Jump to content

I love my Leon

bj
 Share

Postare recomandată

Poate nu a fost sustinut suficient din partea noastra :) ;)

Trebuia incurajat. In mod sigur si edy (leonul rosu de BV) ar fi avut sanse f. mari. Mai ales ca ar fi strans toate voturile noastre.

Golf 4 a avut 3 reprezentanti si voturile s-au disipat.

Multumesc de sustinerea de care as fi avut parte ;) dar din pacate masina numai luni va fi gata. data viitoare

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bruk74

8

• MOTANUL

6

• bj

6

• Cristi_fx

3

Numai eu am 2-3 de la tusnad (chiar daca sunt noaptea tot aveai sanse :) ). Nu mai statea mneg asa relaxat...

Link către comentariu

Aveam poze dar nu era fair. Voiam sa pun poze actuale, pe care oricum le voi face ca sa vedeti cum arata cu eleronu' cel nou :)

Link către comentariu

Multumesc de sustinerea de care as fi avut parte :) dar din pacate masina numai luni va fi gata. data viitoare

Ceva schimbari??

Gata acum am citit - eleron zici...

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Salut!

Sa va spun o mica poveste - cautam masina si am vazut anunt cu Seat Leon vanzare. Am zis sa ma duc sa vad si Leon-ul - zis si facut - la 10 seara l-am vazut si a doua zi dimineata l-am platit :)

Cu asa "viteza" nu am mai cumparat masina - mi-a placut din prima ! Fiind si seara, am ramas vrajit de toate butoanele rosii etc.

Este vorba de un dieselik de 1.9 cu 90cp pe care il voi remapa cel mai probabil in primavara - mai multe de spus la o intalnire.

Urmaresc forumul de mult timp insa din pacate nu prea am avut timp pentru intalniri...

Cu prima ocazie a vreunei intalniri in timpul saptamanii, promit ca voi face tot posibilul sa ajung!

Respect,

Link către comentariu

E bine ca se mai scrie si aici . dupa ultimele posturi (numai cu probleme) credeam ca nu mai iubeste nimeni masinile astea.

Link către comentariu

@Jays - bun venit in familia SEAT! ;)

Eu ma "indragostesc" in fiecare zi de masina mea ;)

Link către comentariu

Hai sa incercam totusi ceva... ce faceti diseara???

O punem de o intalnire rapid asa ???

PS Mersi Cris

Adik pentru cei din Buc... sorry Cris ...

Link către comentariu

Saptamina viitoare vreau sa vin. Am o retinere saptamina asta ;)

Link către comentariu

ok

Am vazut ca exista o intalnire a forumistilor in seara asta - ca de altfel Joia ;)

Sa nu se supere careva ca stabileam noi intalnirea Seat ;)

Poate ne vedem sapt viitoare !

Link către comentariu

Incercam.Cred ca e ok sa ne vedem si cu ei.Sa nu facem intalniri separate .

Link către comentariu

@Jays: vino la intalnirea forumului. Eu voi fi acolo pe la 19:00.

P.S. vezi ca eu am in profil completate numerele de telefon si (eventual) yms-ul. Daca ai nevoie de ajutor sa ajungi in seara asta la intalnire suna-ma!!!

Link către comentariu

Inteleg ca s-a prelungit termenul de inscriere ? Poate acum sa avem un reprezentant.

Link către comentariu

• 1 month later...
Salut!

Sa va spun o mica poveste - cautam masina si am vazut anunt cu Seat Leon vanzare. Am zis sa ma duc sa vad si Leon-ul - zis si facut - la 10 seara l-am vazut si a doua zi dimineata l-am platit :)

Cu asa "viteza" nu am mai cumparat masina - mi-a placut din prima ! Fiind si seara, am ramas vrajit de toate butoanele rosii etc.

Este vorba de un dieselik de 1.9 cu 90cp pe care il voi remapa cel mai probabil in primavara - mai multe de spus la o intalnire.

Urmaresc forumul de mult timp insa din pacate nu prea am avut timp pentru intalniri...

Cu prima ocazie a vreunei intalniri in timpul saptamanii, promit ca voi face tot posibilul sa ajung!

Respect,

Asta nu-i nimik.Povestea mea suna asa.Ma uitam intr-o zi pe autovit.ro, abia imi vandusem g3 ul de o saptamana si nu aveam de gand sa mi iau masina pana la primavara pt ca am si masina de serviciu(pe vremea aia un Fusion TDci).Asta se intampla prin august.Si am vazut eu pe acolo un leon negru benzina.Mentionez ca imi doream pt. la primavara o masina neagra de preferinta din VAG care sa aiba clima, 4 geamuri el., si cu atat mai mult sa fie Leon benzinar.Sa revin, era acolo trecut la contacte o adresa de mail de yahoo si mi-am zis sa incerc id ul pe mess poate,desi slabe sanse, o fi proprietarul online ca de sunat nu aveam de gand doar pt simpla curiozitate.Culmea era online.Mi-a zis ca in clipa aceea era la munk in Pipera si eu chiar aveam drum pe acolo sa duc ceva la garantie asa ca am pus de o intalnire sa vad si eu masina asa de curiozitate ca oricum nu aveam toti banii acasa.M-am intalnit cu omul am dat si o tura cu masina, asta pe la ora 14:00.Am constatat cu tipul ca iubitele noastre de atunci erau bune prietene deci nu putea sa-mi traga teapa.Omul mi-a garantat ca masina e ok asa ca peste 3-4 ore masina era deja a mea.Eu zic ca a fost o chestie predestinata ,intai prin faptul ca era online chiar atunci,apoi cu drumul pe care il aveam la Pipera, apoi sa dau peste iubitul unei cunoscute plus ca daca ma punea cineva sa fac o configuratie a masinii pe care o vreau si eventual pretul exact asta era.Asa ca acum sunt fericitul posesor al leutului meu care intre timp s-a pricopsit cu jante pe 17 cromate si cauciucuri pe 225 fata si 235 spate si care imi place la nebunie.

Link către comentariu

cam ceva asemanator cu ce " a patit " bambu , am patit si eu....m-am dus sa mi configurez un golf 5...si am plecat cu un leon FR :D si nu mi pare rau...pt ca nu am de ce. are deja o saptmana masina de cand e la mine, si ce pot sa va spun...este dementiala, motorul cel putin.... :rolleyes:

Link către comentariu

Eu eram setat pe Golf IV sau Ford Focus la Autohouse in Germania am avzut si Seat-ul asta era cu vreo 200 de euro mai scump decat Golful pe care-l vroiam eu si pe care il rezervasem deja prin telefon. Dupa cum vedeti am ales Leon-ul si cu toate ca am avut ceva probleme cu el acum e super pus la punct de la primavara il incalt cu noile jate de 17'' si mai primeste un powerplus 520 asa sa fie mai nervos pe sosele ( cel putin in limita punctelor disponibile pe permisul de conducere ) . Sincer nu regret nici o clipa ca l-am ales desi acum din motive ce tin de familie va trebui sa-l vand pentru o masina mai incapatoare.

Dar daca va pleca din posesia mea il voi inlocui tot cu un motor din grupul Vw.( eu sper Audi A4 )

Link către comentariu

Asta nu-i nimik.Povestea mea suna asa.Ma uitam intr-o zi pe autovit.ro, abia imi vandusem g3 ul de o saptamana si nu aveam de gand sa mi iau masina pana la primavara pt ca am si masina de serviciu(pe vremea aia un Fusion TDci).Asta se intampla prin august.Si am vazut eu pe acolo un leon negru benzina.......................

hahah

in primul rand, buna ziua,

se pare ca e la moda povestea,

mai pe scurt, cautam acerb un golf 4 de cateva saptamani, si neavand masina eram deja in stadiul in care eram dispus sa fac anumuite compromisuri,

am gasit leonul in piata de masini, sambata,

luni era deja platit si eu mergeam falnic cu noua achizitie la lucru....

ce sa vorbesc de drive-testul cu 4 persoane in masina, indicatorul de bord indica subtil 0! pana la urmatoarea alimentare....si ca ma apropii inevitabil de "pana prostului" dar eu.. tot i-am cerut sportivitate la incarcarea respectiva, eh, mi-a oferit exact ce vroiam de la o masina in conditiile alea, superb...

oricum a urmat remaparea si unele mici schimbari de attitudine in condus, fostul sofer la 120km/h in test avea emotii, iar masina sigur era de vre-un an in drumul sigur de a-si recapata virginitatea in plaja indicatorului celor peste 3000rpm.... well n-a fost sa fie,

foarte multumit de seat, si se pare ca nu-s singurul,

auto emotion intradevar...

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum si felicitari pentru achizitie! Azi m-am dat si eu cu un Leon 1 din 2002 1,9 TDI 110CP adus de 2 zile din Germania este bestial, iar acum pe seara un alt prieten f bun si-a cumparat din germania aceiasi masina cu acelasi motor. Leonul 1 inca mai starneste pasiuni :D

Link către comentariu

Baieti, am deschis un topic legat de un leon care se vinde si pe care as dori sa'l cumpar. Am nevoie de sfatul vostru si va rog nu ezitati sa mi'l oferiti.

Astept cu incredere reacita voastra.

Link către comentariu

• 1 year later...

Cu riscul sa starnesc zambete ironice pentru ca "inviez" un topic din 2006, vreau sa mai adaugati inca un posesor de Leon care spune "I love my Leon!".

Se pare ca fiecare Leon are o poveste a lui.

Ma pregateam din vara lui 2007 sa imi iau o masina. Imi picasera ochii pe Ford Focus benzina, am adunat 5 luni de zile toate informatiile pe care le puteam aduna, am intrat pe forum-uri, am intrebat posesori, am cautat pe net review-uri, umplusem cateva foldere pe calc cu informatii despre Focus. Il sun pe un tip sa-l intreb ce masini mai are si daca a adus cumva vreun Ford Focus (il stiam pe tip mai demult, era de incredere si isi luase si fratele meu o masina de la el). Zice ca nu are Forduri, dar are un Seat Leon. In 2 ore m-am suit in masina, am facut un mic test, si cand m-am dat jos uitasem deja tot ce cautasem despre cealalta masina.

In 2 zile aveam Leonul in fata blocului. Pe numele meu.

Da, a fost "auto emocion"... Cine conduce Leon stie de ce! :P

Link către comentariu

Eu am avut ceva probleme cu masina mea, de cind am luat-o, dar asta nu inseamna ca nu o iubesc. Ba poate tocmai d-aia o iubesc mai mult :P Fostul proprietar, care mi-a vindut mie Leonul lui ca sa isi ia BMW (si chiar si-a luat, un 5ar pe care a dat vreo 22 mii cu tot cu taxe), mi-a spus ca ii pare rau, dupa 3 ani, ca il da, si ca in fiecare seara intoarce capul dupa ea in parcare si simte aceiasi fiori pe care i-a simtit prima data cind a vazut-o. La momentul respectiv credeam ca spune asta doar ca sa se asigure ca o sa cumpar masina. Dar acum sint sigur ca asta simtea, chiar daca a renuntat la "prima lui iubire" pentru o vampa versata ca BMW-ul :D). Poate exagerez, dar Leonul e o masina care nu e doar cea mai frumoasa dintre VAG, ci e o masina care e mai frumoasa decit cele mai multe care trec pe strada. Nu spun ca e mai buna etc, ci doar mai frumoasa!Dar frumusetea e in ochii privitorului, se zice...

Link către comentariu

La mine este prima masina. Am vrut initial, opel astra, apoi ford focus, golf 4, si de cand am vazut anunturi cu leonul nu am mai cautat decat asa ceva. Dupa 4 sapt de cautari am vazut un leon pe care a 2a zi l-am cumparat. Imi foarte mult, deci, I love my leon!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!