Jump to content

Ce model Audi Preferati?

EPoX
 Share

Ce AUDI preferati ?  

417 voturi

1. 1. Ce AUDI preferati ?

• A2
      6
    • A3
      62
    • A4
      195
    • A6
      149
    • A8
      55

Postare recomandată

A8, model 2003+. F. elegant, acceleratie decenta chiar si cu motorul 3.0TDI, foarte comod atat in fata cat si in spate.

Sau, Allroad noul model.

Q7 mi-a placut f. mult cand a aparut, acum... mi-a trecut.

Am avut multe vise (Infiniti, Q7, A6) dar parca tot m-am intors la A8... Sper ca saptamana viitoare sa am acel A8 mult visat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Vlad MHL

4

• EPoX

3

• Thheo

3

• koon

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am votat A6. A8-ul mi se pare o masina mult prea tare. Imi place atat de mult, incat chiar daca as avea bani vreodata in viata sa mi-o cumpar, nu mi-o voi cumpara, doar pentru a putea visa la ea forever.

Link către comentariu

mikael_blue@yahoo.com

am votat a4 desi imi plac si a6 si a8(A8 2007 e BESTIAL!!!) dar a4 e modelul care mi se potriveste cel mai bine.peste cativa ani sper sa-mi iau un a6 iar pentru mai traziu sper la un a8. :251:

Modificat de mikael_blue@yahoo.com
Link către comentariu

Noul A6 cred eu ca e masina perfecta !!

Link către comentariu

Din noua gama, A6 mi se pare cea mai reusita. Din vechea gama imi placea cel mai mult A4 (B6). A4 (B7) e prea colturos si nu imi plac deloc farurile si stopurile.

Link către comentariu

Poate ar trebui adaugat si A5 in lista?

Link către comentariu

Am votat clar pt A3..deocamdata mi se potrivese cel mai bine..modelu in 3 usi..are o forma perfecta pt un hatchback in 3 usi.

Link către comentariu

mai nou as prefera A5,arata bestial.

Modificat de R Z F
Link către comentariu

A6. reason: 1.90 si 100 kg.

Link către comentariu

Am votat A6 pt ca de un an conduc unul si imi ofera tot ce imi doresc: forta, spatiu, interior relaxant.

Link către comentariu

• 3 months later...

Un Audi A "facut cu mai multa grija si mai fiabil"!!!!Nu conteaza culoarea sau dotarile si nici macar pretul!!!Ca de tehnologie si "frumuseti" dispun mai toti producatorii in ziua de azi!

Cred ca A6 4F model din 2005 incoace e cel mai bun!3.0 tdi Quattro T6.Nu extraordinar dar mi-a cauzat cele mai putine probleme.

In rest nu cred ca o sa-mi mai iau Audi!

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

astapt pana apare in lista A5`ul :)

altfel nu votez :D

dupa A5 este allroadul dupa care vine A4

Link către comentariu

• 1 month later...

Am votat A6. Aici ma refer stict la modelul 2001-2005. Cel nou nu imi place. Numai bine

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am votat A4. Mi se pare o masina perfecta...Peste vreo 20 de ani o sa votez A8.

Link către comentariu

Desi am numai 23,votez A 8 fiind al 3 lea pe care il am si fiind multumit la maixim mai ales de ultimul.Deci votez A 8 dar benzina !

Link către comentariu

• 10 months later...

Am votat A4 pentru ca mi se pare foarte potrivit pentru varsta mea(21 de ani),de altfel am si unul.Daca as avea 30 de ani sigur as vota un A6 3.0TDI QUATTRO

Link către comentariu

Mda.. multumesc de aprecieri, inca nu am 30 de ani si totusi mi-am luat 3.0 tdi quattro.. sa inteleg ca m-ai facut babalac? :))

Link către comentariu

Mda.. multumesc de aprecieri, inca nu am 30 de ani si totusi mi-am luat 3.0 tdi quattro.. sa inteleg ca m-ai facut babalac? :Driver:

Nu te-am facut babalac:D..Dar deh asa am gandit pentru mine :P.Bineinteles ca daca as avea resurse as lua si eu un a6 3.0 quattro dar deocamdata sa ma obisnuiesc cu A4 ca si asta e destul de mare...Iar A6 este si mai mare:).Dar mi-ar placea sa merg cu una din aia dar nu am avut unde si cum ca nu mi-a dat nimeni ;).SA o stapanesti sanatos ca e foarte tare masina ;)

Link către comentariu

• 2 months later...

Am A3 si imi place foarte mult. Daca as dispune de finante mai mari, as opta pentru A5. Asta pentru ca asa mi-e varsta :blink:.

Undeva dupa 30 de ani mi-ar placea un A6 si mai incolo si un A8.

Link către comentariu

• 1 month later...

as incepe prin a spune ca sunt mb pe mai multe forumuri si pe toate un incepator poate posta un topic ...Din moment ce nu pot nici deschide topic nou , nici vota , sunt EXTRAORDINAr de fericit ca pot macar posta pur si simplu ! :angry:

As dori un sfat in privinta achizitionarii unui A4 (2004) in privinta motorizarii pe benzina .diferentele si problemele la 1,8 T si 2.0 Un sfat e binevenit !.!.Sau poate ma puteti redirectiona unde s-a mai discutat comparatia asta !Multumesc pt intelegere! :)

Link către comentariu

Avand in vedere ca detin un Audi 80 gogosar, un A4 2001 si ca am aproape 2 m , intotdeauna mi-am dorit ceva mai spatios si mai puternic. Intr-o lume ideala mi-ar placea un S8 modelul 2008, nu ca modelele precedente nu ar fi pe gustul meu, insa stop-urile spate la cel din 2008 sunt mult mai atragatoare.Sper ca in viitor sa imi pot permite un A8 3.0 TDI pe care am avut si onoarea sa-l conduc si mi-a ramas in suflet sau un Q7 3.0 TDI. Consider ca motorizarea pe ambele modele e suficienta si e convenabila d.p.d.v consum/performante si nu ar avea rost optarea pt unele mai puternice.

Oricum ar fi, in urmatorii 2 ani doresc sa achizitionez un A6 2.7 sau 3.0 TDI si am sa incerc sa cunosc treptat fiecare gama de la Audi pana la cel mult visat :censur: / Asa am inceput demult....detinand cam toate modelele 80 pana la cel din prezent.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!