Jump to content

Amortizoare spate

adrry
 Share

Postare recomandată

am nevoie de amortizoare spate (stare buna spre foarte buna) - de preferat pe gaz.

daca aveti vreo sugestie chiar si de un magazin cu preturi OK, este binevenita

Modificat de adrry
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am Bilstein pe spate si de 5 ani sunt ca noi sau pot sa-ti mai recomand si Sachs supetouring

Modificat de Buum
Link către comentariu

a auzit dar mai ales folosit cineva amortizoare DELPHI - gaz? tocmai am primit o oferta pt astfel de amortizoare dar sincer sa fiu, eu nu stiu nimic de ele - "cica" sunt facute in anglia, bla, bla bla..

Link către comentariu

• 3 weeks later...

n am auzit de firma asta ... hmmm

Link către comentariu

daca ai bani, ia Bilstein, daca nu, ia Sachs.

Link către comentariu

am luat Gabriel pe gaz.. voi vedea cum se comporta..

Link către comentariu

• 1 month later...

eu am montat ieri Sachs SuperTouring si sunt foarte multumit de ele

Am gasit si la un pret bunicel: vezi aici

In cutia cu telescopul trebuie sa mai fie si un inel ("Washer" - grosime aprox 5 mm) care intra pe tija telescopului pana la siguranta. La mine unul lipsea din cutie :P

Mai trebuie sa iti dea certificat de garantie. De unde am luat eu, am 2 ani.

De schimbat poti sa le schimbi si singur daca ai cric, 2 chei de 17 si una reglabila eventual. Nu iti trebuie presa de arc.

Eu am avut surprica neplacuta sa gasesc flansa superioara de pe stanga distrusa complet. Practic arcul se sprijinea pe caroserie. La magazine nu am gasit flanse noi (iar o flansa de pe fata costa intre 38 si 90 ron). Am fost nevoit sa merg la dezmembrari unde am gasit preturi intre 30 si 50 ron/buc flansa superioara spate. Pana la urma am negociat la 20 ron/buc iar flansele erau in stare buna si foarte buna. :P

Am atasat o poza ce am gasit in documentatie. Desi Lower spring plate la mine e pe corpul telescopului nu pe tija, in rest totul e corect.

Bafta!

Modificat de SamuraiJerk
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!