(ca an).

Asta este tot.

Multumesc.

Modificat de cristiseven7
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!