Jump to content

boxe fabia junior


horhe
 Share

Postare recomandată

sal all.in primul rand scuze daca n-am postat corect dar am avut o surpriza azi la fabia lu tata.sunt la inceput si moderatorii sper sa inteleaga daca nu offtopic.merci.

am descoperit azi ca de fapt junioru are 4 boxe montate din fabrica(2 in usi si 2 tweetere).dar io nu stiam cand am luat masina(si nici nu ne-a dus capu sa intrebam ce inseamna:adica are fire trase sau boxe efectiv montate :lol: ).am verificat cu tata in spate si am vazut ca nu are... si ne-am zis e clar n-are boxe :lol: dar n-am stiut ca de fapt in oferta lor "pregatire audio cu 4 difuzoare" se referaa(intra) si tweeterele.pana cand azi nu stiu ce mi-a venit si am tras de gratarele din usi si am observat...niste difuzoare ;).intrebarea care se pune stie cineva ce fel de difuzoare sunt alea? se aud cat de cat?din ce am observat cred ca au membrana de carton?! chestia e ca masina trebuie dusa revizia de 15.000 km saptamna viitoare.si inca o nelamurire ca din cate am citit n-am inteles f.bine.cd-playeru merge sa-l instalez acasa fara sa pierd garantia la partea electrica? sau daca ma duc acum cand fac prima revizie cu un player o sa mi-l puna ei(contra cost bineinteles) fara sa pierd garantia.sau...daca vreau casetofon cand masina e inca in garantie sunt nevoit sa-l iau de la ei?(care dupa parerea mea e scump pt bugetu meu si parca din ce-am vazut prin oferte e marca "symphony")?

scuze inca o data dar sunt la inceput si sper sa nu radeti de mine.dar mi-ar prinde bine niste raspunsuri.

PS:oricum forumu e nemaipomenit.tata a ramas masca cand i-am aratat. :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poti sa pui singur cd sau cas daca nu are ceva pe ea se va potrivi aproape la fix cu mufa masinii ,mai ales cele de se gasesc in metro, nu au ce sa comenteze si nu cred ca vor comenta .Daca vrei il pot monta si ei contracost dar are totul tras decat sa il iei si sa puii mufa aia in spatele lui care o gasesti in bord in locasul lui.Poti sa iti iei tu ce vrei nu e obligatoriu de la ei

Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

iti poti cumpara orice fel de radiocas/cd player/mp3 player de oriunde...partea delicata e instalarea; daca vrei sa nu ai discutii la garantie tre' sa-l montezi intr-un service autorizat Porsche Romania (adica agreat de importator :)) ):))

Modificat de MarlboroMan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da stie cineva ce fel de boxe sunt?marca ceva...,putere rms?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca sunt aceleasi boxe cu cele de pe Fabiile civile: Blaupunkt cu membrana de carton. Se aud acceptabil, nici mai mult nici mai putin.

Daca il montezi singur: ai grija ca in mufa masinii trebuie inversate cateva fire iar altele trebuie suspendate. Informatia existau ndeva pe forum, nu am timp acum sa caut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

thx DRAPAR a lot. revin cu amanunte sa vad ce cd imi iau.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu stiu cum e la altii dar la mine boxele alea "de carton" se aud excelent ! cine nu ma crede, il "provoc" la o inalnire sa vada :) ! despre "garantia pe partea electrica" e atat de relativ enuntul de nu se poate, situatia e asa : in momentul in care instalarea RCD-ului nu se face in service-uri autorizate SKODA (avia,pba,brady ..) NU se pierde nici o garantie nik, doar ca .. atunci cand se va detecta o problema la instalatia electrica/componente ale acesteia, dealerul (adica persoana ce se ocupa de garantii) isi poate rezerva dreptul de a-ti acorda sau nu garantia respectiva, si POATE (sigur o va face) da vina pe montajul "neautorizat" - lucru ce mi se pare cam tampit, ce e drept : manopera service montaj ~ 100 RON / manopera "neautorizata" ~ 50 RON (dublu ptr aceeasi branza)

eu am pus rcd-ul la un mare domn profesionist in domeniu (importator/distribuitor/service pioneer) si dupa 5 luni n-are absolut nik :Driver:

ptr montaj (indiferent unde) ai nevoie de : RCD (evident :( .. recomand pioneer), adaptor ptr antena electrica de pe Fabia (vag in general), rama de plastic ptr mascarea golului ramas deasupra RCD-ului .. despre montaj, la mine stiu ca a taiat un fir .. l-a legat de cel al adaptorului, si parca a mai taiat ceva p-acolo => merge brici, nu se pierde memoria la radio, rcd-ul (cd/mp3) are functie se porneasca tot de unde a fost inchis .. daca zic firma fac reclama ?!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intr-adevar boxele de carton originale nu suna rau. Pot sa spun asta comparat de exemplu cu 307, in care sonorizarea originala este sub orice critica.

Un HU bun, va scoate un sunet decent din ele. Totusi, comparate cu niste boxe entry-level, dar facute de o firma medie-serioasa sunt doar niste "cartoane".

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Zorro Classic
....niste boxe entry-level, dar facute de o firma medie-serioasa ...".

Poti sa detaliezi? Si pe mine ma intereseaza subiectul deoarece as dori sa le schimb (Daca e off topic, ne mutam unde e on topic)

Modificat de Zorro Classic
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am pe masina mea Infinity Ref 6500cs. Diferenta este foarte mare de la OEM la acestea, desi eu le folosesc direct prin HU Pioneer DEH 3700. Cu un amplificator s-ar auzi dupa parerea celor avizati in domeniu mult mai bine, insa nu am de gand. Pur si simplu nu am nevoie nici de volum mai mare (nivelul la care incepe sa distorsioneze este peste ce eu consider suparator de tare). Poate as putea beneficia de putin mai mult bass, insa un woofer nu intra pe lista mea de necesitati, deocamdata.

PS: eu am facut si insonorizarea usilor cu alu-band.

De altfel, mai nou, doar la drum mai lung mai pun muzica. In rest, ascult wrooom-ul :D.

Infinity este o firma cu renume in domeniu, totusi sunt firme mult mai prestigioase insa cu preturi mult mai mari. De aceea am zis, medie-serioasa. Am zis entry-level, pentru ca Reference asa este la Infinity, Kappa fiind un nivel mai sus.

Modificat de Akebono
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Offtopic:

Intr-adevar boxele de carton originale nu suna rau........

Psst.... sa nu ne auda fuscobal....

:D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

m-am interesat si io mai mult la dealerul "mobel" din Ploiesti si in mare e cam cu dus si intors referitor la partea electrica.cam ceea ce a postat vrajit de fabia...merge pus de tine in garaj "fara sa pierzi garantia" dar cand ai o problema pe partea electrica incep sa se balareasca si sa-ti zica "ca de ce ti-ai pus singur cd..."da's rare cazurile.si de fapt pe romaneste garantia cam o pierzi daca nu te intelegi omeneste cu dealerul.in fine ca sa concluzionez ca sunt un pik pe graba acum si ca sa ma contrazic cu ce am spus la inceput:garantia o sa o pierzi daca ai vreo problema electrica si ti-ai montat fara autorizatie cd sau ai facut diferite chestii pe electric.io asa am inteles.in fine vineri ma duc la ei cu cd-playeru si vad ce comenteaza.pana la urma le dau lor cateva sute mii si stiu ca sunt ok.desi sunt cateva legaturi de facut la cd...dar inca n-am cd-u :) ce-mi recomandati ceva bun si ca sa fiu "nesimtit" as vrea ceva pe culoare verde sa se asorteze cu...lumina verde de pe bord.? dar sa fie ceva bun(pe la 4 mil asa).daca nu verde am o gramada de variante la banii astia.dar as opta pt. culoarea asta pt. design.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

un mp3 player f bun (pioneer fiind :D) la pretul "tau" .. cu lumina verde, cam simplutz dar e dragut -> Pioneer DEH 2820 MP

spor la cumparaturi ;)!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!