Jump to content

Poloul meu galben

dache

Postare recomandată

Asta e jucaria mea. Polo atractive

motor 1.4 tdi 70CP

dotari magazie 6CD

roti 185/65 R14

computer de bord

oglinda interioare cu sistem antiorbire

si 8 incinte acustice

Regretul meu este ca atunci cand l-am cumparat nu exista mp3 player da asta e nu poti sa le ai pe toate...

Planurile de viitor includ:

ornament spoler fata negru de la kamei, pedale aluminiu de la pbn, o cotiera si poate un chiptunning.

Ce parere aveti cum ar arata cu asa ceva?

mie mi se pare ca ar arata din fata ca un gti.. fara grila de la radiator fagure si fara dunga rosie ce isoteste grila

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, frumoasa culoarea...

niste poze se poate ? :(

Link către comentariu

nu e de la western union... :). nu m-as fi suparat totusi sa fie asa

Link către comentariu

da si eu as vrea sa fie chipul primu' da inca nu am bani. o sa fac totul incet incet.

cam asa ar arata cu ornamentu negru, voi ce parere aveti? arata ok sau e cam taranie.?

asa arata la 2 saptamani dupa ce am cumparat-o(emblema lipsa a fost o surpriza neplacuta)

dar am rez problema pe casco si acum e intreaga.

Modificat de dache
Link către comentariu

Do IT... e foarte tare. A polo atractive asta e galben el ? si ala polo happy e albastru ca am vazut oferta... nui asa?

Da nu poti vopsi u in negru nu e tot aia ?

Link către comentariu

culoarea de pe masina mea este galben(sunflower). pt polo happy din cate stiu ai o gama larga de culori, sunt disponibile multe culori speciale cum ar fi portocaliu.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie.

Draguta masinuta, s-o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

frumoasa masina. sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

arata fain cu grila aia kamei, o face mai agresiva, dar cred ca mai fain ar arata sa iei si grila aia de la radiator tip fagure, cum are gti-ul. oricum o face un pic mai agresiva grila aia, dar daca e fix ca a ta, doar ca e neagra, poate o poti vopsi, si iesi ieftin.

daca poti sa zici cam la ce pret a ajuns masina, ca tare mult imi plac si mie polo-urile astea... :P

Link către comentariu

pai pretul cip este 12085 euro

din care total optionale pret cip 749

costa cam 14500 cu toate taxele.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pai si ce e nou? Ne asteptam la surprize: grila, jante, interior(mp3 :Driver: ) s.a.. E la fel de galben si frumos ca la inceput!

Link către comentariu

:blink: i-am montat grila in sfarsit. cu restul mai astept.

cel mai realizabil ar fi sa am 95cp.

Link către comentariu

N-ai niste poze mai mari?

Arata bine! Dar pana la urma tot nu-mi dau seama ce i-ai facut pt ca vad ca grila neagra apare in poze de prin iunie..sau era facuta pe calculator?

PS Si eu daca as fi avut orice alta culoare in afara de negru mi-as fi facut conturul asta...

Link către comentariu

arata foarte ok....sa o stapanesti sanatos..si fara accidente majore! ..prietenii stiu de ce:)...acum sa vdm cum vom sta cu consumul:D...sa ai grija de masina... k este fff ok:)....ne vdm in trafic:)

Link către comentariu

:vaidecapulmeu: .. cum adica fara accidente majore ?! :D - fara accidente de orice fel, e simpatica masina si motorul cred ca face toti banii .. sa va conduceti sanatosi 1l pe celalalt :)!

Link către comentariu
  • 1 month later...

ne conducem sanatosi acum si cu 25 de cai in plus la sareta:)

pt a sarbatori acest eveniment m-am gandit sa-i iau o grila de gti si am o interbare:

pastrez inscriptia "gti" sau o dau jos?

Link către comentariu

Mama ce nervoasa pare masina acuma:)) uite jante vinde Michael_9N poate te intelegi cu el :angry: la un pretz dau bine jantele pe o astfel de masina :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!