Jump to content

Punte spate stramba

Lolo
 Share

Postare recomandată

Ciao ,

In cazul in care roata are abateri oscilante (ca valurile) cand o invart cu mana pe langa puntea sau axul care s-ar putea sa fie strambe ce cauze ar mai putea fi? Cred ca daca axul/puntea ar fi strambe abaterea ar fi una fixa , dar daca imi joaca roata ar trebui sa fie stramb altceva...

Stima

Florin

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Florin99

7

• marius1982.11

5

• GABIVVX

4

• joflo

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 7 months later...

Salut!

Exista vreo posibilitate de a verifica o punte spate daca este deformata inainte de a fi montata pe masina?

Multumesc.

Link către comentariu

• 11 years later...

Salut. Am un golf 4 variant si trebuie musai sa schimb puntea spate pt ca este extrem de ruginita. Am cumparat alta de la dezmembrari intr-o stare neasteptat de buna si am primito cu tot cu suportii care se prind in podea (cu cate 4 suruburi). Suportii mei au rugina aparenta cred ca pot fi folositi in continuare dar as vrea sai pun pe cei fara rugina pe care i-am primit. Dilema mea este daca umblu la acele suruburi nu cumva isi pierde simetria si sa dea eroare mare cand ii fac geometria? Daca sa mai intalnit careva cu problema asta?

Wh.jpeg

Link către comentariu

Din cate retin, la aia nu se umbla sau dava se umbla trebuie reglat din nou ca sa fie convergenta lor in limite. 

Tot asa am schimbat si eu puntea cu una reconditionata(sablat/vopsit) dar suportii aia i-am lasat ai mei.

In mod.normal se pot regla pe un stand de unghi de fuga insa trebuie sa vb in avans sa vezi daca e dispus omul sa faca reglaje pe acolo. Multi stiu doar regla doar din capatul de bara. Teoretic nu e ft greu.

Link către comentariu

Deci banuiala mea a avut un pic de temei. Le curat si le vopsesc cat de mult pot pe cele ale masinii si montez asa. Multumesc mult pt raspuns.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!