Jump to content

Sfat achizitionare Octavia 1.6 benzina 102 CP 7000 EURo

bubulina
 Share

Postare recomandată

Masina are:48.000 km la bord reali (eu as fi al doilea proprietar), geamuri electrice fata/spate, mp3 player panasonic nou, ABS, AC, cotiera, faruri XENON, airbaguri sofer+pasager, reglare volan, reglare scaun sofer lombar+ inaltime, jante aliaj originale cu cauciucuri de 17+ set de jante de tabla cu cauciucuri de iarna si pretul e 7000 de EURO.

An fabricatie 1998. Model GLX. Ce parere aveti? Merita? Singurele :probleme" pe care le-am observat ar fi ca ambreiajul tine foarte sus si acceleratia la plecarea de pe loc parca se apasa singura... are un fel de trepidat

Modificat de bubulina
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Jante de aliaj originale de 17 exista doar pe RS. Xenon la fel s-a introdus doar de pe Octi 2. Si acum....omul face doar 6000km anual? Greu de crezut.

Link către comentariu

Greseala mare de tot. Cum sa nu fie xenoane sunt pe octavia 1? E plina tara de ele.

Cat despre masina cred ca sunt primele modele fara facelift. Si toate pe care le-am vazut isi spuneau varsta, cam obosite. Sunt probleme si cu astea noi daramite cu una de 8 ani. Eu nu as lua-o desi e superechipata. Cauta una mai noua.

Link către comentariu

Acelasi raspuns . Xenon la liber pe octi una . Iar ptr masina ... cauta alta ca o sa iti para rau dupa bani .

Mai pui 1-2000 si ia ceva ca lumea. Nu ii ai mai asteapta sau imprumuta, daca nu tot o sa bagi banu lejer 1-2000 in 1 an 2 in ea si ramai si cu o masina care va avea 10 ani

Link către comentariu

Este prea veche sa dai atatia bani pe ea.Sunt alte optiuni chiar si la banii astia.Ai putea sa mai cauti octavia dupa 2001 si vei vedea ca nu este cu mult mai scumpa iar efortul financiar nu-l vei regreta.

Link către comentariu

AI SPUS ca masina are km reali...cat de sigur esti de ei? Cunosti proprietarul? Ai facut verificari la service?

Daca ambreiajul tine sus, inseamna ca ori discul, ori placa de presiune dau semne ca tb schimbate...

Link către comentariu

nu merita. Motorul ala de-abia se misca. Are o varsta masina, Xenon m-as mira sa aiba masina aia din 98 pt simplul motiv ca nu exista pe vremea aia.....Daca o stii ca e buna nu conteaza. E foarte veche.

Link către comentariu

despre kilometri sint reali, cunosc proprietara plus am cartea de service cu toate stampilele cu tot.

Despre masina a folosit-o doar in oras, doar ca sa mearga la facultate fiind una din multele masini ale familiei. Ca urmare arata si bine (nu e uzata, bordul e impecabil). ca e veche e adevarat ca si model si ca si design dar m-ar fi tentat in primul rind ca bani plus ca ii cunosc proprietarul. Si chiar daca e din 99, ma gindesc ca avind putini km la bord nu are ce probleme sa aiba majore. Decit sa mai pun 2-3 mii sa iau o alta sh mai bine imi iau una noua diesel cu 15.000. Despre jante zic ca sint originale pentru ca sint cu sigla de Skoda pe ele si arata ca pe catalog. Farurile nu stiu daca sint originale sau puse ulterior si nu stiu daca sint doar becuri colorate sau chiar are instalatie Xenon ca nu-mi dau seama.

Link către comentariu

parerea mea mai pui 2000 si-ti iei un TDi din 2001-2002. :)

Link către comentariu

fa-i o poza sa vedem despre care este vb, eu stiu ca xenon vine dupa 2000 si inainte sunt faruri din geam , sa vedem si rotile cine stie o fi vreun model de lux ceva sa nu fie un L&K ai putea sa pui poze?Poate chiar arata si merita sa vedem ,iar in legatura cu farurile sa nu fie puse la noi aftermarket

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Faptul ca a mers cu ea doar in oras si are km putini nu e neaparat un avantaj; MNotorul poate sa adune bube daca merge prea putin sau f rar. Pretul este bun pt. nr. de km dar este prost pt. anul de fabricatie. Daca mai lasa un pic la pret si o examinezi riguros ai putea intra in hora.

Link către comentariu

Am gresit ....cand vroiam sa zic ca xenon nu a existat decat pe Octi 2 ...ma refeream la facelift adica dupa 2001 cred. Deci Octi 2 a se citi Octi 1 facelift....

Link către comentariu

Da, nu tu xenon, nu tu jante de 17. Fa poze sa vedem si noi. In detaliu volan si pedale, schimbator. Atentie la vopsea daca a stat mult. Am avut o masina care a stat 1 an pe loc si de la copaci si soare se matuise urat vopseaua...

Link către comentariu

o sa fac poze si o sa le postez in weekend ca acum masina e plecata. aveti idee care ar fi un consum bun pentru aceasta masina (vechime, model) in oras?

am citit topicurile legate de consum si unii ziceau ca in oras au 10, altii 12.

Link către comentariu

Un consum bun ar fi sa zic maxim 9 acuma depinde si de oras , eu am mers 2 sapt cu ea in craiova zilnic si am scos 8,7 si era break, aceeasi motorizare si peste 100k de km acum na depinde mult de oras si de orele la care se merge depinde si de distante

Link către comentariu

fa-i o poza sa vedem despre care este vb, eu stiu ca xenon vine dupa 2000 si inainte sunt faruri din geam , sa vedem si rotile cine stie o fi vreun model de lux ceva sa nu fie un L&K ai putea sa pui poze?Poate chiar arata si merita sa vedem ,iar in legatura cu farurile sa nu fie puse la noi aftermarket

Omul a zis clar in primul post: MODEL GLX !

Asta inseamna ca farurile xenon, jantele pe 17 sau alte gadget-uri sunt adaugate ulterior de proprietar.

L&K vine cu jante pe 16", piele, trapa electrica, mag 6CD.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!