Jump to content

Portbagaj Ibiza 2003

faraonu
 Share

Postare recomandată

Am un mic problem...

Ca sa pot inchide portbagajul trebuie trantit destul de bine ( cand zic destul de bine inseamna ca se aude pe o raza de 50 metri ) .

La inceput am crezut ca sunt chederele prea noi si se mai rodeaza dar ... nici pomeneala ... ori il trag de agatatoare din pozitia deschis de sus de tot si il trantesc ori aproape il trantesc si mai tare ...

Ce e de facut ? Poate fi reglata incuietoarea astfel incat din caderea libera macar de la 15-20 cm sa se inchida?

Ady

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

scuze, da m-am grabit si am pus acest topic la discutii generale in loc sa il pun la SEAT

Link către comentariu

• 1 year later...

Se poate regla dar risti ,daca-l faci sa se inchida prea repede, sa troncane la gropi si la turatii mici.

Link către comentariu

Stiti cum am rezolvat eu problema zgomotului la portbagaj ...cu folie de parchet.

Link către comentariu

Pai tre sa vedem si noi.Poate o rezolvam si noi. :)

Link către comentariu

Problema am rezolvat-o demult... vedeti ca are niste "braduti" reglabili pe cele doua laterale ale capotei ( se smulg garniturile de cauciuc si apoi se desfac cu o cheie imbus ). Trebuie sa dai mai multe probe pana nimeresti o poozitie in care nici nu iti scartaie haionul si nici nu trebuie sa o trantesti prea tare.

Pai tre sa vedem si noi.Poate o rezolvam si noi. :)

<{POST_SNAPBACK}>

Link către comentariu

Braduti ii reglezi ca sa se inchida usor Eu am bagat folie deoarece zdranganea plasticu pe tabla ,si la gropi si la bass :banghead:

Link către comentariu

Problema am rezolvat-o demult... vedeti ca are niste "braduti" reglabili pe cele doua laterale ale capotei ( se smulg garniturile de cauciuc si apoi se desfac cu o cheie imbus ). Trebuie sa dai mai multe probe pana nimeresti o poozitie in care nici nu iti scartaie haionul si nici nu trebuie sa o trantesti prea tare.

<{POST_SNAPBACK}>

Poate problema ta este tocmai de la acesti braduti. Daca masina este inca in garantie nu ar strica o vizita la service. Eu nu as rata nici o ocazie sa-i stresez pe cei de la porche.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!