Jump to content

tune
 Share

Postare recomandată

scumpicel si eu am gasit la 200 de lei.....din alocatia mia....iti dai seama k pt me e moolt:P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stie cineva daca se pot gasi ceasurile de mai jos la noi in Romania ?

post-31559-1229000231_thumb.jpg sau post-31559-1229000321_thumb.jpg

Modificat de ByZ
Link către comentariu

Nu stie cineva unde a-s putea gasi ceas, care sa aiba "bord computer"- are 3 optiuni (masoara temperatura aerului, uleiului si al treilea nu stiu). Si un pret daca se poate?

Astept PM-urile

Link către comentariu

o intrebare........... se poate schimba in loc de ceas sa pun turometru fara sa schimb tot complet........am vazut ca se vorbea de schimbarea completa ceasurilor(indicator apa, benzina, ceas si vitezometru), ma intereseaza doar sa schimb turometrul......oare se potribeste pe placa de baza care are ceas in loc de turometru??????

MULTUMESC!!!!!!!

Link către comentariu

Stie cineva daca se pot gasi ceasurile de mai jos la noi in Romania ?

post-31559-1229000231_thumb.jpg sau post-31559-1229000321_thumb.jpg

www.ceasuriplasma.ro

o intrebare........... se poate schimba in loc de ceas sa pun turometru fara sa schimb tot complet........am vazut ca se vorbea de schimbarea completa ceasurilor(indicator apa, benzina, ceas si vitezometru), ma intereseaza doar sa schimb turometrul......oare se potribeste pe placa de baza care are ceas in loc de turometru??????

MULTUMESC!!!!!!!

Nu se poate. Am incercat eu si pana la urma am schimbat tot bordul. Turometrul are un display care indica ora care nu se potriveste pe placa de baza ... ma refer la cea cu ceas normal.

Link către comentariu

salutare. am si eu un golf 3 din 93 si la fel ca si mai sus in loc de turometru am un ceas pe care vreau sa il schimb. am fost la un centru de dezmembrari si am intrebat de ceasuri cu turometru si mi-au cerut 50 E. credeti ca e mult ? iar motajul este greu de efectuat ? multumesc.

Link către comentariu

Arabel.... vrei sa zici ca ai gasit bord cu 30 ron????

Link către comentariu

nu am zis eu, AditzuVW a spus. eu doar l-am rugat in caz ca gaseste sa ma anunte.

Link către comentariu

........de la ora 9:30 caut un post in care era postat un link catre un site pe care se gasea mai multe modele de fete de ceasuri pentru golf 3...........acum e ora 2:45 si tot nu am dat de el.

Daca il stie cineva va rog s-al posteze inca o data.......ma intereseaza model pentru bord cu vitezometru de la 0 la 220 si ceas in loc de turometru......sau daca mai stiti undeva vreun site cu asa ceva sau daca il are cineva in calculator il rog foarte mult sa-l puna aici, dar sa fie in marime reala nu micsorat, in cazul in care nu merge uploadat fisierul......postez e-mailul meu

danut_tuning@yahoo.com

VA MULTUMESC.....!!!!!

Modificat de danutszy
Link către comentariu

merci mult dar nu era asta sit-ul.......era postat fete de ceasuri gata de printat......merci inca o data....!!!!

Link către comentariu

beculetele se ard dar daca ai ceva indemanare

poiti sa le schimbi rpd in bucuresti le gasiti pa maica domnului (liseanu)

si nu e scump asa ca sa nu stati cu beculetele arse (ledurile)

ca sant ieftine si se schimba repede :D

Link către comentariu

mda suze ca ma bag dar colecu are dreptate stie de la mine ca locuiesc pe acea strada gasiti leduri +rezistenta la 1 leu de orice fel si tip . bafta la leduit si iluminat

Modificat de Paul.Iasi
Nu mai da quote la mesajul anteror!
Link către comentariu

fete ceasuri .....gata de printat cu pentru mk3, km 20 - 220 si ceas....facute de mine in Photo Shop CS3

.............alt model

model 3

4

5

6

7

post-37124-1230322707_thumb.jpg

post-37124-1230322900_thumb.jpg

post-37124-1230322939_thumb.jpg

post-37124-1230322994_thumb.jpg

post-37124-1230323044_thumb.jpg

post-37124-1230323078_thumb.jpg

post-37124-1230323104_thumb.jpg

Modificat de danutszy
Link către comentariu

pentru mine ar trebui unul cu km pana la 200 si ceas? pot sa ma ajuti?

Link către comentariu

Cu turometru si la rezolutie mai mare pentru 0-220km/h si 0-7000 rot/min....nu ai?

Link către comentariu

mai precis 20-200km:P

...........

Cu turometru si la rezolutie mai mare pentru 0-220km/h si 0-7000 rot/min....nu ai?
.....pentru AditzuVW

post-37124-1230396587_thumb.jpg

post-37124-1230396711_thumb.jpg

Modificat de danutszy
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!