Jump to content

Zgomot la punerea contactului

Fritz
 Share

Postare recomandată

ce treaba are pompa de combustibil cu deschiderea usi ?

ce se aude trebuie sa fie motorasul de la inchiderea centralizata

Modificat de gokey
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pompa de combustibil se aude.

Link către comentariu

Chestia e ca si atunci cand pun contactul tot la fel se aude deci sa fie una si aceiasi chestie?

Link către comentariu

intradevar atunci cand pui contact se aude cum se amorseaza pompa de combustibil

eu personal nu am auzit de varianta sa se amprseze pompa de combustibil la simpla deschidere a usi

Link către comentariu

Nici eu nu am auzit dar cine stie ca de la inchidere nu vad de ce ar face asa.

Link către comentariu

Cu siguranta se amorseaza pompa de combustibil

In functie de setarile din fabrica si de model se amorseaza la deschiderea usii (din cate stiu mai ales la benzinare) sau la punerea contactului

Link către comentariu

Si la diesel este la fel. La masina mea, daca este liniste, se aude.

Link către comentariu

se amorseaza cand deschizi usa sau la contact la ARL?

Link către comentariu

Si cand deschid usa si cand pun contactu.Poate este setat asa pt cei kare se grabesc si nu mai asteapta sa se amorseze pompa si dau direct la automat.

Link către comentariu

Dar daca acelasi zgomot...de un motoras ce se opreste...se aude..la 2 sec dupa oprirea motorului? :vaidecapulmeu: Ce ar putea fi? Mentionez ca masina merge f bine, dar...ma roade.

Am intrebat mai multi mecanici..dar...nimeni nu mi-a putut zice ceva concret..

Multumesc.

Link către comentariu

ala intradevar este pompa de combustibil , nu se opreste instantaneu odata cu oprirea motorului

Link către comentariu

• 6 years later...

Va salut. Mi-am facut un pic de timp sa pun cateva intrebari pe aici pe forum, si va intreb vizavi de un zgomot ca un ticait de ceas(exact asa face "tic-tac tic-tac") la punerea contactului, care pare ca se aude undeva in zona ceasurilor. Difera de zgomotul pompei de benzina care dispare la cateva secunde dupa punerea contactului. Pare ca un fel de releu ceva. Nu ma pricep, doar intreb si apoi actionez in functie de sfaturile voastre. Multumesc. Masina este Golf 4 1.6 AUS fabricatie 2000.

Link către comentariu

Da, masina are climatronic, dar e OFF cand aud zgomotul.

Link către comentariu

se aud din spatele casetofonului, si tind sa cred ca ce auzi sunt actuatorii de la climatronic care dau rateuri.

Link către comentariu

Ce ar putea sa insemne asta, sau la ce sa ma astept?

S-ar parea ca zgomotul produs l-au mai remarcat si alti utilizatori si au reusit sa-l elimine partial sau total cu resetarea parametrilor climatronic cu butoanele ECON + AER SUS. O sa incerc sa vad daca functioneaza si daca e de-acolo problema.

Ma gandeam sa nu fie ceva de prin bord/ceasuri/etc.

Link către comentariu

Am facut un test la climatronic cu econ + recirculare si mi-au aparut 2 erori (4fa si 332) care nu au disparut dupa resetare(am resetat chiar de 2 ori). Insa a disparut ticaitul complet.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!