Jump to content

Statistica pe teme de bucse...


wabbit
 Share

Postare recomandată

Iarna asta circulatul pe drumurile patriei a avut efecte destul de mari (si negative ;) ) asupra suspensiei masinii mele, si sunt sigur ca nu sunt singurul in aceasta situatie... Vine primavara, si se pune problema de schimbat bucse. N-as vrea sa le schimb pe toate, pentru ca sunt destul de sceptic in ceea ce priveste calitatea pieselor vandute la noi, si... "if it ain't broke, don't fix it! " :D Asa ca poate facem impreuna o mica statistica, cu care parte din "bucsaraiul" masinii "se duce" mai frecvent.

Ce am consatat eu:

bucse punte spate - "boala de Golf" zic unii, oricum am auzit pe multi plangandu-se de chestia asta.

bucse + bielete bara antiruliu - Cel putin ale mele arata tare "obosite"

flanse amortizoare fata - si astea am inteles ca cad frecvent

Cam asta am eu de zis. Din ceea ce am constatat eu, bucsele de brat pe fata, rotulele inferioare, bieletele de directie si sinlentblocurile de la amortizoarele spate inca tin. Voi ce experiente ati avut?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In urma cu o saptamana am schimbat:

1. flanse amortizoare fata: pentru ca amortizoarele aveau un joc de vreo 3mm (masina ridicata si miscat de roata, aceasta fiind in aer). De asemenea se auzea un zgomot la denivelari si tinuta de drum avea de suferit, fapt confirmat de un om priceput.

2. bucse brate fata (cele din spate): pentru ca am putut :D. Nu era nevoie, dar le comandasem si avand masina demontata m-am hotarat sa le schimb si pe asteea (mai mergeau mult si bine).

Suspectez insa un zgomot de la puntea spate. Probabil voi inlocui cu prima ocazie si aceste bucse.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deocamdata nu am nici o probleme, cu toate ca nu am schimbat nimic la mashina de cand am luat-o. Nu are joc pe nicaieri si nici nu face zgomot. Sa fiu eu mai norocos?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am probleme cu zgomotele .....doar la puntea fata.

Manifestare: merg pe drumuri denivelate (din pacate am gramada de unde sa aleg :D ) si se aude on zgomot de joc enervant. Nu apare cand sunt cu rotile virate la max deci am exclus amortizoarele (au doar 10k km , cele vechi asa se manifestau). Dus la service.....incercat cica cu ranga, n-au gasit nimika f uzat.

S-a gasit insa suportul motor fata super uzat. Motorul se poate misca chiar cu mana (balansare). Se poate sa fie acest suport problema?????

Nu de alta, da costa 3 mil.....macar sa fiu sigur ca acolo e buba ;)

thx ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am probleme cu zgomotele .....doar la puntea fata.

Manifestare: merg pe drumuri denivelate (din pacate am gramada de unde sa aleg ;) ) si se aude on zgomot de joc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

hm :(

Eu am schimbat asa: bucse mari bascula, pivoti, bielete de directie cu tot cu capetele de bara si cam in ultimul an si bucsele punte spate + flansele de la amortizoare. Mititica mea a are cam multi km la bord si suspensia sport care i-am montat-o a daramat ce mai ramasese din toate astea. Desi la cate o groapa mai-mai o iau in brate si o trec groapa :lol:. Asta e, astea ne sunt drumurile; sa le multumim administratiilor.

Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mmaniaq : schimba suportul, c-asa am facut si eu si cica daca-l mai tii asa iti streseaza si alt suport care e undeva in dreapta sub servofrina si ala e si el cam scump. Si in plus ai pret bun la ala central, eu am dat 4100000.

Stupid question : cit de des scimbati bucsele fata, ca pe mine m-au tinut 9 luni, guma cica era slab calitativa...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ale mele au 5 ani si sunt ok.Acum cred ca e vorba si de piesele pe care le iei.Pentru asa ceva eu prefer sa iau piese originale, chiar daca sunt mai scumpe.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!