Jump to content

Asta e...

Lucionix

Postare recomandată

Masina am cumparat-o acum vreo luna...produsa in 2000, are 169.000 km, adusa in Romania 2004, mp3 player Sony, 4x airbag, 6 viteze, geamuri+oglinzi electrice, oglinzi heliomate, piele volan, cotiera fata, climatronic, ... Avea si un radio-telefon Blaupunkt cu cartela, microfon si camera video pe care le-am dat jos, fiindca nu prea stiu ce-as fi putut face cu ele (don't shoot me :blush: ).

Pe spate are sub "Bora" un medalion care spune "Alabama" (stie cineva ce inseamna asta???). Fostul proprietar mi-o lauda ca model "deosebit" (ornamente cromate, bla, bla, bla).

Planuri de viitor:

- acum am cauciucuri 195/65/15 : doua ca noi Mabor Sport-Jet pe fata si doua uzate Pirelli P6000 pe spate; am comandat deja 2 Maloya Futura Primato care au iesit excelent in testele ADAC sa inlocuiesc Pirelli; in viitor mi-ar placea sa merg pe 205/60/15 insa deocamdata, din motive financiare, nu vreau sa renunt la cele doua cauciucuri in stare buna

- eventual chip tuning (pina in 135 cp)

- astept pareri, sugestii

dsc055051zh.th.jpg

dsc055065gd.th.jpg

dsc055028he.th.jpg

Modificat de Lucionix
Link către comentariu

Faina masinutza. Dar chiar pragurile cromate (in discutie) nu au fost pozate. Bandourile sunt intradevar negre la varianta de baza (la tine sunt cromate). Poate si ceasurile de bord au contur cromat. Asa ca - mai multe poze.

Link către comentariu
Faina masinutza. Dar chiar pragurile cromate (in discutie) nu au fost pozate. Bandourile sunt intradevar negre la varianta de baza (la tine sunt cromate). Poate si ceasurile de bord au contur cromat. Asa ca - mai multe poze.

Multumesc. Din pacate, toate ornamentele cromate se vad in poze, nu exista altele(nici praguri, nici ceasuri). Poate si bandourile cromate au fost montate dupa iesirea din fabrica...

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si f.multi km. Am vazut diferente la tetiere, care au o alta forma (la mine sunt pline) si masca radiatorului are ornamente cromate.

Recomend un scut metalic pentru drumurile care se vad in fotografii. A mea scoate sunete infioratoare pe astfel de drumuri.

Modificat de SAL
Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos si f.multi km. Am vazut diferente la tetiere, care au o alta forma (la mine sunt pline) si masca radiatorului are ornamente cromate.

Recomend un scut metalic pentru drumurile care se vad in fotografii. A mea scoate sunete infioratoare pe astfel de drumuri.

Ai dreptate, scutul e deja destul de afectat(de la fostul proprietar). Unele gauri de prindere ale scutului sint sfirtecate si nu mai pot fi montate suruburi. Am folosit in citeva locuri coliere din plastic. Recunosc ca si eu am atins ieri pietrisul de doua ori cu scutul :unsure:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km :P fara probleme!!!!, deja sunt gelos pe bandourile si grila cromata care se vad in poze, arata super!!!! nici nu stii de cand ma chinui sa-mi pun si eu asa ceva, insa nu am gasit, s-au am gasit dar la niste preturi de era sa lesin. :P

Recomand pt. exterior: jante 16''+ stergatoare AeroTwin+ antena mai mica (i-a de la un opel astra, este mai mica si se potriveste la fix :P , va arata mai bine!

Astept poze si din interior, bord, ceasuri, scaune chiar sunt curios daca sunt diferente deoarece este intr- adevar model special (posibil highline) datorita bandourilor cromate

Este in 6 viteze?

Link către comentariu

E in sase viteze :P Scrie in primul topic. :P

Primul lucru bun cred ca ar fi sa ii faci un chiptuning. Domnul Voinea te astepata. :P\

Apoi ceva imbunatatiri la frane (discuri si/sau placute.)

Parerea mea e ca niste inele cromate in jurul indicatoarelor din bord ar da foarte bine. Pe viitorul meu B4 am sa pun si eu.Pe mine ma costa cam 50E.

P.S.: Sa o stapanesti sanatos!!! :P

Modificat de ManiacuV6
Link către comentariu
tunning_addicted_dog
Planuri de viitor:

- acum am cauciucuri 195/65/15 : doua ca noi Mabor Sport-Jet pe fata si doua uzate Pirelli P6000 pe spate; am comandat deja 2 Maloya Futura Primato care au iesit excelent in testele ADAC sa inlocuiesc Pirelli; in viitor mi-ar placea sa merg pe 205/60/15 insa deocamdata, din motive financiare, nu vreau sa renunt la cele doua cauciucuri in stare buna

- eventual chip tuning (pina in 135 cp)

- astept pareri, sugestii

Ma scuzati ca ma-mplunt si eu in planurile dvs de lung si foarte lung (kilo)metraj da cred ca aceste proiecte (care vezi bine pe unii din noi ne chiar afecteaza de numa) vor fi o luxurianta combinatie a inutilului cu neplacutul totul pe un fondul inconfundabil al unor tragice hemoragii financiare.

Eu sint pentru intoarcerea la originile automobilului: un simplu accesoriu, nu un obiect de cult. Asadar puneti niste roti de pleu R13/185/80 si nu mai transpiri la fiecare escaladare a unei borduri. Bafta !

Modificat de tunning_addicted_dog
Link către comentariu

nu cred ca am auzit vreodata de 13 la vw bora dar cred ca nici 14 :P

Link către comentariu

si eu imi doresc bora dar sunt la inceput si pana una alta ma multumesc cu batranelul meu golf III... :)

sa o stapanesti sanatos!!!

si ar trebui sa te mai gandesti la jantele alea...

drumurile noastre sunt cam nasoale si sa nu ai dureri de cap... :)

Link către comentariu

VW Bora iese din fabrica cu jante pe 15" cum sa ii pui 13 asta da ciudat... Foarte tare grila aia cromata a mea nu e asa... am numai dungile nu facem schimb ?:) Ofer diferenta.

E foarte frumoasa. Punei capacele de oglinzi cromate ca o sa dea si mai bine.

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km :) fara probleme!!!!, deja sunt gelos pe bandourile si grila cromata care se vad in poze, arata super!!!! nici nu stii de cand ma chinui sa-mi pun si eu asa ceva, insa nu am gasit, s-au am gasit dar la niste preturi de era sa lesin. :)

Recomand pt. exterior: jante 16''+ stergatoare AeroTwin+ antena mai mica (i-a de la un opel astra, este mai mica si se potriveste la fix :) , va arata mai bine!

Astept poze si din interior, bord, ceasuri, scaune chiar sunt curios daca sunt diferente deoarece este intr- adevar model special (posibil highline) datorita bandourilor cromate

Este in 6 viteze?

Multumesc tuturor pt aprecieri.

Alte poze...se poate vedea pe spate inscriptia "Alabama" (fitze???). In rest, din cite am observat eu la alte masini, nu cred sa aiba diferente la interior...poate doar cotiera sau airbagurile laterale sa nu existe la toate. Mai sint si citeva ramasite ale sistemului radio-gsm: microfonul din stinga parbrizului si camera video din oglinda retrovizoare. Aparatul propriu zis (Blaupunkt) l-am inlocuit cu mp3 Sony, iar receptorul telefonului l-am dat jos. Sint curios cum functionau in occident(via satelit???) si daca la noi s-ar putea folosi.

Scuze pt maieurile de pe scaunele din fata, mi-a fost lene sa le mai dau jos pt sedinta foto...mie imi plac pt ca protejeaza, iar scaunele oricum nu cred sa aiba ceva special.

dsc006735jl.th.jpg

dsc006749gd.th.jpg

dsc006764fu.th.jpg

dsc006851bh.th.jpg

dsc006883yw.th.jpg

Link către comentariu
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...
Salut,

Aceeasi inscriptie ("Alabama") o am si eu la a mea. Nu stie nimeni ce inseamna mai exact?

Mersi

Este ceva gen model aniversar pe Gti, ceva in genul celor de la opel care aveau modelul edition2000, cred ca intelegeti ce vreau sa spun

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!