Jump to content

Probleme motor (Touareg 7L)

Virgil-M
 Share

Postare recomandată

S`o ia reaqu de turbina ... cand bag picioru in ea se duce, e in garantie, are 40 000 km ! NU E DIFERENTA fara de cum tragea la inceput , oricum ... vreau sa o vand si sa iau un v6 ... sau sa o formatez, o duc la revizie la 45 000 ... sa se uite aia peste tot ... chit ca dorm cu ei in service ... oricum astia de la Buc sunt mari lenesi si scumpi ....

Salut,

Si eu am un Touareg de 2.5. Acum am cu el 55.000 km. Am observat si eu chestia cu tevile negre si ca scoate fum ... M-am uitat la mai multe prin oras si am constatat ca toate 2.5-urile pe care le-am vazut aveau tevile negre, pe cand V6 au tevile curate. Dupa ce am vazut asta m-am linistit, si am zis ca asa sta treaba la motorul asta si asta e.

In alta ordine de idei, eu am schimbat de curand sonda lambda ca aveam o eroare pe bord, (regleaza amestecul motorina-aer), si am observat ca nu mai scoate nici fum chiar asa tare ... dar nu mare modificare.

Sper ca v-am fost de folos!

Modificat de 10ACE
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

10ACE , m`am dus peste ei ... problema e generala la R5 2.5 cu fumu ! asa scoate el ... in schimb la mine lasam negru in spate daca bagam picioru ... si nu am schimbat nika , doar mi`a zis ala ca erau 2 furtune slabe ... nu erau mufate intre ele bine si tragea aer mult ... ajunsesem cu consum la 19 in oras ... acum nu mai sare de 14 ! SI RECOMAND ... cand faci revizie ... dute cu japca si stai langa ei si spune`le exact ce te doare ca daca le spui la inceput si pleci ... ca si cum ai lasat`o o iei ! le`am spus una si ei au facut ... tot ce au vrut ! Si imi spunea ala mie , ma tragea la raspundere ca de ce am accelerat`o ca din cauza asta s`a slabit mufa dintre furtune ... m`am uitat la el si i`am zis ca de cand am luat`o niciodata nu a vrut sa mearga masina fara sa o accelerez ! Oricum sunt niste fomisti astia de la Buc si SCUMPI !!! placutele sunt jumate si el imi spunea ca tre schimbate neaparat ... macar alea dupa fata ! I`am zis ca nu s`a aprins martoru si daca le schimba ... le plateste el !!!!!

tu 10ACE ai ceva prob cu ea ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Andrei_72 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!