Jump to content

Reglare scaun pe inaltime

Thor
 Share

Postare recomandată

Am citit manualul de utilizare de la Polo-ul meu si se pare ca are optional sistem de reglare pe inaltime. Din pacate, nu exista maneta propriu=-zisa. Se poate regla cu vreo surubelnita ceva, dsau trebuie montat sistemul respectiv? Exista si altceva sau doar parghia respectiva????

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Zorro Classic

Nu, sistemul se refera numai la masinile care au maneta de reglare a scaunului in inaltime (de la Confortline in sus este in dotarea standard). Nu prea vad cum sa modifici ceva cu surubelnita.

Link către comentariu

Pai daca apare in dotarea optionala si tu nu ai platit optionalul respectiv inseamna ca nu ai. Daca era in dotarea standard atunci ar fi trebuit sa ai maneta.

Link către comentariu

Ideea era daca acum, aici, la un vw service, se poate instala sistemul respectiv....

Link către comentariu

posibil sa se poata insa costa. Cred ca trebuie schimbat tot sezutul(binenteles fara tapiterie).

Incearca sa te uiti un pic in AKTE si sa vezi cam ce ar trebui comandat.

Link către comentariu

Zorro Classic

Sistemul face parte integranta din scaun, din cate am observat eu, deci va trebui sa comanzi scaune cu reglajul in inaltime nu numai sistemul. Merita costurile? Daca ai drum prin Bucuresti sau Constanta anunta-ma ca sa vezi exact in ce consta reglajul asta (eu il am pe ambele scaune de fata).

Link către comentariu

daca ai inaltimea de cca 170 ~ 180 nu ai nevoie de reglajul pe inaltime pentru scaun pentru ca e bun "reglajul" fix al scaunului , parerea mea e ca daca nu esti la o extrema de inaltime in sus sau mai ales in jos nu ai de ce sa iti faci probleme ca nu ai acest optional , daca vrei totusi sa iti pui nu exista decat solutia inlocuirii scaunului , care e destul de scump sau varianta sa cauti un scaun sh cu reglaj pe inaltime pentru masina ta , eventual de la o masina avariata ca sa gasesti la un pret rezonabil , asta bineinteles daca agreezi o piesa de pe o masina lovita...

Link către comentariu

Zorro Classic

Reglajul pe inaltime iti da si o inclinare confortabila la sezutul scaunului nu numai il ridica. Este bine sa-l ai dar nu stiu daca merita investitia intr-unul, chiar si SH. Prerea mea...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!