Jump to content

Accident

Golfuletz
 Share

Postare recomandată

mamaaaaa ce macel! trebuiau omorati cu cianura pa loc! :D chiar imi pare rau omule

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incredibil! In primul rand bine ca esti ok si in al doilea rand eu zic sa-i arzi de bani pe fraieri...nu te multumi cu sume mici...lupta-te cu ei...trebuie sa schimbam lucrurile in tara asta...nu se mai poate asa. Multa bafta!

Link către comentariu

Cel mai important lucru este ca nu a-ti patit nimic. Se pare ca cineva acolo sus a avut grija de voi, pt. ca altora li se intampla lucruri grave din accidente mai simple.

Fierul se repara. Cel mai bine iti aduci un golf din 90-91 si ii faci recarosare, pt. ca la fel cum au spus si cei dinaintea mea nu o sa mai fie la fel dupa reparatie.

Multa bafta.

Link către comentariu

Imi pare nespus de rau sa vad astea... oricum, cel mai bine e ca n-ai patit nimic. mult succes la recuperat bani, o "noua masinuta" si sa-ti revii din soc

noroc

Link către comentariu

Holy crap dude! Bine ca ati scapat si sper din tot sufletul sa rezolvi amiabil cu banii, ca altfel o sa ai de asteptat la greu... Nu mi-a mers netul tot weekendul, n-am vazut mai devreme topicul. Daca ai nevoie de ajutor, in orice privinta, da un tel! Oricum te sun eu mai incolo, sper sa fie totul bine!...

Link către comentariu

Fara cuvinte...cu politia de fata... atentat la viata voastra. As fi curios ce-au spus cei responsabili de acest act de... iresponsabilitate. Ce-au balmajit ? Nu m-as mira sa fi fost foarte guralivi...

O nota buna pentru mk2 care s-a dovedit si aici o nuca tare, greu de indoit. Daca dupa atitea rostogoliri arata asa, atunci renumele lor nu-i basm. Cu atit mai mult cu cit ati iesit nevatamati, desi nu purtati centura.

Modificat de Viorel C
Link către comentariu

God loves Volkswagen drivers!!

Clar ca cineva acolo sus avut grije de voi si bine ca nu ati patit nimic.Bafta la licenta si sa-ti vedem masina frumoasa din nou cat mai repede.

Link către comentariu

tot raul spre bine ! acum ai ocazia sa iti iei direct gti16v :P

Link către comentariu

Bine ca ati scapat teferi. In rest tabla se face si sa reusesti sa-ti refaci masina cum iti doresti. Sa te tii tare sa-ti scoti banii pentru paguba suferita. Si bafta la licenta.

In rest sa auzim de bine. Bafta tuturor si prudenta maxima tuturor golfistilor si nu numai, dar in primul rand lor. :P

Link către comentariu

Incredibil... te-am vazut cand ne-am dus la raliu. Chiar ne intrebam ce dreak' s-a intamplat acolo... ca era linie dreapta.

Am vazut si muncitori la taiat plopii dar la faza care ai patzit-o.... no comment!

Asta imi demonstreaza inca o data ca atunci cand e sa ti se intample... se intampla.

Du-te repar-o... dupa aia la sfintzit! :D hai sa fim sanatosi ca aia e mai important!

P.S. Si daca poti sa-i dai in judecata/recuperare bani/daune morale... go for it!

Link către comentariu

Salut!

Daca imi e permis, un sfat juridic.

NU da in judecata muncitorii care au taiat copacii, ci firma la care lucreaza, asta daca exista. In acest fel iti vei recupera mai usor banii, si apoi firma sa se judece cu muncitorii pana la pastele cailor.

Firma poate raspunde civil, juridic numindu-se "raspunderea comitentului pentru fapta prepusului". Ideea ca de la o firma mai ai ce executa silit, daca e cazul iasa scump, sau urat!

Si mai bine ar fi sa-i dai in judecata si pe muncitori si pe firma, putand apoi sa iei banii de la care poti mai repede.

Sper sa te ajute cu ceva ce am scris.

Numai bine!

Link către comentariu

Politia cand a vazut chestia asta, nu i-a pus catusele aluia? Eu cred ca poate fi foarte usor incadrat la tentativa de omor sau chiar la terorism. Care-i diferenta intre a plasa o bomba pe sosea sau a tranti un copac in mijlocul drumului? Daca intamplator p-acolo trecea vreun TIR sau vreun autocar era jale.

Link către comentariu

In primul si primul rand vreau sa va multumesc pentru suportul moral si pentru sfaturi :D Ma simt mult mai bine cand vad atatia forumisti si prieteni care sunt alaturi de mine...si sincer ma ajuta! Azi am fost la service cu ea pentru constatare! Reparatia totala costa un incredibil 190 milioane cu piese noi(nu de la reprezentanta)!!!!!!! Pe de-o parte e bine ca nu e RCA sau CASCO pentru ca la valoarea care o are Mk2-ul in catalog ma alegeam cu vreo 1000 E. Piesele care trebuie schimbate am sa le postez la sectiunea "piese de schimb" informativ si sper sa nu aveti nevoie de ele niciodata. Cu vinovatul va spun doar ca am rezolvat in mare parte prin alte metode, desi inca nu este sigur ca nu se va ajunge in instanta( patronului firmei cica i-ar conveni :D...nici nu ma mir la ce justitie avem). Oricum va voi spune mai multe dupa ce vor fi rezolvate in intregime toate problemele de ordin financiar. Inca o data va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine si va asigur ca voi ramane in familie :D

Link către comentariu

Nasol accident,dar se pare ca cineva sus acolo te iubeste.Bine ca nu a cazut copacul pe voi....

Link către comentariu

golfuletz sa stii si tu ca Dumnezeu e baiat de cartier.nu lasa el baietii tineri sa se duca asa usor.. :) :) bafta multa in continuare pentru ca ai nevoie si tine-te tare

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

nadir@boosted.ro

nu prea imi vine sa cred

bine ca ati scapat

nu are rost sa fii trist si trebuie sa fii fericit !

masina se repara viata ta e mai importanta !

sper ca esti sanatos tun si tu su prietenul tau :huh:

Link către comentariu

acum ai un camp mult mai larg ptr a lua o masina la modificat. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Golfuletz, tot ce pot eu sa iti mai urez acum este bafta in licenta, sanatate multa si spor la munca pe care o sa o ai cu reparatul mashinutii.

Modificat de cipsius
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Inca o data va multumesc pentru gandurile voastre, chiar au ajutat :D...cat despre deznodamant, eu zic ca a fost unul bun, in primul rand ca nu am ajuns prin tribunale iar in al doilea rand am trecut pe un GTI :D. Omul vinovat (cel care a taiat copacul...desi nu numai el a fost in culpa) mi-a cumparat epava fara multe accesorii pe care eu le-am dat jos, urmand ca el sa o valorifice cum vrea...din cate am inteles va incerca sa o repare.

@Cristip - eram si eu constient de faptul ca masina nu se va mai putea face k lumea, chiar si cei de la reprezentanta VW mi-au spus-o. Tocmai din aceasta cauza am si optat pentru varianta aceasta de solutionare. Eu sunt multumit de cum au evoluat lucrurile desi multi imi spun ca nu trebuia sa ma multumesc cu atat ci trebuia sa ma duc pe daune morale etc, etc...insa suntem in ROMANIA si din pacate cand exista o solutie amiabila cat de cat convenabila trebuie acceptata, daca nu ajungi sa mori cu dreptatea in mana :D

P.S.:Mi-am luat si licenta cu brio! :D .....ms inca o data pentru incurajari :)

Link către comentariu

cat ti-au dat pe ea? de curiozitate...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!