Jump to content

Jurnal O1

mst
 Share

Postare recomandată

masina are 1100 km si de la 200 a inceput sa cloncane ceva pe la bancheta spate dreapta... penibil ;)

am dat un logan care la 2 ani nu patise nimica si la vanzare nu zdranganea nimic...si m-am ales cu o masina de2 ori mai scumpa care

troncane de noua...skoda

daca continua asa trec la japoneze(mai scumpe dar nu facute in bataie de joc)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mst

22

• DORU_14

7

• furiarosie

5

• msn2

4

Top Posters In This Topic

masina are 1100 km si de la 200 a inceput sa cloncane ceva pe la bancheta spate dreapta... penibil :angry:

am dat un logan care la 2 ani nu patise nimica si la vanzare nu zdranganea nimic...si m-am ales cu o masina de2 ori mai scumpa care

troncane de noua...skoda

daca continua asa trec la japoneze(mai scumpe dar nu facute in bataie de joc)

Ei, nu fi chiar asa de pesimist. Mai au si scapari oamenii, ce sa-i faci. Banchetele poti sa ti le reglezi si tu singurel: rabateaza-le si vezi ca mai jos putin de unde se deschid banchetele, pe montantii spate ai niste distantiere de cauciuc. Incearca sa desurubezi putin distantierele alea ca sa tina banchetele presate cand nu sunt rabatate. si ai sa vezi ca scapi de zgomot.

Link către comentariu

Sau o varianta care la mine a dat roade, este sa infasori cele 2 inele in care se prind bancheta-spatarul in izolir-band,vreo 2 straturi si eu zic ca ai rezolvat problema.

Link către comentariu

Sau o varianta care la mine a dat roade, este sa infasori cele 2 inele in care se prind bancheta-spatarul in izolir-band,vreo 2 straturi si eu zic ca ai rezolvat problema.

Da, corect, uitasem de pasul asta!

Link către comentariu

domnilor ce imi propuneti am pus deja in practica pe nova gti(acu 5-6 ani) si a mers cam 2 luni

astta e am sa ma duc in service sa se descurce baietii ca de aia sunt platiti

mersi pt sfaturi!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

fost in service

uns cu vaselina articulatii si balamale hayon, bancheta si spatar spate si zgomot disparut 90%

momentan sunt multumit sa vedem cat o sa tina

Link către comentariu

sambata, dupa trezit dimineata la ora 5, mers la sebes,sibiu,inapoi la sebes apoi iar spre timisoara, aprox. 600 de km in total, la intoarcere ploaie+noapte (combinatia pe care o urasc), la 10 km de timisoara dau cu dreapta intr-o groapa acoperita cu apa de am zis ca s-a rupt masina.

opresc peste 100 de m chiar in spatele altei masini care patise acelasi lucru, verific starea rotii: capac lipsa, janta indoita, cauciuc aparent intact. celalalt om nu a avut norocul asta, a indoit janta de tot si parea ca nici nu are de gand sa o schimbe.

sper ca nu am patit nimic la directie, inca nu am prea circulat cu ea ca am plecat imediat noaptea spre alt oras, dar pe locul din dreapta.

imediat dupa ce am sesizat lipsa capacului am fost sa il cautam. am gasit 2-3 capace mergand in urma, apoi in dreptul gropii cam 7 capace pe o distanta de 2 metri patrati. eu am plecat spre masina ca nu era cazul sa imi risc viata pt un capac, iar cumnata-miu care a ramas in urma cautand a numarat dintr-un foc 21 de capace pe partea cealalta a drumului.

va inchipuiti ce groapa putea sa fie.

azi o sa merg sa caut capacul pe lumina, sper sa il mai pot folosi prin prindere cu bride macar.

mai bine treceam cu viteza ca probabil zburam peste groapa, asa cu 50 la ora cat cred ca am avut am luat-o serios.

atentie la intrarea in timisoara dupa iesirea din remetea.

Link către comentariu

Asteapta-te ca in urmatoarele sute de kilometri cu masina sa pice si rulmentul rotii dreapta fata. Cel mai probabil va incepe sa huruie, mai intai firav, apoi se va accentua.

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu

Am fost azi si disparusera capacele, nu am mai gasit decat 2-3. am luat unul de vw care se pare ca s-ar potrivi si sper sa il pot prinde cu legaturi de plastic pana gasesc o solutie, ca nu as cumpara 4 capace cand am nevoie doar de 1. plus ca cine stie cat costa.

daca se gaseste si la bucata sau daca stiti pe cineva care are un capac de dat, va rog nu ezitati sa imi spuneti.

Link către comentariu

Costa cam ... 100RON la dealer!!! O bucata de plastic :excl: Si cred ca-ti dau si la bucata. Eu oricum am renuntat la ele ca mi se par oribile. Tot orasul e plin de tour-uri si cand vad capace d-alea mi se face rau, ma gandesc imediat la loganisti :) Cu prima ocazie (bani) schimb si jantele.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!