Jump to content

AUDI A4 CAM PUTUROS

kobra 77
 Share

Postare recomandată

Am un Audi A4 din 1996 si cred ca motorul nu trage motorul este 1.8 benzina Am la munca focus pe diesel tot 1.8 si fuge de rupe nu stiu ce sa cred.Am schimbat tot ulei filtre bujii astept pareri .Uitam sa spun masina am cumparat-o de curand este super intretinuta 200.000km.Va salut

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In primul rand incearca o scanare cu VAG-COM-ul. Sigur ai ceva defect.

Filtrul de aer de cand e schimbat. Cel de benzina?

Presupun ca e debitmetrul defect :blush: Defapt nu e defect ci numai raporteaza eronat cantitea de aer care intra in motor.

Link către comentariu

Am un Audi A4 din 1996 si cred ca motorul nu trage motorul este 1.8 benzina Am la munca focus pe diesel tot 1.8 si fuge de rupe nu stiu ce sa cred.Am schimbat tot ulei filtre bujii astept pareri .Uitam sa spun masina am cumparat-o de curand este super intretinuta 200.000km.Va salut

Te rog sa citesti regulamentul si sa folosesti functia Search.

http://vwforum.ro/index.php?showto...hl=nu+mai+trage ...... Chiar daca topic-ul este despre TDI rezolvarile pot fii aceleasi. (debitmetrul)

Link către comentariu

:lol: din cate stiu eu benzinarele nu au debitmetru ci sonda lambda

Link către comentariu

Functionarea si dinamica defectelor celor doua mari tipuri de motoare difera substantial.

1. Ce s-a scris la "Pierdere putere in depasire..." pe TDi Forum consider inexact pentru un motor pe benzina.

2. Benzinarele au debitmetru

Link către comentariu

Intr-adevar nu tot ce s-a scris acolo este valabil si pentru motoarele pe benzina... Eu m-am referit (poate trebuia sa mentionez ca "exclusiv") la debitmetru, care poate crea aceleasi "neplaceri" si la benzina.

PS: Topicul se va muta la "Motoare pe benzina".

Link către comentariu

@kobra_77: ce cod de motor ai? In semnatura vad ca ai scris 1.8 130cp, nu stiu sa exista un astfel de motor, stiu in schimb de cel de 125cp care are 20 supape.

Fara Vag-com cam greu sa iti dai seama ce are, se poate incepe cu verificare sondei lambda si a debitmetrului cum au spus si cei dinainte.

Link către comentariu

verifica si pompa de benzina, e f usor (3 minute) dar necesita un maometru anume

Link către comentariu

Am gasit buba astazi cand mi-a desfacut baietii de la service distibutia ca m-am hotarat sa o schimb nu stiam eu daca cel dinainte a schimbat-o masina avand 200.000.Inainte sa desfaca le-am spus treaba ca nu trage ca este cam puturoasa si a gasit-o cu un dinte dat mai inapoi adica(devansata) ei mi-au spus ca de aceea nu tragea sa vedem maine.VA MULTUMESC

Link către comentariu

normal ar fi ca fiecare problema sa fie discutate intr-un topic. Is curios sa vad ce zice moderatorul . Sper ca nu ti-ai pus o pila 'buna' :P

Cat despre problema asteptam pareri in legatura cu mersul dupa devansarea cu 1 dinte.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!