Jump to content

Modalitate nontare furtunase motor TD1 1z 1900 cc

LuciangIII
 Share

Postare recomandată

Ma poate ajuta cineva si pe mine cu modalitatea de montare ale furtunaselor de la aer?

Nu stiu daca le am montate bine, mi le-a montat cineva (inainte nu tragea masina pentru ca nu erau montate cum trebuie) dupa o schema dar nu stiu daca este bine.

apropo de unde pot cumpara furtunase, as vre sa le schimb.

Ex : furtunas aer ecu merge la .....

furtunas pompita vacum (turbina) merge la....

furtunas de la debitmetru merge la.....

etc

Multumesc anticipat si dau mai multe beri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mentioneaza ca este pentru motorul 1Z deoarece difera substantial la alte TDI-uri. Ma voi uita eu la al meu maine si iti voi zice.

Link către comentariu

Mentioneaza ca este pentru motorul 1Z deoarece difera substantial la alte TDI-uri. Ma voi uita eu la al meu maine si iti voi zice.

Da este 1z.

Multumesc mult!

Link către comentariu

Da este 1z.

Multumesc mult!

M-ai uitat cu modalitatea de conectare furtunase aer?

Apropo, de unde pot cumpara asa ceva?Stiu ca prin magazine apare ca si mod de ambalare la fel ca la cabluri(pe tambur).Nu gasesc acel magazin.

Multumesc mult

Link către comentariu

@andrei schema de montare este exact cea facuta de tine(inainte de concertul scooter), deci garantat au fost montate bine because eu le-am montat, am dreptate domnul lucian ? :(

Modificat de cipos
Link către comentariu

M-ai uitat cu modalitatea de conectare furtunase aer?

Apropo, de unde pot cumpara asa ceva?Stiu ca prin magazine apare ca si mod de ambalare la fel ca la cabluri(pe tambur).Nu gasesc acel magazin.

Multumesc mult

Al Padrino

Link către comentariu

@andrei schema de montare este exact cea facuta de tine(inainte de concertul scooter), deci garantat au fost montate bine because eu le-am montat, am dreptate domnul lucian ? :))

Salut! nu este chiar asa pentru ca eu am schimbat motorul (!), ne auzim la un telefon.

Vroiam doar sa verific, dar daca masina merge cu 180 inseamna ca este ok cred eu.Poate facem si un test.

Link către comentariu

Scuze Lucian am avut o groaza pe la serviciu si am uitat total. Am verificat si lucrurile sunt in felul urmator:

N75-ul are trei furtunase in el. Doua stuturi sunt intr-un capat si sunt cam perpendiculare unul pe altul iar altul este in celalalt capat.

Stutul "singur" trebuie sa aiba conectat furtunul care vine de la furtunul de turbina (o sa vezi tu care - cel mai de sus).

Stutul "perpendicular" (care nu este pe directia celorlalte doua) sa fie in aer sau legat la furtunul ce duce in admisia de aer post filtru de aer

si in sfarsit ultimul sa fie conectat la furtunul ce duce la "ciuperca" turbinei (actuatorul turbinei).

Link către comentariu

Scuze Lucian am avut o groaza pe la serviciu si am uitat total. Am verificat si lucrurile sunt in felul urmator:

N75-ul are trei furtunase in el. Doua stuturi sunt intr-un capat si sunt cam perpendiculare unul pe altul iar altul este in celalalt capat.

Stutul "singur" trebuie sa aiba conectat furtunul care vine de la furtunul de turbina (o sa vezi tu care - cel mai de sus).

Stutul "perpendicular" (care nu este pe directia celorlalte doua) sa fie in aer sau legat la furtunul ce duce in admisia de aer post filtru de aer

si in sfarsit ultimul sa fie conectat la furtunul ce duce la "ciuperca" turbinei (actuatorul turbinei).

Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!