Jump to content

Octavia II RS Diesel vs Ford Mondeo 2.2 TDCI Titanium X

GeorgeT
 Share

Postare recomandată

cristy_snacks

Noua Jetta am vazut ca are niste preturi astronomice iar ca variante de dotari nu are decat Trendline si Comfortline precum si doua motorizari 1,9 TDI 105 cai si 1,6 102 cai

Modificat de cristy_snacks
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O2 RS daca ar fi sa-mi iau sigur candy white ar fi.

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Poate am merge si noi pe O2 2.0 TDI 4x4 dar nu exista....e doar motorul de 1.9
Linkul care l-ai dat este "expirat" dar m-am prins ca este de la configurator. Ai dreptate acolo apare O2 2.0TDI 4x4 dar la ei pe pagina nu scrie nimic de acest lucru. O fi aparut odata cu modelul MY2007.

Adevar graiesti !

Din informatiile pe care le am de la Skoda, modelul va aparea intr-adevar cel tarziu la anul. Insa cu DSG nu va fi dotat, din motive lesne de inteles. (Nu pricep de ce au pus DSG pe Passat 4Motion :D )

Link către comentariu

Salut.

Am fost pus in postura de a alege intre Mondeo TX si O2 RS TDi. Fordul mi-a produs o impresie buna in drive test, motorul impinge bine pentru greutatea masinii. La interior materialele folosite sunt premium.

Despre RS ce sa zic , nu am facut drive test decat cu 2.0 TDI dotat cu sasiu sport si jante pe 17"(Modelul RS TDI nu a fost disponibil). Am ramas placut impresionat de comportamentul neutru al masinii , de puterea motorului , de pozitia soferului care mi s-a potrivit manusa ... si nu numai , mi-a placut intreaga masina. Am lansat comanda pentru O2 RS TDI , masina ar trebui sa soseasca la sfarsitul lunii si sper ca am facut alegerea corecta.

Modificat de Deezel
Link către comentariu

cati cai are O2 RS TDI ? 170 ?

Modificat de andrein
Link către comentariu

Intreb caci auzisem pe cineva pe forum ca testatse un motor pe benzina de 2.0 cu 200 cai si a ajuns la concluzia ca ar prefera un diesel de 200 cai decat un benzinar de 200. Si m-am gandit ce motor diesel stie el de 200 cai stock.

Si m-am gandit ca o fi pe vreun RS poate ....

Link către comentariu

La discutia respectiva am participat si eu, cred ca si afirmatia imi apartine.

Exista motorizari diesel si pana la 200CP (Volvo D5 163CP, Saab V6 TDI 177CP, Opel Vectra GTS) si peste 200CP (Audi, BMW, Mercedes), insa RS sau FR nu. Dupa remapare, da... :somnmare:

Link către comentariu

Salut.

Am fost pus in postura de a alege intre Mondeo TX si O2 RS TDi. Fordul mi-a produs o impresie buna in drive test, motorul impinge bine pentru greutatea masinii. La interior materialele folosite sunt premium.

Despre RS ce sa zic , nu am facut drive test decat cu 2.0 TDI dotat cu sasiu sport si jante pe 17"(Modelul RS TDI nu a fost disponibil). Am ramas placut impresionat de comportamentul neutru al masinii , de puterea motorului , de pozitia soferului care mi s-a potrivit manusa ... si nu numai , mi-a placut intreaga masina. Am lansat comanda pentru O2 RS TDI , masina ar trebui sa soseasca la sfarsitul lunii si sper ca am facut alegerea corecta.

Era interesant sa precizezi motivele pt care ai renuntat la a cumpara Fordul.

In rest e de inteles faptul ca speri sa fi facut alegerea corecta.

Link către comentariu

Intreb caci auzisem pe cineva pe forum ca testatse un motor pe benzina de 2.0 cu 200 cai si a ajuns la concluzia ca ar prefera un diesel de 200 cai decat un benzinar de 200. Si m-am gandit ce motor diesel stie el de 200 cai stock.

Si m-am gandit ca o fi pe vreun RS poate ....

Cred ca eu am zis asta :salut: Nu ma refeream la un TDI de 200CP in mod special, ci la modul general.

P.S. Dar parca am zis ca as prefera 2.0TDI 170CP peste 2.0T 200CP

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!