Jump to content

miros ulei similar cu cel al fumului cu motorul cald

stefison
 Share

Postare recomandată

ce am scris in tiltu asta mi se intampla. de la o vreme, dupa ce opream masina in garaj am simtit un miros usor intepator al gazului de esapament, diferit de cel pana acum. intrigat am crzut ca o fi de la motorina, pusesem de la omv arctic, respectiv de la aditivul acesteia. dar nu, si cu cea de la Petrom are acelasi miros. am mirosit si uleiul de la joja si pare ca are acelasi iz intepator. ce poate fi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

se pare ca nimeni nu stie despre ce e vorba, si ca de fapt se intampla numai in capul meu. e posibil, nu zic nu

Link către comentariu

intotdeauna simptomele aparent ciudate inainte de a fi catalogate drept probleme trebuie "verificate" prin metoda comparatiei.

Aseaza-te pe langa un alt (sau mai multe) TDI PD si compara "mireasma" gazelor de evacuare cu ceea ce simti la tine.

Fumul Diesel miroase din cale afara de intepator mai ales la un combustibil cu un continut mai mare de sulf.

Link către comentariu

la chestia cu sulful m-am gandit si eu, dar nu am pus decat motorina super euro sau euro, asa ca... dar poti sa stii in Romania...

Link către comentariu

• 2 months later...

acuma imi explic de ce am simtit acest miros doar in Romania.........

sa inteleg ca motorina de la MOL nu e chiar asa de euro motorina ??

Link către comentariu

• 6 years later...

stefison i-ai dat de capat cu mirosu ala intepator? ca si eu am aceiasi buba.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!