Jump to content

Poloul meu galben

dache

Postare recomandată

as vrea si jante pe 15" dar nu mai am fonduri anul asta,poate la vara....oricum vreau sa le vopsesc in negru

Link către comentariu
  • 1 year later...

Multa vreme a trecut de cand nu am mai postat aici,dar ca o furnica am reusit sa tot adaug cate ceva(incet dar sigur)

-numere noi (s-a terminat leaseing-ul)

-detector radal BEL 725

-cotiera Armster

-xenon 6000k

-DVD player 2DIN

-si in sfarsit jante 7,5x16 Oz Canova black diamond

-anvelope Marangoni Zeta Linea 195/45 R16

Poze noi:

200811082008augustexcuryw4.th.jpg

200811082008augustexcursf9.th.jpg

200811082008augustexcurhz0.th.jpgthpix.gif

200811082008augustexcurvp4.jpg

w320.png200811082008augustexcurft3.th.jpgthpix.gif

Modificat de dache
Link către comentariu

nu e cam ridicata masina?si daca tot ai pus jante de 16, de ce nu ai mers pe 205/55/r16?sunt mai late, si implicit creste stabilitatea, si forta de franare..

Link către comentariu

Player-ul e ca al tau NO NAME, l-am vazut pe un site din RO trecut ca HyMav parca

Masina are suspensia si arcurile standard:) nu cred ca o las mai jos pentru ca mai merg in weekend la buftea pe un drum de pamant foarte denivelat

VW echipeaza jantele cu anvelope 205/45 R16, dar am vrut sa nu o ingreunez prea tare la plecarea de pe loc

Link către comentariu
  • 1 year later...

O poza din excursia la cheile Rajnoavei.poza Acum are 46000km:).

Am mai reusit sa-i montez un tempomat si covorase polo9n.info, pedale TT, parasolar mic si plastice cauciucate pe spatiile de depozitare(nu mai aluneca si nu mai zdrangane nimic acum).covorase

Intre timp a fost nevoie sa indrept roata fata din cauza drumurilor bune din tara si din bulgaria-dar acum nu prea se vede.

Covorasul de caucic se tocise in zona de sprijin a calcaiului, sper ca astea textile sa tina mai mult.

Am in schimb o problema cu consola centrala. Cineva a varsat un odorizant lichid pe ea si s-a cojit vopseaua cauciucata in unele zone. Solutiile sunt fie o vopsesc undeva cu acea vopsea cauciucata fie o colantez in galben sau daca gasesc un argintiu.

Voi ce ziceti- care varianta e mai durabila si mai realizabila(nu stiu cum o sa iasa daca o revopsesc)?

post-6046-1281991426_thumb.jpg

post-6046-1281992300_thumb.jpg

Link către comentariu

Imi plac covorasele mult,as vrea si eu pt polo-ul mamei mele.De unde sunt luate?

Bordul poti sa-l vopsesti,eu asa il am pe leon de mai bine de un an si nu s-a cojit(si a zacut masina in soare)

Atentie mare la pregatirea consolei,e important sa urmezi toti pasii pt un rezultat bun.

Multa bafta

Link către comentariu

Covorasele le-am cumparat de la un membu polo9n.info si cu transport, transfer bancar au fost 57euro. Cred ca poti sa le comanzi si de pe site.

Ma gandeam ca ar fi mai usor de aplicat folia- nu trebuie demontata masina si nu apar bole de aer, particule de praf- lucruri destul de frecvente la un vopsit. Oricum inclin spre o consola galbena. Cred ca ar inveseli mult atmosfera :icon_cool:

Link către comentariu

Multam pt pontu legat de covorase

Si daca vrei sa colantezi e nevoie sa demontezi consola,personal consider ca e mai dificil sa o colantezi decat sa o vopsesti.

Evident ca decizia iti apartine

Multa bafta si astept sa vad rezultatul

Link către comentariu

Cat de curand o sa-i montez incalzire in scaune cu butoane originale. Daca tot o sa demontez consola ar fi pacat sa nu o si repar intr-un fel sau altul.

Care credeti ca ar fi o culoare potrivita pentru consola centrala?

1. negru

2. galben 88443897.jpg Este prea tipator galbenul pe o suprafata asa mare? Nu vreau sa o dau in tiganisme..

3. argintiu 138653v3cgztwyhu.jpg

Si ce varianta este mai durabila- vopsea sau folie.

Si indiferent de culoare cred ca ar trebuii sa fie mata sa nu reflecte soarele prea mult.

post-6046-1282398614_thumb.jpg

post-6046-1282398626_thumb.jpg

Link către comentariu

eu as merge pe aluminiu, se potriveste si cu pedalele de tt, e altceva decat galben

parerea mea

Link către comentariu

Daca consola ar fi vopsita in nuanta masinii ,ar fi mai bine decat galbenul asta palid.Ideal ar fi sa ''zugravesti'' si suportu de pahar+cel de carduri

Nu e rau nici varianta pe gri,insa are un pret cam piperat.

Important e sa-ti placa tie.

Bafta

Link către comentariu
  • 8 months later...
Publicat (modificat)

Salutare! Iar s-a asezat praful pe topicul asta. Iarna trecuta am fost in Bansko si dupa cum se poate vedea am luat tot noroiul de pe drum. La fiecare oprire eu completam lichidul de parbriz, stergeam farurile si numerelesa400032.jpgsa400033.jpg :icon_thumright: . Chiar merita partiile din Bansko, 65km multe instalatii la care nu stai la coada si cel mai important zapada(chiar si artificiala da tot e practicabila)

Masina a primit incalzire in scaune , grile fagure de care sunt foarte mandru :blah_: si unele plastice in interior(sunt de serie pe versiune Cross).02022011001.jpg02022011003u.jpg02022011002.jpgIncalzirea a fost montata vara si a mers f ok pana cand a venit iarna si atunci pe partea soferului mergea in unele zile , dar in cele mai multe nu. Acum vad ca merge din nou.

Consola centrala a fost infoliata si nu a iesit asa cum imi imaginam eu, dar merge si asa- de la distanta nu se vad bulele de aer si alte imperfectiuni.02022011.jpg

Am rezolvat si problema torpedoului care mai zdranganea pe drumuri denivelate, montandu-i un element de franare al usii torpedou(se deschidere foarte incet si silentios) dar astepti ceva pana se deschide.

Si de paste am ma facut un drum la bulgari, de data asta nu a plouat :icon_cool: sa400069v.jpgsa400187.jpg

Si niste poze mai vechi dscf5037z.jpg daca curatam si parbrizul ar fi fost chiar reusita poza asta :blah: dscf5036.jpg

Modificat de dache
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ma gandeam ca nu prea asa multe poze cu galbiorul si l-am scos la o mica sedinta foto. Pe drum ne-am intalnit cu un frate mai mare si verde(un Hulk)sa400329.jpgmicul Tazsa400330.jpg

sa400331.jpgmarele tazsa400332.jpgantena de Polo 6R(noul Polo)

sa400335.jpgsa400345.jpg

sa400347.jpgsa400352.jpg

sa400348.jpgsa400353.jpgdaca o sa fie cuminte, si o sa manance toate legumele intr-o zi o sa ajunga asa mare si verde :icon_thumright: (sper)

sa400354.jpgpana atunci asteapta cuminte intr-un colt sa creascasa400355.jpgescaladarea rampei ver 3.7

sa400357.jpg

Link către comentariu

Foarte fun masina si descrierea pozelor :) sa o stapanesti in continuare sanatos.

Link către comentariu

cat te-a costat incalzirea in scaune si de unde ?

Link către comentariu

multumesc dreamer. :icon_thumright: asa facem. si tu sa ai grija de golful ala negru si suparat.

yoyo_man a fost luata SH (140 euro) de pe polo9n.info. gasesti perne si aici iar butoanele poti sa le cauti pe ebay. si pentru montaj apeleaza cu incredere la userul AlBundy(mare om)

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am fost la revizie cu ea la Ami si i-am schimbat si bucsele bascula de pe fata OEM. Cele originale aveau un brat vertical si astea montate acum au doua in X(sper sa tina macar cat cele cu care a venit din fabrica)

Am o nelamurire- am cauciuc s-a taiat, pot sa-l schimb doar 1 sau trebuie schimbate 2, sa fie aceeasi uzura pe amandoua?

Link către comentariu
  • 2 months later...

Jurnalul de bord a ajuns la 58.000km. Pana la urma am cumparat doar un cauciuc si l-am montat pe spate.

Am reusit, cu ajutorul lui raducu_020 sa-mi montez o pereche de faruri cu lupe. Acum nu o sa mai incomodez restul participantilor la trafic :emthup: .dscn2955g.jpgdscn2950j.jpgdscn2959a.jpgdscn2958n.jpg

Am montat si blocul de lumini de la Polo 6R si un capac motor- nu avea. Mare diferenta nu e cu capacul, este poate un pic mai silentios motorul. dscn2953.jpg

1.4 tdi numai silentios nu e :icon_cheesygrin: !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!