Jump to content

Transporter/Multivan/Caravelle

Extreme
 Share

Postare recomandată

acv   dupa  nr de motor   250  si ceva de mii  e euro 3 si emisile  sunt de 194  mg   

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu parere de rau te contrazic.Am motor ACV cu Euro 2.

Link către comentariu

uitete la nr de motor  cum iti zic eu  daca e dupa   250-260 de mii la  noi iese  euro 3   acv  e cred ca singurul tip de motor  care  la acelasi cod e si euro 2  si euro  3 ( nam mai auzit de altele ) 

Link către comentariu

Si AXR 1.9 TDI-PD din acelasi an are doua norme de poluare E3 si E4.

Link către comentariu

@bullet123 - oricum ar fi iese timbrul de mediu peste 2000 Euro ... deci comparatia cu Bulgaria ca si costuri e clara

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am fost la chitorani si nu are,

injectoare 111kw 150cp bune unde gasesc?

Link către comentariu

• 1 year later...

Bun.

Se pare ca in viitor voi cumpara si eu un van.

Acum, pe langa faptul ca inca oscilez intre T5 si Vito, va cer parerea pt ce varianta de T5.

In principiu, masina va fi pt familie dar si pt transport de marfa ( haine in special) din Germania.

Deci, va trebui sa-mi ofere si un comfort cat se poate de bun atunci cand il voi folosi pt transport persoane (e posibil pe viitor sa ma bag si in transportul de persoane extern, momentan e doar o idee) insa sa fie suficient de buna si pt a transporta ceva marfa.

Desigur in minte imi vine Caravelle, insa nu stiu cat de bine se preteaza la incarcare mai mare.

Desi voi cara in mare parte haine, aproximez ca voi ajunge fara doar si poate la 1 tona sarcina pe ea.

Bine, ma gandesc sa-mi cumpar si o remorca fara franare.

Ce ziceti? Caravelle are arcurile si suspensia in mare suficienta pt a o folosi in scopurile propuse?

Sau pt transport marfa ar fi mai potrivit si indicat un Transporter aici insa neavand modularitatea unui Caravelle? (sa faci un pat din scaune smdp).

Apoi stau inca si nu ma pot hotari asupra motorizarii.

Nu am vazut nici un topic dedicat motorizarilor noi Cr de pe T5.

Pt ca, ma intereseaza si capitolul fiabilitate.

Sunt motoarele de 2.0 L reusite? 

As vrea avuzul unor detinatori, asa in teorie stiu cam despre ce e vorba.

Faptul ca nu are pinioane nu ar fi un capat de tara, un lant daca nu are defecte de proiectare/fabricatie duce lejer sute de mii de km, sa nu zic min 3-400.000.

Ca si buget dispun cam de 15- cu ceva chin 20.000 euro.

Masina o voi aduce personal din Germania.

Link către comentariu

• 3 months later...

Salutare tuturor, as dori sa intrb cate ceva despre cutia automata de pe t5

Vreau sa stiu daca e si cutie simpla nu doar dsg pe t5 si cam ce probe se fac pentru verificare daca e buna sau nu

Sunt interesat sa cumpar un t 5 automat si nu as vrea sa dau "kix"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!