Jump to content

probleme compatibilitate fuzete si etrieri !


CT-12-VVV
 Share

Postare recomandată

salut tuturor ! am o mica problema mai degraba nedumerire ! am cumparat din dezmembrari fuzete si etrieri pentru a monta discuri ventilate pe golful meu 3 de la un golf 2 gti deoarece am inteles ca difera atat fuzeta cat si etrierul la discurile ventilate fata de cele normale (pline) ! fiind curios sa vad care este deosebirea deoarece la prima vedere par identice am dat jos o roata dar in afara de faptul ca se aseamana perfect la aspect ele chiar sunt identice si ca dimensiuni atat fuzeta cat si etrierul ! nu are cum sa-mi fi dat etrieri si fuzete tot pt discuri normale deoarece a desfacut discurile ventilate de pe fuzeta in fata mea ! este posibil sa difere numai placutele de frana care sunt mai subtiri pentru a incapea discurile ventilate care sunt mai groase decat cele normale si etrierii si fuzetele sa fie identice ?! ca daca ar fi asa cumpar discurile si placutele ventilate noi noute si le montez pe etrierii si fuzetele care le am acum pe masina ! astept parerile voastre ca deja v-am zapacit de cap :) !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si eu sunt interesat sa fac acest transplant.

poate ne ajuta cineva mai in cunostinta de cauza? :)

Modificat de Ahiile
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sorin Golf 3 cabrio
si eu sunt interesat sa fac acest transplant.

poate ne ajuta cineva mai in cunostinta de cauza? :lol:

Salutare, intr-adevar exista si placute mai subtiri in carne insa eu la Golf 2 GTI cu disc ventilat am placute de frana cu aproximativ 12-14mm strat de ferodou pe ele.

De aici trag concluzia ca, etrierul difera, dar cel mai bine, daca etrierii sunt facuti de aceeasi firma, compara codurile de pe ei!

Bafta si tine-ne la curent cu noile informatii!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am fost astazi la dezmembrarile din care am cumparat fuzetele si etrierii de golf 2 cu discuri ventilate ! l-am rugat pe om sa-mi puna una langa alta fuzeta cu disc ventilat si cea cu disc normal ! difera discurile bineinteles dar si placutele in rest totul absolut totul si ca aspect si ca dimensiune este identic ! discurile ventilate au diametrul de 239mm si grosimea de 20 mm iar cele pline diametrul tot de 239mm si grosimea de 12mm ! m-am uitat pe net si am gasit si dimensiunea placutelor de 19mm la cele normale si de 15 mm la cele pt discuri ventilate ! m-am uitat si la cele de vw corrado g60 si au o dimensiune mai mare cu diametrul de 280mm si grosimea de 22 mm iar placutele pt corrado g60 sunt groase de 19,3mm ! ca sa nu mai deschid alt topic inutil intreb aici daca se potrivesc fuzetele de corrado g60 pe golf 3 deoarece renunt la ideea de a monta discuri ventilate de golf gti si as dori sa montez de corrado g60 deoarece au un diametru mai mare si vor fi mult mai eficiente ! bafta si numai bine !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!